YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

L'horòscop diari del 28 de març

Ja pots llegir el teu horòscop per al diumenge 28 de març de 2021. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

La teva parella està amb tu en tot moment, i sembla que a vegades això et pot resultar una mica incòmode: aquest diumenge el teu cor vol una mica de llibertat, de fer coses sense haver de donar-li explicacions a ningú.

En el teu treball comences a somiar nous reptes i desafiaments; et sents acomodat en les teves habituals responsabilitats, i creus que ja estàs preparat per a anar més enllà.

Una dels teus principals característiques és la teva bona resistència física, però aquest pot difuminar-se per moments: la setmana s'ha fet molt llarga, i et convé per tant descansar.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

L'amor està somrient-te i mostrant-te els seus sabors més dolços. Ets l'ullet dret de Venus, i et tirarà una mà perquè et tornis a enamorar de la teva parella com si anéssiu dos adolescents.

Encara que tinguis un currículum excel·lent, ningú colpejarà la porta de la teva casa per a proposar-te un nou treball. Qui no baralla mai guanyarà la batalla. Si estàs cansat que en el teu actual lloc et menystinguin sé més feroç i competitiu.

Amb els excessos alimentosos necessites tirar el fre de mà; que després els laments quan trepitges la bàscula sonen fins i tot en la Lluna.
 

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

La Lluna Plena irradia els raigs de l'amor i l'enteniment harmònic sobre tots els nadius de Bessons. Si et ve de gust podries planejar un viatge, una sort de lluna de mel en la qual gaudir d'un temps en solitud amb la teva parella sexual.

És un dia excel·lent per a promocionar els teus serveis i la teva capacitat laboral pel que si tens un compte en les xarxes socials i ets un treballador independent podries publicar un anunci.

És un bon moment per a la salut dels nadius de Bessons que hauran d'estar atents a les seves necessitats de descans.
 

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

La teva estabilitat sentimental és molt decent, encara que en alguns moments d'aquest últim diumenge de març pots trobar a faltar una altra època en la qual et la teva relació actual era més romàntica, potser perquè hi havia més atencions mútues.

Pensaràs en el treball, fins i tot si és el teu dia lliure. Tens la certesa que pel teu bon fer professional es lucren moltes persones i que tu només estàs sent explotat.

Fes activitats lúdiques que t'interessin, i de pas, dedica una mica de temps a descansar. Si apagues el teu telèfon mòbil el món continuarà girant.
 

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Bones vibres en l'àmbit amorós per als aparellats nadius de Lleó. Regnarà la pau, el diàleg i les mostres d'afecte. El solter gaudirà d'un millor estat d'ànim i es recolzarà en els seus amics més lleials.

Disposaràs d'un pensament crític molt aguditzat. Utilitza aquesta energia per a discernir el millor dels projectes que tens entre mans. Si estàs treballant algú intentarà aprofitar-se del teu bon cor per a obtenir un producte gratis.

Descarta realitzar durant aquest dia esports de risc , els astres alerten que posar-te en perill podria ser fatal.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Per a ser més feliç ha arribat el moment de posar-se les piles. Pren-te el teu temps aquest diumenge per a treure la teva millor versió. Utilitza totes les teves eines romàntiques i planeja alguna activitat en la qual puguis connectar per complet amb la teva parella.

Descarta fer grans inversions, perquè no és el moment. Si vols entrar en el mercat de les accions espera una mica més.

Necessitaràs tota la teva calma per a alleujar l'actual situació, en la qual els nervis et dominen. L'exemple d'algú que ha superat els seus problemes t'ajudarà a marcar-te nous objectius en salut.

 

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Avui et connectes amb la teva sensibilitat, i això farà que, tant si tens parella, com si estàs solter, aconsegueixis connectar millor amb les persones que t'interessen.

En l'àmbit professional, la presència d'Urà estimula la teva set de canvi, de fet, no et deixarà en pau fins que trobis alguna cosa que funcioni per a tu. Possiblement realitzaràs alguna escapada o viatge cultural, que et permetrà trobar-te a tu mateix i això et donarà noves perspectives de creixement personal.

En aquest sentit, et preocuparàs més pel teu benestar físic i psíquic.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Avui serà la Lluna plena i si estàs vivint situacions secretes vas dret a ser descobert. La Llum del Sol en el signe d'Àries farà visibles situacions que mantinguis amagades.

Les compres que no siguin estrictament necessàries haurien de suspendre's per uns dies per a compensar aquelles despeses que has hagut d'afrontar en l'últim mes.

La Lluna en el signe de Lliura portarà als nadius del teu signe a viure una tendència als sofriments psicològics. Desitjaràs estar en solitud per a analitzar els teus problemes.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

L'horòscop d'avui per als nadius de Sagitari revela que Venus reforça el seu desig d'estimar, mentre que Urà presenta actituds que poden sorprendre i seduir als que t'envolten.

En l'entorn professional, a causa de la influència dels Astres, la percepció i la confiança en si mateix augmentarà notablement al llarg d'aquesta jornada.

En la salut, tindràs una gran oportunitat: podries realitzar una important transformació en aquest aspecte de la seva vida. Encara que no et resulti senzill suportar aquests canvis, serà el moment d'una evolució personal.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Pot ser que siguis part d'una escena hostil i desagradable que iniciï algú de la teva família. Temes de divorci, separacions, canvis en l'estructura de la convivència que portaran molts conflictes i diferències.

Intenta mantenir la pau i comprendre que són dies de gran intensitat energètica en els quals cadascun està fent el seu procés interior. Enfrontaràs les conseqüències de les seves maneres de vincular amb el treball i els vincles socials.

Podries sofrir les molèsties de la retenció de líquids una insuficient eliminació renal. Els turmells i peus podrien inflamar-se i incomodar-te aquest diumenge.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

En l'amor, serà un dia amb molts alts i baixos, això li portarà al fet que els romanços poc estables no es reafirmin. Hauràs de treballar per a trobar un equilibri, perquè serà un període de transició que et permetrà conèixer persones alienes al teu entorn.

En el laboral, és probable que participis en diversos projectes amb un equip de treball, per la qual cosa hauràs d'acordar interessos que constitueixin els objectius d'aquest nou repte.

És important, sobretot que, a nivell de salut, no et deixis portar per pensaments negatius, o sensacions que et llevin força i energia.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Serà un diumenge d'allò més tendre i romàntic per als nadius de Peixos en parella. Regnarà l'harmonia i la complicitat. Es preveuen discussions fortes per temes econòmics amb familiars pròxims.

Pensaràs a treure't uns diners extres amb allò que se't dóna especialment bé: cuidar de nens, fer classes de repàs, fer nyaps, etc. fes córrer la veu entre els teus veïns! Gastaràs de més en passejar per un mercat artesanal i comprar diversos objectes.

Sabràs posar una barrera entre la negativitat dels altres i el teu estat d'ànim, protegint així el teu optimisme.


Comentaris

envia el comentari