App GRATIS:

📱Les teves notícies preferides ara a un click, baixa't gratis l'App de Catalunya Diari clicant aquí. T'ESPEREM!

L'horòscop diari del 28 de juny de 2020

Aquí tens les prediccions d'aquest diumenge, 28 de juny de 2020

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Cúpid es preocuparà molt per tu, i t'ajudarà a tenir un diumenge agradable en el pla amorós. Es bastiran ponts cap al diàleg, i la complicitat dins de la parella serà notable. No hi haurà perills de tensió ni de dolents entesos.

  

  

El teu cel astral potència la teva creativitat, i gràcies a això sabràs torejar els projectes més difícils i temeraris. Trencaràs les estadístiques, aconseguiràs el que ningú ha aconseguit.

  

  

Sempre que no tinguis un comportament agosarat o agressiu la teva vida serà bastant estable. Evita realitzar esports de risc o extrems (encara que el teu cos t'està demanant adrenalina).

  

  

 

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Venus et regala un dia harmoniós en l'amor, encara que la deessa de l'amor t'aporta alguns consells perquè puguis assaborir-lo encara millor. Si estàs sortint d'una crisi plena de disputes, treu la bandera blanca de rendició; només així trobareu un terme mitjà.

  

  

Tindràs la ment fresca en assumptes de diners i de treball, i malgrat alguns inconvenients estaràs exercint les teves funcions professionals a la perfecció.

  

  

Procura prendre una mica el Sol, t'ajudarà a sintetitzar la vitamina D, la qual és essencial per a l'absorció intestinal del calci i el fòsfor.

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Brilles amb la teva pròpia llum, Bessons. La bona energia que has sabut brindar en l'últim temps torna a la teva vida i t'impulsa a gaudir dels dons que han arribat amb cada pas donat.

  

  

Tot el que toques es convertirà en una possibilitat d'abundància. Et veuràs dotat per una energia molt amable i poderosa que et portarà a veure potencial en totes les coses.

  

  

Hauràs de fer un espai en la teva agenda per a atendre dels detalls que el teu cos demana siguin observats.

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

El cel et dóna llum verda per a gaudir dels teus amors i dels plaers més passionals. En la teva vida sentimental hi haurà equilibri i harmonia, i en un primer moment tendresa i dolçor; tu tens els ingredients perquè a més hi hagi picant.

  

  

Alguns companys de treball podrien tenir modals bruscos, però no els jutgis ni tampoc els declaris la guerra. Simplement tenen un mal dia.

  

  

Intenta envoltar-te de gent amb bon humor, el somriure és guaridor i et pot alleujar els maldecaps, o fins i tot ajudar-te a dormir millor. Les endorfines posseeixen un gran efecte analgèsic.

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

La lleialtat i confiança seran les teves banderes en el terreny amorós. Dependràs una mica del teu ser estimat per a sentir-te complet. El solter potser troba l'amor en algú més major o un en professor/mestre.

  

  

Avui gaudeixes d'un aspecte fluid amb Saturn i això t'aportarà un caràcter fort, amb voluntat i determinació. És un bon moment per als estudis avançats, lluitar per les causes que creguis correctes i els viatges de llarga distància.

  

  

Si de sobte t'han entrat les ganes de realitzar-te alguna operació de crugia estètica, espera uns dies. Segurament es tracta d'un capritx passatger.

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Ets un amant radical, tens una gran set de vida i vols que el teu company de viatge recordi que cal gaudir cada dia al màxim. Pensaràs en l'aquí i en l'ara, buscaràs plaers efímers i buscaràs sempre la via més ràpida per a aconseguir-los.

  

  

Has de centrar-te en el pensament creatiu per a solucionar els problemes que tinguis en el treball. Quan la inspiració arribi et sorprendràs amb les teves idees profundes i originals.

  

  

En la salut podràs preocupar-te per alguns dolors en la zona del coll i esquena, i consideraràs demanar cita amb un bon fisioterapeuta.

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

El signe del zodíac de l'Horòscop de Balança avui mostra que els bons temps arriben quan es revela tota una muntanya de malentesos. Ràpidament recuperes el teu sentit de l'humor i amb això la teva capacitat per a riure't de tu mateix.

  

  

Si treballes pel teu compte, avui et dividiràs entre seguir les ordres i fer el que sigui necessari segons el teu criteri.

  

  

En la salut, estaràs una mica propens als mals estats mentals, tal vegada fins i tot a la depressió, que de sobte podrien sorgir sense una causa evident, però que serà necessari travessar.

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

És normal que les coses segueixin altres rumbs diferents als que havies projectat. És un temps astral molt dinàmic que porta per als nadius d'Escorpí un aprenentatge important.

  

  

La forma brusca en la qual et parlen és inadmissible però la teva reacció haurà de ser controlada si no vols perjudicar-te. La millor manera d'exposar als teus enemics en els seus errors és deixar-los en evidència amb diplomàcia.

  

  

El nivell d'energia és normal encara que l'aspecte emocional i l'enuig podrien perjudicar l'equilibri del teu metabolisme.

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

La teva predicció d'avui en l'amor Sagitari t'insta a comprendre els sentiments de la teva parella en les situacions més adverses, i fins i tot si ell o ella no pot compartir les seves preocupacions i dificultats amb tu.

  

  

En el terreny professional, la predicció d'avui diu que els teus pensaments perspicaços t'ajudarien a mantenir-te allunyat de conflictes innecessaris en la vida laboral.

  

  

En la salut, la teva vulnerabilitat a nivell emocional en aquests moments pot exposar-te a algunes infeccions comunes. Si prens les mesures necessàries per a curar-te, les coses no es complicaran i podràs sobreposar-te.

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Si et disposes a compartir el millor de la teva personalitat en aquest moment podràs connectar amb un aspecte teu molt creatiu i brillant que enlluernarà al teu acompanyant. Si ets solter recorda que la solitud pot ajudar-te a conèixer els teus desitjos.

  

  

Presa aquest diumenge per a descansar i deixar que la teva ment descansi de tanta pressió.

  

  

No hauries de perdre't els beneficis d'asseure't sota un arbre, amb els peus descalços sobre la suau herba. Un temps d'aquest tractament gratuït millorarà de manera notable la teva vitalitat.

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La predicció d'avui en l'amor per als Aquari revela que els assumptes de la seva família s'estancarien en dificultats de les quals hauria de sortir pacientment, ja que no tens un conjunt favorable d'estrelles.

  

  

En el terreny professional, avui treballaràs bastant dur i mostraràs un cert sentit de dinamisme, no obstant això, els guanys triguen a arribar.

  

  

Avui Aquari, és necessari anar amb compte i tractar ràpidament qualsevol febre o inflamació sobtada. El tractament immediat ajudaria a evitar que la teva salut empitjori, la qual cosa podria ocórrer si et descures

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

La Lluna en oposició a Quirón farà que les teves emocions es desbordin fent així que perdis el control de les teves reaccions. O dit d'una altra forma: seràs el rei/regna del drama.

  

  

Mart entra en Àries, i viuràs un període en el qual tindràs una actitud emprenedora i, a més, molt important: molta perseverança. D'aquesta manera els teus anhels d'aconseguir més diners a través del teu esforç constant donaran els seus fruits.

  

  

Ara que Neptú està retrògrad en el teu signe, és el moment d'endinsar-te en les teves profunditats psíquiques per a fer una revisió i re-valuació de les teves actituds psicològiques.

Comentaris

envia el comentari