L'horòscop diari del 28 de juliol de 2020

Ja pots llegir el teu horòscop per al dimarts 28 de juliol de 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 Abril)

T'aixeques amb una actitud molt exigent amb el teu cònjuge; el teu company se sorprendrà de les teves reaccions, que seran molt més aspres del que és habitual, i se sentirà una mica angoixada, perduda potser.

A la feina procura ser objectiu, les males eleccions podrien posar-te en una situació delicada, que només solucionaràs demanant ajuda a persones que preferiries no molestar. Busques noves formes de canalitzar la teva energia interior, anheles descobrir noves activitats a què dedicar els teus esforços.

Dedica part del teu temps lliure a jocs que entrenin el pensament estratègic, com ara els escacs.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

A vegades et sents per sobre del bé i de mal, i consideres poc probable que la teva vida conjugal s'enfonsi en la rutina i l'avorriment, com li passa a altres parelles i matrimonis que coneixes.

La inversió immobiliària que rondava pel teu cap està a hores d'ara més a prop del fracàs que de l'èxit; és millor que busquis un altre sector en què dipositar els teus diners de forma segura. Els riscos no et convenen.

La teva estabilitat mental és fràgil, et sentiràs una mica perdut, i hauràs de lluitar contra l'estrès i l'insomni.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Podries estar passant per una situació de parella que ja has viscut. Una infinitat d'imatges conegudes passaran per la teva ment quan unes paraules despertin aquella emoció del passat. No sempre el passat és dolent, Bessons.

Potser ha arribat l'hora d'un canvi. Un nou camí en la teva vida professional podria iniciar-se si tinguessis la voluntat i l'energia disposades per estudiar i capacitar en un àmbit diferent.

Però has de cuidar-te si intentes pels teus propis mitjans realitzar canvis en l'aspecte del teu cabell. Una cosa podria sortir malament. Millor sol·licita els serveis d'un especialista.

Cranc Logo

CRANC

(21 de j¡Juny - 22 de Juliol)

Trobaràs pedres en el teu caminar; una preocupació familiar (l'actitud d'un dels fills, per exemple) podria causar malentesos i fins i tot discussions entre el seu cònjuge i tu.

Potser t'atabales més del que és habitual si has començat en un nou treball, o si les teves responsabilitats han canviat recentment. En l'àmbit econòmic, caldrà que et donis pressa per afrontar projectes ambiciosos, hi ha bones oportunitats per estalviar.

Tracta de portar una vida més tranquil·la, accepta la teva condició física, i no presumeixis d'una resistència excepcional, ja que seria contraproduent.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 d'Juliol - 23 d'Agost)

Si no deixes anar el passat, no deixes espai per la novetat. Tancar-te en el teu dolor no millorarà les coses. L'actitud és una cosa que escollim cada dia en aixecar-nos. Cap a dalt aquest ànim Lleó!

Tindràs idees genials i les compartiràs amb els teus companys. Un d'ells es farà l'espavilat i s'apropiarà d'elles. Les hi proposarà al cap i es portarà el mèrit.

Deixar de fumar és qüestió de voluntat. Si ja ho has provat tot, potser et funciona una teràpia d'hipnosi o un ritual per deixar de fumar.

Verge Logo

VERGE

(24 d'Agost - 22 de Setembre)

Cap esdeveniment imprevist hauria d'afectar la teva vida com a parella en aquest dimarts. Per trencar amb una rutina que pot causar cansament i deixadesa, per què no gaudir d'una escapada romàntica improvisada?

En el treball et sentiràs temptat a convertir-te en l'estrella de la funció, vols fer-te valer, ja que tots al·lucinin amb les teves capacitats, però també tindràs por del fracàs.

Aquest dia estàs fet de pur foc, en el sentit literal: pot ser que avui notes una sensació de calor força intensa al teu voltant que en moltes ocasions.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

L'horòscop d'avui per Balança revela que aquest dia s'iniciarà amb bastants incerteses en el terreny amorós. Per tant, els solters, hauran de triar amb molta cura per optar només per allò que els ajudi a créixer.

Els canvis produïts en l'àmbit professional no et sorprendran. Adaptables a noves estructures i posseïdors de ràpids reflexos, els bons resultats no demoraran a arribar.

D'altra banda, les dietes naturals i equilibrades afavoriran a l'organisme en el seu conjunt. No deixis de cuidar la teva alimentació, però tampoc el teu món intern.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 21 de Novembre)

Ets el primer a dirigir-te als teus desitjos sense contemplar les conseqüències i avui hauràs d'observar el que se sent. Molts nadius estaran sentint que una relació de parella no dóna més i no obstant això els costarà agafar el camí de la separació.

Estaràs prenent algunes mesures que són molt bones per a la teva seguretat financera. Amb la presència de la lluna en el teu signe passaràs una jornada d'especial susceptibilitat.

Estaràs més intuïtiu i sensible que altres dies i és per això que podries sentir-te afectat per l'energia d'aquells que t'envolten.

Sagitari Logo

SAGITARI

(22 de Novembre - 21 de Desembre)

Avui una sexualitat plena gratificarà als enamorats en cada un de les seves trobades. Algunes parelles faran viatges de plaer, mentre que altres segellaran el seu vincle amb alguna cerimònia religiosa.

Venus en quadratura al Sol, els farà sentir poc apreciats i, per moments, sentiran que ningú els brinda el seu suport.

En la salut, seguiràs preocupat per mantenir-te en forma sense tenir en compte quant d'esforç empres en això, sembla que fins no caure esgotat no seràs conscient del problema. De seguir així, la teva salut se'n ressentirà enormement, és hora de trepitjar el fre.

Capricorn Logo

CAPRICORN

(22 de Desembre - 19 Gener)

Es manifesta una fantàstica percepció del poder del cos i les seves sensacions per sobre els pensaments de responsabilitat i correcció política. Aquest moment és important per als nadius del teu signe: t'adonaràs que pots alliberar-te dels lligams que et limiten en qualsevol moment.

Aquells nadius que requereixin crèdits o préstecs tenen avui les millors condicions per dur endavant aquestes sol·licituds. Especialment si pertanyen al tercer deganat.

Potser pateixes de problemes abdominals. Els intestins podrien estar molt sensibles pel que hauries d'evitar aquells aliments molt pesats, els picants i els fregits.

Aquari Logo

AQUARI

(20 de Gener - 19 de Febrer)

Els aiguaders solters difícilment s'escaparan a les urpes de l'amor, ja que la temptació es vestirà amb una cara encisadora. No obstant això, en alguns casos, es farà difícil per Aquari mostrar el seu cor.

No et faltarà feina, però pot haver-hi problemes en el tracte. Empleats i ocupadors oscil·laran entre l'enteniment i la discòrdia.

La teva solitud profunda sol emportar-te problemes en els ronyons i, en els homes, en els òrgans sexuals. Fer-se revisions mèdiques i consultar a un professional davant el més mínim senyal de mal funcionament d'aquests òrgans, seran bones mesures preventives.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Una reconciliació de parella és possible. Les paraules que surtin des del cor ajudaran a recompondre una relació que semblava impossible de recuperar. Si estàs solter porta una peça de color vermell, atraurà la sort en el terreny amorós.

Un company nou al teu departament es durà tota l'atenció i sentiràs gelosia. Dia propici per als furts. És millor que no portis a sobre grans quantitats de diners ni targetes de crèdit.

Una picada d'un insecte podria inflamar-te el braç. Si no ets al·lèrgic, amb alguna pomada que demanis a la farmàcia se't passarà l'efecte.


Comentaris

envia el comentari