YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

L'horòscop diari del 28 de desembre

Ja pots llegir el teu horòscop per al dilluns 28 de desembre de 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

El cel està molt ben posicionat per a afavorir l'alegria i la calma en el cor del nadiu d'Àries. La teva vida matrimonial s'organitzarà al voltant de qüestions domèstiques i rutinàries, assumiràs les teves labors amb molt bona gana i fins ajudaràs al teu cònjuge en les seves.

Guanyar diners de manera desmesurada no és la teva principal preocupació; l'avarícia no és un pecat capital que vagi amb tu.

La desinformació en assumptes de salut que sofreixes a vegades és molt considerable, sobretot quan et deixes guiar per gent amb poca formació i dubtosos escrúpols.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Et perden les teves ganes de presumir (o de fanfarronejar, si prefereixes cridar-ho així, Taure). Els astres et recomanen en aquest sentit que cuidis la forma en la qual projectes les teves relacions amoroses a través de les xarxes socials.

Al teu voltant hi ha un petit dimoni que et convida a saltar-te les normes en el treball, a prendre camins ràpids deixant la llei i la moral a un costat.

Faràs alguna activitat física? T'interessa apostar pels esports en equip, perquè desenvolupen la concentració, potencien la disciplina i afavoreixen el pensament estratègic.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Molts rebran la notícia que estaven esperant. La declaració d'amor que desitjaven, l'anhelada comanda de matrimoni o el resultat positiu d'un test d'embaràs Els assumptes de diners avancen també.

Si ets part d'una societat, obtindràs guanys gràcies a l'acció del teu soci. Pot ser que et sentis obligat als mateixos assoliments, però això no és així. Relaxa't.

Per a aquesta jornada els nadius del signe de Bessons gaudiran d'un benestar físic i emocional.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Et reconcilies amb el nen que un dia vas ser, i així, et resultarà més senzill ser afectuós i respectuós amb les persones que tens al teu voltant. Mai és tard per a sacsejar-se les males maneres i obrir les portes del teu cor, no importa l'edat que tinguis, els canvis sempre són benvinguts!

En el teu treball tens a prop algú que és un d'aquests exemples que s'han d'evitar costi el que costi.

Els qui estiguin a dieta que evitin pesar-se a cada estona esperant un aprimament miraculós; només estaràs alimentant la teva frustració.
 

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

En el terreny amorós seràs fred, i certes crítiques o consells a la teva parella acabaran en discussió. No sabràs triar les paraules adequades i seràs massa taxativa i fins a una mica autoritari.

No és un bon dia per a emprendre un negoci o llançar una campanya comercial d'un producte o servei, ja que l'enfocament donarà lloc a una idea errònia sobre aquest. La ment no connectarà amb el teu costat més creatiu i original.

Hi ha risc de sofrir una lesió per un accident laboral o domèstic. Com per exemple, enxampar-te els dits de la mà amb una porta.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)


Comences aquesta setmana amb una sensació de solitud, o potser de decepció emocional. Per sort, aviat t'adonaràs que el Sol brilla especialment per a donar-li llum i calor al teu cor i li donaràs la volta a la situació.

El teu telèfon sonarà bastant, i més si estaves esperant una resposta relacionada amb un lloc de treball.

Pecaràs de controlador i purista: et cuidaràs tant, fregant l'obsessió, que algunes de les teves accions seran contraproduents per al teu benestar. Cerca el terme mitjà en tots els aspectes de la teva vida.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

El teu horòscop d'avui Balança, diu que en l'amor tractis de no posar expectatives en la gent o permetre que uns altres tinguin expectatives injustes sobre tu.

En el professional i econòmic, avui podràs resoldre les teves preocupacions o problemes financers. Ara és possible alegrar-se d'un èxit, assegurar una nova font d'ingressos, o començar un nou treball millor pagat.

En la salut, una situació estressant relacionada amb un parent, et farà adonar-te una vegada més que les coses dolentes poden arribar ràpidament. Vés amb compte també amb possibles accidents domèstics.
 

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Aquells nadius d'Escorpió que es troben solters hauran de tenir molta cura, algú pretén enganyar-los. Els mentiders estaran molt actius.

Avui pot ser que et convidin a formar part d'un projecte o negoci que et portarà a preguntar-te si de debò vols ser part d'una cosa gran o si prefereixes seguir en el teu camí solitari. És probable que t'ho mostrin com una magnífica oportunitat per a canviar la teva vida financera.

Deixa que la teva percepció intuïtiva et porti al camí que sigui més favorable. És hora de deixar les justificacions i bolcar-se amb energia a les activitats físiques i esportives.
 

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Avui Sagitari, els contactes personals i socials poden ser misteriosos, i pot haver-hi relacions amoroses secretes, o almenys sentiments i anhels amorosos molt privats. La timidesa pot portar a un cert aïllament o a una frustració romàntica.

En el treball, hi haurà una espècie de renaixement per a tu. Hi ha nous començaments en l'horitzó que concerneixen la teva professió o ocupació actual.

En la teva salut, pot ser un bon moment per a fer un examen minuciós del teu veritable jo, una avaluació honesta, per a dur a terme un canvi quan sigui necessari.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Vas millorant cada dia tots els temes vinculats amb les emocions encara que encara queden assumptes interns per a observar i donar-li més llum. Lliurament el teu cor sense mesquineses, et sentiràs cada dia més feliç. Si estàs solter en aquest moment podràs aconseguir el teu desig de compartir amb un altre temps lliure sense compromisos ferms ni lligams.

Avui aconseguiràs fer alguns canvis que beneficiaran la teva vida financera. Prendràs mesures que no havien estat possibles en el passat, però ara són més simples que mai.

Avui viuràs un òptim estat de salut.
 

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

El Sol en un signe expansiu porta amb si una llum positiva per a les teves associacions i relacions pròximes. Així que, naturalment, aquest afecte que sents cap als altres s'il·luminarà encara més.

Els que treballen per compte propi hauran d'anar amb compte i prendre totes les precaucions necessàries abans d'anar a invertir. També és possible que hagin de decidir amb cautela sobre decisions del dia a dia.

En la teva salut, has passat tot l'any en un estat de prova i error, fins i tot pots haver-te sentit restringit en la manera de dur a terme els teus plans.
 

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Dia tibant en el terreny romàntic i amb els fills. Els aspectes astrals confondran la teva ment i seràs mal comprès pels altres, perquè projectaràs les teves idees i pensaments de manera inadequada.

Es preveuen moltes traves per als emprenedors i nadius de Peixos que tinguin un negoci propi. Sobretot si exporten o importen productes. També malentesos i errors en comandes, factures, correus electrònics i contractes comercials. Si tènies previst un viatge finalment no podràs realitzar-lo.

Aprofita aquests últims dies de 2020 per a deixar el consum de begudes carbonatades i ensucrades que només aporten coses negatives al teu organisme.


Comentaris

envia el comentari