L'horòscop diari del 28 d'abril

Ja pots llegir el teu horòscop per al dimecres 28 d'abril de 2021. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Tindràs espai per a no sentir-te asfixiat dins de les teves històries d'amor. És més, Àries, a mesura que avanci aquest últim dimecres d'abril adquiriràs més confiança en tu mateix, per a actuar d'acord amb els teus gustos i inquietuds.

Hauries d'acabar aquest projecte en el qual portes temps treballant abans d'obrir nous fronts professionals. Faràs valer els teus drets i compliràs amb les teves obligacions.

La lectura t'ajudarà a evadir-te del món si et resulta hostil, així com la creació artística en tots els seus vessants: l'escultura, l'escriptura, la composició musical, la dansa...

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Notes un aire possessiu al voltant de la teva parella; intentaràs passar per alt alguns gestos que, en un altre moment de la teva vida, t'haurien resultat molt ofensius. Vas al teu, amb un egoisme sa.

Tindràs especial sort en els concursos d'oposicions i en els exàmens. Notaràs que el teu coneixement és francament brillant, i que els esforços que fas estudiant donen els seus fruits. T

Tindràs un imant per a trobar bons companys per a fer activitats esportives, i rebràs molt ben determinades teràpies de sanació alternatives. Alguns nadius tindran una major susceptibilitat a les malalties relacionades amb el sistema digestiu.

 

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

L'energia que està presentant-se en la teva vida t'obligarà a mostrar-te més pràctic. Donar voltes a un assumpte de parella podria portar-te a deteriorar la relació. Si ho desitges, fes-ho avui mateix.

Els diners que necessites per a complir amb els teus compromisos i les teves responsabilitats pot ser que avui no estigui tan fàcil d'aconseguir. No hauries de preocupar-te, algú molt pròxim t'ajudarà a resoldre aquest problema.

Tens molt per millorar pel que fa a la teva vitalitat, l'ús de les teves capacitats i la manera en què portes la força fins al seu màxim límit.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Dins de les parelles podrien sorgir petits enfrontaments, fruit de la gelosia, inseguretats i altres fantasmes personals. Assumeix que si el teu cònjuge et va triar com a company de vida és perquè, sota el seu punt de vista, ets ideal, Taure. No deixis que els complexos i els traumes danyin el teu present.

T'agradaria invertir els teus diners en negocis de familiars i amics, per a ajudar-los a sortir a flotació, però l'atmosfera realment no es presta a això.

La teva memòria et falla una mica, necessites fer exercicis per a entrenar-la. No sols cal posar fort els músculs del teu cos.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Parlar de manera sincera amb la teva parella serà terapèutic i aquesta podrà comprendre't a un altre nivell. Explica-li les teves pors, no sobre la relació, sinó sobre el món en general. Això crearà un vincle més fort entre vosaltres.

A la feina, et semblarà que tot i tots estan en contra teva. Estaràs de mal humor i els teus plans no sortiran tal com tenies previstos. Jornada favorable per a inversions i per obrir comptes d'estalvis conjuntes.

Hi ha algú de qui no t'has pogut acomiadar com tu volguessis? Leo, no podràs avançar fins que no diguis adéu i tancaments aquest capítol.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

No hi ha una forma exclusiva d'entendre l'amor, Verge. Així que no et preocupis si el que tu sents i vius no és exactament igual que el que viuen altres persones que estan prop de tu, o si el teu matrimoni dista dels que apareixen en les sèries o les pel·lícules.

Sortir abans del treball és una cosa bona, sempre que hagis complert amb totes les teves responsabilitats, i no t'hagis aprofitat de companys amb bona voluntat.

Presta una mica més d'atenció a les teves extremitats inferiors; és interessant que et miris les cames per a combatre problemes com les varices.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

L'horòscop avui diu que hauràs de tenir més intel·ligència emocional Balança, d'aquesta forma sabràs manejar els conflictes. Per part seva, Urà t'acostarà a persones que et brindaran experiències de vida úniques.

Si et mantens en el teu treball actual, és possible que et topis amb la possibilitat d'ascendir de càrrec dins de la pròpia empresa, assoliment que aconseguiràs per descomptat.

Quant a la salut, hauries de dedicar més temps a tu mateix i a relaxar-te, ja que ho necessites per tota la càrrega que vas acumular en mesos anteriors.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Per a aquest dimecres els nadius d'Escorpí continuen en la pugna que significa lluitar amb el desig i al mateix temps mantenir fora de perill la pròpia llibertat.

Ja has fet molts esforços i ara haurien d'arribar els beneficis de tant de treball. Desitjaràs rebre reconeixement per part dels teus caps o companys.

Et sentiràs amb l'energia baixa i això repercuteix en tot el teu organisme. Descansar és fonamental i també és important el poder controlar les teves emocions i els teus pensaments.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

En l'amor Sagitari, estaràs en lluita entre la teva part més dominant i la teva part més generosa i empàtica. D'una banda, voldràs imposar el teu criteri a la teva parella, però per un altre, les teves ganes de satisfer-la et faran recular.

Per a les teves finances, t'arribarà uns diners procedents des de lluny, això implica familiars que viuen a l'estranger o negocis que prosperen lluny de les fronteres on resideixes.

Respecte a la teva salut, en línies generals serà bona. No obstant això, és millor que continuïs posant l'accent en un programa diari d'exercici físic i bona alimentació.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Capricorn, les distàncies afectives poden generar frustració o melancolia per a molts nadius que mantenen relacions amoroses a distància i no troben la manera de gaudir de les trobades virtuals.

Els astres indiquen que la teva economia va en augment, els teus diners creix en el teu compte gràcies als teus esforços i almenys si no està creixent ara mateix, saps que comptes amb diners per cobrar en breu.

Els astres donen suport a la teva salut, Mart des del signe de Cranc et brinda vigor i energia vital.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Per alguna circumstància en la llar o personal, és possible que els sentiments puguin veure's afectats i repercutir d'alguna forma negativa en la vida sentimental i de parella.

En el professional, estàs en un moment clau d'informació, assessorament i difusió. Les vies i els sistemes es tornen flexibles per a deixar entrar i sortir el tremend cabal d'energia que hi ha en el teu signe.

En la salut continuen els efectes de la comunicació positiva, l'esperit competitiu i la rapidesa d'acció. Això et permet prendre decisions més encertades.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Per alguna circumstància en la llar o personal, és possible que els sentiments puguin veure's afectats i repercutir d'alguna forma negativa en la vida sentimental i de parella.

En el professional, estàs en un moment clau d'informació, assessorament i difusió. Les vies i els sistemes es tornen flexibles per a deixar entrar i sortir el tremend cabal d'energia que hi ha en el teu signe.

En la salut continuen els efectes de la comunicació positiva, l'esperit competitiu i la rapidesa d'acció. Això et permet prendre decisions més encertades.


Comentaris

envia el comentari