L'horòscop diari del 28 de novembre

Ja pots llegir el teu horòscop per al dissabte 28 de novembre de 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac

Aries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Et sents una mica sol, com si el cor de la teva parella s'hagués fugat i a tu et toqués exercir de policia i buscar-lo per tot arreu. Serà un dia intens aquest dissabte, sens dubte, Àries, però no per això has de perdre el somriure.

Persones amb saviesa et donaran consells sobre els errors professionals que comets, sobretot a l'hora de tractar els recursos humans, les relacions.

Els tractaments de salut són els teus principals enemics; et donarà mandra (per no dir por) prendre nous medicaments, o fins i tot passar pel quiròfan.

Tauro Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

El pessimisme i l'apatia poden atacar a aquesta història d'amor a la qual has dedicat tant de temps i esforç; així que tindràs contra ells traient la teva capacitat per crear màgia en qualsevol situació. Dona-li color al dia encara que sembli en principi de to gris.

Compte amb els treballs que prometen grans beneficis amb molt poc esforç; i és que l'Horòscop t'assenyala com a presa fàcil per als estafadors.

La teva vida sexual està una mica apagada, busca noves formes d'encendre-la. Saps que les trobades íntimes milloren l'estat d'ànim i redueixen l'ansietat?

Géminis Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

El Sol en el signe Sagitari posa llum en tots els assumptes relatius a la teva vida afectiva i a les teves reaccions pel que fa a la parella i el romanç. Potser fa un temps que estàs escapant del teu veritable sentir, tapant amb moltes distraccions el que realment sents.

La teva bona disposició per al diàleg i l'actitud amb la qual sols encarar les teves relacions socials t'ajudaran a assolir els teus objectius professionals. 

Per a aquest dissabte, els astres alerten per als nadius de Bessons de dificultats o dolors que deuen el seu origen a les males postures que s'adopten al llarg del dia.

Cáncer Logo

CÀNCER

(21 de Juny - 22 de Juliol)

La relació amb el teu cònjuge és fàcil i harmoniosa durant aquest últim dissabte del mes, i tindreu un terreny comú pel qual caminar sense por al conflicte. Caminareu agafats de la mà i amb tota la força de l'amor.

No és or tot el que lluu, i si has trobat un habitatge a un preu que es considera barat és perquè alguna cosa estan ocultant.

Les teves ganes de viure estan en un marcador altíssim, i seràs un dels signes amb millor sentit de l'humor. El riure sanarà la teva ànima de qualsevol dolor.

Leo Logo

LLEÓ

(23 de Juliol - 23 d'Agost)

Disposaràs d'un enfocament molt objectiu per veure la veritat, tindràs l'habilitat de desemmascarar les persones per saber com són realment o què volen. Podries utilitzar aquestes destreses per resoldre certs dubtes sobre la teva relació amorosa.

En el treball tindràs una gran capacitat per dirigir, treballar de forma enfocada i disposaràs d'una força interior immensa.

Les energies apunten que hi ha en tu un guia espiritual o social de la humanitat. Dia de molta vitalitat i proactivitat, no hi haurà lloc per la mandra o procrastinació. Bona salut física i fluïdesa mental.

Virgo Logo

VERGE

(24 d'Agost - 22 de Setembre)

La teva parella està descontenta, fins i tot trist, per certes actituds que tens, i que encara que no són del tot correctes tu les has normalitzat i considerat inofensives i quotidianes. Com solter podries tenir una mala actuació amb aquesta persona que t'interessa, fruit de l'excés de confiança.

Alguns aconseguiran un increment salarial, una prima o alguna regalia que li permetin tenir un millor nivell de vida. No perdis aigua de l'aixeta, i apaga els llums que no estiguis utilitzant.

Controla el calci que prens cada dia, estaràs vetllant pel futur dels teus ossos, però també el de les teves dents.

Libra Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

El teu horòscop d'avui Balança, revela que Mart davant del teu signe genera resistència per part dels altres si ets massa egoista. Pot semblar que altres s'interposen en el teu camí o s'oposen a la teva voluntat, així que tria les teves batalles amb cura.

En l'àmbit professional, el sol a sextil porta l'energia, l'entusiasme i la creativitat per gaudir la vida, assolir les teves metes i triomfar en aquest sector de la teva vida.

L'horòscop diu que serà millor anar més a poc a poc, cuidar la teva salut i les teves relacions.

Escorpio Logo

ESCORPIÓ

(23 d'Octubre - 21 de Novembre)

És un moment perfecte per a l'amor, Escorpió. Els llums del cel s'encenen per donar a la teva vida un toc màgic que atraurà una riquesa increïble al teu cor.

Per a aquest últim dissabte de novembre els astres impulsen als nadius del signe de l'Escorpió a avançar en tots aquells assumptes que van quedar relegats uns dos mesos enrere.

Si et veus malament, no existeixen les teràpies ni els exercicis miraculosos. Els canvis es realitzen dia rere dia amb esforç i amb voluntat

Sagitario Logo

SAGITARI

(22 de Novembre - 21 de Desembre)

En l'amor Sagitari, si vas més enllà de la tendència a reprimir els teus sentiments i expressar-los plenament, aquest dia promet ser gratificant i alegre per a la teva vida sentimental.

Pel professional, el retrògrad de Mercuri complica tant la cursa com la vida laboral. No s'han de prendre decisions importants sobre cap d'aquests temes durant aquest moment.

Pel que fa a la teva salut, físicament podries patir una complicació muscular o d'ossos, sobretot, si ets dels que arrossegaven algun problema d'aquest tipus des de feia temps.

Capricornio Logo

CAPRICORN

(22 de Desembre - 19 Gener)

Gràcies a la favorable relació entre Mercuri i la Lluna en el signe de Taure les emocions s'expressen amb més claredat i pots transmetre al teu estimat els teus sentiments sense inhibicions ni temors.

Els astres indiquen una molt bona energia que afavoreix especialment a aquells nadius que treballen en l'àrea de l'educació i la comunicació.

Hauràs d'estar atent a la tendència a la gola que aporten les energies astrals aquest dissabte per als nadius del teu signe.

Acuario Logo

AQUARI

(20 de Gener - 19 de Febrer)

En l'amor, Mart, Sol i Venus posicionats en una casa propícia, estan creant situacions encoratjadores per a les unions amoroses dels nadius d'aquest signe.

A la feina, es produiran canvis importants especialment per a les persones que estan en el camp tècnic. Compliràs amb els objectius i terminis establerts i, a més, aconseguiràs destacar sobre els altres.

En la teva salut, Aquari, sembla que avui sortiràs de les tensions i malalties per les quals has estat passant durant els últims mesos. És convenient que segueixis la teva taula d'exercicis perquè no descuidis la teva forma física.

Piscis Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Les teves fantasies sexuals amb aquest company, cap o monitor de gimnàs que tant t'agraden poden fer-se realitat gràcies a les alineacions astrals i la teva valentia. Tindràs especial interès en el místic, espiritual, ocult i la mort. Atreveix-te amb les psicofonies, només et cal la gravadora del mòbil i fer preguntes.

Rebràs ingressos inesperats d'una herència o regal per part d'una figura masculina. Amb les energies disponibles pots fer un pas més enllà i desfer d'objectes de valor sentimental que no et deixen avançar, et serà més fàcil del que creus.


Comentaris

envia el comentari