L'horòscop diari del 28 de març de 2020

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Aquest dissabte prens les regnes del teu cor, i passes pàgina a alguns assumptes que t'entristeixen. Es dissipen els dubtes que la teva parella hagi pogut viure, i les baralles que trencaven en mil trossos la pau de la teva llar, ja formen part de la història.

Els Àries que treballin en aquest dissabte es trobaran amb un dia bastant tranquil, en el qual resultaran francament eficients. La jornada es passarà ràpidament, i fins et donaran una palmada a l'esquena pel teu bon acompliment.

Els astres afavoreixen l'eliminació de l'estrès, sabràs quina és la millor forma per a dir-li adéu de manera senzilla. Una mica d'esport, meditació, o simplement sortir a la finestra a veure el Sol i deixar que l'astre rei t'ompli d'energia amb els seus raigs.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

En alguns moments d'aquest cap de setmana, l'últim de març, pots arribar a atabalar-te pels teus assumptes del cor. Sobretot, si estàs solter en aquests moments i somies sovint amb tenir una parella al teu costat.

Els astres t'inspiren molt fort,t'omplen de valentia i et permeten portar el teu treball fins a un lloc que fins ara mai havies trepitjat. Vas aconseguint noves metes i això t'ajuda a confiar més en tu mateix.

Aconsegueixes un bon equilibri en la teva vida. Li dónes a l'esport, l'alimentació i el descans el temps i la rellevància que es mereixen.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

És un dia molt agradable en el qual podries aprendre el valor de la teva sensibilitat enfront de la naturalesa que t'envolta. És possible que necessitis passar unes hores tot sol per ordenar el que sents i després enfrontar una conversa en la qual et podries comprometre a molt més en matèria de sentiments.

Si estàs duent a terme un projecte comercial, és un dia molt bo per a planificar detalls respecte de formes de comercialització i mitjans en el que publicitaràs els teus productes, pot ser que descobreixis llocs increïbles en els quals el teu producte o servei encaixa de meravelles.

És un bon dia pel que fa refereix a la teva salut física. Necessitaràs descansar, si tens una videotrucada important i vols mostrar-te amb la teva energia en plenitud. 

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Sabràs com vèncer al teu major enemic, que en aquest dissabte, com en tantes ocasions, ets tu mateix. I és que t'obstines a fer-te la vida més complicada, a posar pals a les teves rodes perquè creus que no et mereixes ser feliç.

No hi ha res oficial de moment, però s'aveïnen canvis en el teu treball. Petits ajustos, un per aquí i un altre per allà, que trencaran la teva actual zona de confort.

Els astres et doten d'una gran agudesa, una intuïció avançada per als assumptes de salut. Sabràs de manera natural què és el que més et convé i què no per a passar un 28 de març en una forma esplèndida.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

La teva relació de parella corre el risc d'entrar en una fase d'avorriment, si no trobeu nous estímuls o activitats que compartir durant aquests dies de confinament.

Un projecte acapararà tota la teva atenció i encara que estàs molt cansat (gairebé exhaust) no vols parar fins a lliurar-lo. La teva convicció i obstinació són bons, però pensa que el descans és necessari per a un bon rendiment. Intenta organitzar-te millor i dorm les hores necessàries o el teu cos podria dir n'hi ha prou de forma bastant abrupta.

Portar el teu cos al límit mai és una bona idea. Segons científics suecs no dormir prou causa dany cerebral, a part d'altres símptomes com: marejos, migranyes agudes, disminució de la concentració, desmais, al·lucinacions i visió borrosa.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Aquest dissabte pot ser un bell per trobar l'amor o per a rescatar antigues amistats que podrien tornar-se una cosa més especial, encara que sigui a través de les xarxes.

En el cas que guanyis més diners del que estimaves, pensa més en tu i en la teva família, i en com podries fer-los un regal. Cerca unes vacances per a tots, de manera conjunta; per a després d'aquestes setmanes de tancament us ira molt bé i ajudaràs també a l’economia.

Gaudiràs d’un gran benestar durant aquest últim dissabte del mes. Sabràs que tens les piles recarregades sense haver fet res que se surti de l'habitual.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

El teu horòscop d'avui en l'amor diu que el millor que pots fer avui és que us doneu una mica de temps. Aquests dies hi ha més tensió derivada de la situació actual i serà millor deixar que les coses es calmin i tornar així a reprendre-ho amb altres ulls.

Quant als diners, tot indica que el teu problema principal és veure com invertir-lo millor. No tens despeses supèrflues, però si que hi ha moltes despeses futures relacionades amb la llar i el benestar de la família.

Respecte a la teva salut, el més probable és que avui sentis una mica de cansament. Això no és més que l'acumulació de tensions de tota la setmana, que aflora quan el cos té oportunitat e relaxar-se.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

És un dia perfecte per expressar els teus sentiments i explicar-li a tots els que et coneixen el feliç que estàs sent en la teva relació. Potser vols utilitzar les teves xarxes socials per a publicar les fotos de les trobades i els viatges que has realitzat amb el teu amor abans del tancament.

Si ets d'aquells nadius del signe d'Escorpí, que tenen a les seves mans la responsabilitat de portar endavant un projecte comercial veuràs sorgir moltes oportunitats perquè aquest negoci creixi i manifesti tota la riquesa que l'Univers et té destinada des de sempre.

És un dia molt bo per a tot el relatiu a l'estètica i els tractaments capil·lars i de millorament del teu cutis. Pots nodrir el teu cabell amb una màscara casolana de la polpa de l'àloe vera i unes cullerades d'oli d'oliva verge, veuràs que suau queda.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Avui no hi haurà res del que hagis de preocupar-te respecte a la teva vida amorosa, ja que esteu en un bon moment. Les dificultats que has superat han enfortit la relació.

Per a la teva economia Sagitari, els Astres prediuen que rebràs diners extres abans que acabi el mes. Segurament es tracti d'un bo, o compensació econòmica que rebràs pel teu treball, i serà una quantitat major de la qual esperaves.

Quant a la teva salut Sagitari, l'horòscop d'avui prediu que una molèstia muscular podria reaparèixer. Es tracta d'una lesió o malaltia que sol donar-te algun maldecap i feia temps que no estava present.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Sabràs que deliciós és sentir-se tan volgut, Capricorn. Però per a això has de començar per estimar-te a tu mateix. Apreciar el que tens i a qui estàs al teu costat cada dia i no es tracta només de la teva parella sinó també dels teus amics, de la teva família i fins de les teves mascotes.

És una jornada en la qual aquells que hagin de complir amb un horari percebran com a curta, creuràs que és aviat i de sobte ja és hora de tancar l'ordinador. És que la teva concentració serà esplèndida.

És un dia perfecte per a donar-se un massatge relaxant als peus. Pots fer-ho tu mateix després d'un bany de sals. T'anirà de meravella.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Avui en l'amor l'horòscop prediu que, si bé les coses han millorat notablement amb la teva parella, encara hi ha aspectes de la relació que necessiteu resoldre o sanar.

En relació amb la teva economia, els Astres prediuen un contratemps. Potser es tracta que no aconsegueixis un objectiu que tenies planificat, o que finalment no et donin aquest augment de sou que esperaves. Sigui com sigui, alguna cosa no sortirà com tenies pensat.

Respecte a la teva salut, el més probable és que no pateixis de cap malaltia greu o d'importància tal que t'impedeixi viure tranquil·lament. Això per si mateix, ja és una gran victòria, no ho donis per descomptat.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Les bones paraules fluiran en la teva relació i l'admiració que sentiu l'u per l'altre estarà present durant tot el dia. També us sentireu afortunats per tenir a algú tan especial al vostre costat amb qui compartir aquest viatge anomenat vida.

Si aquestes en època d'estudis demana ajuda a les teves amistats o companys de classe perquè t'ajudin. Crear un grup d'estudi en línia per a un tema específic us beneficiarà molt a l'hora de recordar els conceptes en el moment de l'examen.

Emocionalment, és un dia alegre gràcies al teu optimisme. Trucar als teus amics xerrant dels vells temps i contar anècdotes et farà riure a riallades.


Comentaris

envia el comentari