L'horòscop diari del 28 d'agost de 2020

Ja pots llegir el teu horòscop per al divendres 28 d'agost de 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

L'acord matrimonial serà extremadament afavorit, sense importar que estigueu legalment casats o només convisqueu sota el mateix sostre. Aquest es multiplica si el nadiu d'Àries té més edat que el seu cònjuge.

El teu cel et dota d'una potent lucidesa en els negocis, seràs el signe amb millor sentit de la realitat. Aconseguiràs trobar una solució per a aquest problema que porta temps amoïnant-te (i del qual no has fet partícip a la teva família ni als teus socis).

En el teu menú, aposta per aliments rics en crom, ajuda a regular els nivells de sucre en la sang.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Ets un amant radical i tens moltes ganes d'esprémer cada minut d'aquest divendres, que sens dubte serà irrepetible. El problema seran les presses: Taure vol tot al seu abast, i a més, amb molta rapidesa.

Administres les teves finances de forma poc oportuna, i et dóna mandra preveure què succeirà demà, passat, l'any que ve, quin error! Aprèn també a gaudir del temps lliure, no tot en aquesta vida és treballar i treballar.

Reserva algunes hores de la setmana per a tu, per a desenvolupar les teves aficions i el teu talent, d'acord?

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Si ets d'aquells nadius que estan solters, l'amor tocarà a la teva porta i cauràs en braços d'un romanç del passat. Un festeig de l'ahir torna a despertar sentiments extrems en el teu cor.

Amb Venus en Cranc hauràs d'aprendre a ser més sensible a les necessitats dels altres i per això percebràs les necessitats dels teus clients amb facilitat.

Canvis en la teva manera de cuidar la salut física pot despertar burles en el teu entorn, ignora el que diuen.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Has comès errors importants en l'amor? Saps bé que en aquesta vida tot es paga, sobretot, els descuits. En aquest sentit, aquest divendres et podria arribar una d'aquestes velles multes: el passat tindrà molta rellevància en el present.

Fa no gaire va haver-hi un canvi important en la teva vida econòmica, per exemple, el cobrament d'una herència, o l'inici d'una nova ocupació. Per això veuràs tot des d'un prisma diferent.

L'atmosfera serà especialment favorable per a la teva relaxació, el teu creixement personal i l'observació del mitjà.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Voldràs tancar-te a casa i, si pot ser, no tenir contacte amb el món exterior. Només et vindrà de gust connectar amb la teva parella (si tens) i que te de manyagues. A nivell familiar, serà un dia tranquil amb els teus fills. Mart està en tensió amb els astres regents de la sort, l'estabilitat i els diners.

Així doncs, és una jornada desfavorable per a emprendre un projecte, llançar una empresa, grans compres i inversions. Però sí que són favorables les converses amb possibles nous socis.

Ajuda't de fruites i verdures com la pinya, el cogombre, l'api o els espinacs per a mantenir-te hidratat.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

La teva relació estarà tenyida pels sentiments dolços, tant que embafarà als qui estan al teu voltant. No faltaran els petons, les tendres abraçades i altres tipus de gestos. Vés amb compte, perquè la teva passió es podria despertar en públic, i això seria un escàndol!

S'apunta una mica de nerviosisme en el treball; d'aquesta manera, el teu habitual sentit de l'organització es veurà feble.

Un amic t'animarà a practicar una activitat física de manera regular; si fa molt temps que no practiques esport comença per una cosa senzilla com córrer o passejar amb bicicleta.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

El teu horòscop avui Balança revela que et veuràs influenciat per Venus des d'un angle poc favorable, per la qual cosa podràs viure temps d'inestabilitat emocional, mal humor i falta de constància en les expressions afectives.

En l'econòmic i professional, les possibilitats monetàries es veuran acrescudes i hi haurà faciliteu per als crèdits.

Quant a la teva salut, Leo governa el cor i la circulació sanguínia, per la qual cosa les teves malalties són, per tant, les afeccions cardíaques i tots els trastorns de la circulació procedents d'alguna alteració de la sang.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Si un vincle et danya o no hi ha manera d'aconseguir l'enteniment que requereix una bona relació afectiva, potser és hora de dir adeu i deixar de perdre el temps en discussions i maltractaments.

La urgència de generar canvis envaeix també l'àrea del treball i la professió. Però la Lluna en Capricorn et demana que esperis que els esdeveniments es desenvolupin d'una manera més ordenada.

Necessites dedicar-te a alguna activitat que t'entretingui i t'ajudi a distreure la teva ment. Procura sostenir pensaments més alegres o superficials.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

L'horòscop d'avui en l'amor prediu que serà un dia important tant en l'aspecte romàntic com al de les relacions.

Professionalment i financerament has de tenir en compte que Urà, l'únic planeta en qualsevol de les teves dues cases professionals s'està desaccelerant, abans d'un gir retrògrad en el teu sector de treball.

En la salut, estàs a punt d'experimentar una varietat d'esdeveniments inesperats, alguns dels quals poden portar-te noves oportunitats de desenvolupament personal. També podries passar per un esdeveniment difícil en el terreny familiar.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

La constant en l'última temporada són els canvis abruptes per als nadius del teu signe. La vida no et dóna treva i continua portant escenes dignes d'una bona pel·lícula d'amor. Has comprès molt en aquests dies però potser la teva parella necessita una mica de comprensió i temps per a assimilar la realitat.

La presència del planeta Mart pot ser contraproduent i portar-te a viure moments de dificultat fruit d'un pèssim ús de la força interior.

Podries sofrir problemes en el treball i en la teva salut. Relaxa't.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Avui la teva ment està revolucionada, i és que et recordes massa d'un amor del passat que et va aportar molt i que no vas saber valorar en el seu moment. Intenta ser molt més conseqüent amb els teus actes i apostar pel que realment val la pena, sinó sofriràs molt.

En el terreny laboral, encara que la situació està bastant bé, també pot haver-hi complicacions d'última hora.

En la salut, hi ha oportunitats que hauràs de prendre per a millorar la teva vida. La vida se't presentarà de manera intel·ligent, amb diverses proves, per a fer-te aparèixer coses.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

És possible que trobis un perfil fals en la xarxa de la teva parella, algú ha suplantat la seva identitat. El solter de Peixos podria trobar l'amor aquests dies, si treballa en una gran empresa, atent a les mirades contínues i somriures murris.

Uns pressupostos que has presentat dies enrere tindran avui l'aprovació. És un gran respir per a la teva empresa, perquè estareu tranquils diversos mesos quant a diners.

Un mal de cap en despertar-te et deixarà atordit mentre et prepares per a sortir de casa, però al migdia ja estaràs en plena forma.


Comentaris

envia el comentari