YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

L'horòscop diari del 28 de gener

Ja pots llegir el teu horòscop per al dijous 28 de gener de 2021. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Et tornes una persona menys tossuda que de costum. Portar la raó sempre i en tot moment deixarà de ser una prioritat per a tu, veuràs la vida des d'un prisma més desenfadat i usaràs el teu encant per a fer feliç a la persona que mestresses.

Lamentaràs haver comès imprudències amb uns diners que ara et farà més falta que mai. No obstant això, si has estat una persona estalviadora i assenyada tot anirà d'allò més bé.

Sigues moderat amb les quantitats i els tipus d'aliments que poses en el teu plat; els teus problemes digestius estaven millorant considerablement, segueix així.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Els llaços que t'uneixen amb la persona que mestresses es fan més forta. Les xerrades disteses us permetran connectar després d'una època de crisi, i el tacte de la pell de l'altre us recordarà els millors moments que heu viscut.

El dia afavoreix els treballs d'índole individual; no és que vagis a treballar malament en equip, consti, però sí que seràs més eficient si no has de justificar a ningú cadascun dels teus passos.

La cura per a tots els teus mals la tens en el teu llit: aposta per un descans de qualitat, que t'ajudi a recuperar forces.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Necessitaràs compartir amb els teus parells les teves emocions i el teu sentit de pertinença. L'amor entre germans i amb aquelles persones que formen part del teu entorn immediat enforteix la teva ànima i brinda suport al teu creixement en l'àmbit afectiu. Mai és tard per a donar-te les cures que mereixes.

Els astres indiquen una necessitat imperiosa de viure la teva jornada laboral amb optimisme i per a això has de mantenir-te allunyat de les males vibracions de persones que envegen el teu caràcter jovial.

Si ets d'aquells que temen els diagnòstics mèdics pot ser que hagis de realitzar una teràpia psicològica. Supera-ho.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Assumeixes que l'amor és una cosa dinàmica, que és una planta que pot morir i tornar a néixer de manera contínua, però que cal conrear-la amb cura cada dia perquè les seves arrels no s'assequin per complet.

Podries haver arribat més alt en la teva carrera professional si la por no et provoqués una por vertiginosa. T'aferres a l'estabilitat, i deixes passar bones oportunitats per a guanyar més diners i prestigi.

Feix una mica d'esport just després del desdejuni, començaràs a notar els bons resultats en un tres i no res.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

La teva parella ha estat sentint que no maldes per cobrir les seves necessitats amoroses del tot i t'ho retraurà. El solter té una cita amb una persona molt atractiva però amb qui no menjarà en el mateix plat.

El teu ritme de treball i esforç ha estat majúscul aquestes últimes setmanes. A partir d'avui notaràs que pots baixar-ho i que les tasques continuen sortint igual de bé. És molt probable que se't presenti una oferta per a liderar una situació o grup de treball.

La lluna plena en el teu signe et fa brillar i veure't esplèndid i sensual.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Evoluciona la teva manera de gestionar els sentiments, i per què no dir-ho, d'entendre l'amor. Et tornes una mica més pessimista de l'habitual, estàs gratant ferides del teu passat en lloc de passar pàgina i mirar al capdavant amb gallardia.

El cobrament de la teva mensualitat es podria retardar una mica i hauràs de treure la calculadora i fer retallades per aquí i per allà.

Programa el teu despertador una mica abans de l'habitual, la mandra és una enemiga que podràs derrocar. Desdejunar mirant com comença el dia és un autèntic luxe, l'has provat alguna vegada?

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Alguns de vosaltres que esteu en parella, tindreu dificultats per a harmonitzar la passió que us atreu amb les diferències de caràcter que provoquen discussions i malentesos.

En el professional, Lliura trobarà en Àries un soci disposat a brindar-li la seva col·laboració per a innovar estratègies laborals. Segueix els seus consells i tots dos obtindran grans beneficis.

En la salut avui Lliura, pot ser que un petit problema muscular a l'esquena et faci passar un dia difícil. El dolor serà suportable, però no deixarà de ser incòmode, amb el que no podràs estar al cent per cent.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

La vida afectiva podria ser molt intensa però al mateix temps donar-se de manera freda i distant. Podries estar vivint moments de gran tensió dins de la teva ànima. Alguna cosa t'inquieta i és probable que desconeguis la millor manera d'iniciar un canvi.

És un dia molt agradable en relació al treball i l'acompliment professional si aconsegueixes deslligar el teu cap dels assumptes de la llar i la família.

Podries creure que estàs hidratat i no obstant això no és així. És necessari beure dos litres d'aigua de bona qualitat per a millorar la teva salut.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Els solters tenen davant ells la possibilitat d'estrènyer llaços, ja sigui amb amics, o amb algú amb qui desitgen arribar més enllà d'una amistat.

En el professional, el treball es veurà potenciat i estaràs buscant omplir les teves aspiracions i ambicionaràs més del que tens.

En la salut, serà molt important que aconsegueixis balancejar el treball amb la vida familiar, així com també anivellar la teva alimentació i la quantitat d'activitat física que realitzes. Has de saber que les flors de color blanc t'inspiraran calma en moments de major tensió.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

La lluna en un signe de l'element Foc et permetrà gaudir de l'alegria i la sensualitat dins del teu entorn afectiu. Les persones pròximes a tu et manifestaran tot el seu afecte cap a tu i també podràs manifestar-te gràcies a Venus que et dóna suport brindant un to més dolç a la teva expressió.

Júpiter t'atorga una sort excepcional i quan el camí és fluid enfrontes als petits incidents professionals d'una altra manera.

El teu sistema cardiovascular mereix una cura especial. Les fritades, la sal i l'estrès podrien causar un mal silenciós en el teu sistema.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Els solters se sentiran confosos fins que en el seu camí es creui algú que els sorprengui i llavors només voldran conquistar el seu cor costi el que costi.

En el terreny laboral, hauràs d'aprofitar bé el dia per a iniciar nous projectes o acabar alguns tràmits de difícil resolució., perquè a partir d'aquest dia, sorgiran problemes imprevistos d'ordre financer i legal.

En la salut, físicament comences a reposar-te, el teu cos recupera les forces perdudes i comences a reprendre les activitats que tant t'agraden. No obstant això, no vulguis anar massa de pressa.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Peixos, t'has tornat molt puntimirat amb la teva parella i a la mínima saltes? potser és que ja no estàs enamorat i estàs buscant qualsevol excusa per a discutir i trencar la relació.

Compte amb la informació que comparteixes en les teves xarxes socials, és pràcticament impossible esborrar-ho un vegada està pujat. La teva empresa, o tu mateix, podries sofrir un atac informàtic o hackeig que filtri i exposi informació confidencial. La teva comunicació serà irònica i sarcàstica.

El teu cos se sentirà tibant, nerviós, i no podràs estar-te quiet asseient en una cadira per més d'alguns minuts.
 


Comentaris

envia el comentari