L'horòscop diari del 29 d'abril

Ja pots llegir el teu horòscop per al dijous 29 d'abril de 2021. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Quan la setmana arriba al seu equador, alguns nadius del signe Àries pensaran seriosament canviar el seu estil de vida. Creus que has de desfer-te d'unes companyies que no et fan bé, i buscar noves amistats que omplin el teu univers d'experiències molt positives.

La vida dins del teu entorn de treball serà particularment harmoniosa, perquè saps com posar-li el camí fàcil als altres.

El teu estómac pot tancar-se per un excés de tasques pendents, o per una mala notícia que et comuniquin. Els teus últims esforços per cuidar-te van donant el seu fruit, estàs sent molt assenyat.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Pots pecar d'excés de confiança, i d'aquesta manera, utilitzar els sentiments i emocions del seu cònjuge per a la seva pròpia satisfacció.

Pots deixar danyat algun projecte futur per parlar de més, i sense cap necessitat. Tindràs una gran oportunitat per a distingir-te dins del teu ofici, sense importar quina és la teva professió. La teva reputació i el teu prestigi s'enalteixen, sobretot si et dediques al món de la docència i la formació.

En la salut, tot bé; tens molta força física, i hauràs de controlar la mateixa si s'alia amb la valentia.
 

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

És possible que sentis una mica d'apatia, estàs passant un temps complex en el que refereix al teu món emocional i els somnis ocupen un espai important en la teva vida actual.

Valora el treball i la posició que tens avui, perquè gens dura per sempre i podries lamentar-te en el futur. Un error fatal pot portar-te a la ruïna.

Presa el suport de Mart en Càncer que et portarà a sentir el teu cos i deixar la ment a un costat. Si estàs sofrint problemes digestius, demana una consulta amb el teu metge de capçalera.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

En general, pots esperar un gran dijous d'abril, el qual propiciarà una trobada decisiva i feliç per a molts dels nadius. Has de creure fermament en el teu potencial, mostrant el teu costat més autèntic. Vaig donar el que sents, no el que creguis que l'altra persona desitja escoltar.

Ets una mica ingenu, tot cal dir-ho, i diposites massa confiança en els negocis sense tenir les dades a la teva mà. Trepitja a cap segur, perquè en cas contrari acabaries atrapat entre unes sorres movedisses.

Una mica de disciplina esportiva no pot fer-te mal. L'activitat física canalitzarà el teu estrès acumulat.
 

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Si amb la teva parella des del principi teniu postures tan diferents respecte a un tema tan important com és ser o no ser pares, sentim dir-t'ho però la ruptura és imminent. Has estat perdent el temps, Leo.

Has d'estar disposat a escoltar opinions variades d'altres companys de professió, si les teves conviccions són inamovibles no t'ajudaran a créixer en la teva carrera. En la teva empresa s'incorporen nous treballadors que percebràs com a competència.

Si et fa vergonya anar a un gimnàs però tampoc t'animes a fer exercici tu només considera contractar els serveis d'un entrenador personal.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Despertes amb un cor d'allò més conqueridor. Perquè els teus projectes tinguin èxit centra't en una sola persona, perquè pots acabar amb un pam de nassos si es descobreixen els teus dobles jocs secrets.

El més important serà tornar-te acurat amb les teves obligacions de treball. Tens moltes coses al cap, això és cert, però hi ha descuits que podrien tenir conseqüències greus a llarg termini.

El teu somni i el teu descans serà bastant bo, fins i tot si havies tingut problemes per a pegar ull. La música sanarà algunes esquerdes de la teva ànima; escolta aquestes cançons que tanta pau et donen.
 

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Sembla que avui Balança voldrà estar més independent i a la seva parella li costarà seguir-li el ritme, per la qual cosa és probable que hi hagi xocs i frecs entre tots dos.

En l'àmbit professional, pot ser que una mala decisió porti amb si una crisi financera. Si això ocorregués Lliura, no perdis la calma i enfoca la teva ment a trobar solucions pràctiques i eficaces.

Quant a la teva salut, estàs en permanent tensió emocional, i això és més del que qualsevol Lliura pugui suportar, així que indefectiblement alguns símptomes començaran a aparèixer.
 

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Els astres t'acompanyen i et brinden el seu suport perquè confiïs que la vida no pot ser més meravellosa quan et lliures a donar-te als altres i a tenir en compte la mirada que els altres et retornen de tu.

El trànsit de la Lluna pel signe de Sagitari t'ajudarà a prendre acció en temes vinculats amb els diners.

El teu cos i la teva ment estan en perfecta harmonia quan t'obres a ser coherent amb els teus desitjos.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Els arquers solters estaran desitjant crear llaços afectius perdurables, però de moment no hi haurà ningú que encaix amb les seves necessitats vitals d'aquest moment.

En l'àmbit professional, mai el molesta col·laborar amb col·legues i, sobretot, aconsellar i mostrar la seva vocació de docent. Li encanta guiar, proposar i ensenyar.

En la salut, pot ser que avui et sentis baix de forces, això no t'impedirà fer les teves tasques habituals, però sí que t'exigirà un major esforç psicofísic. Una dieta adequada i una vida sana i ordenada seran el millor remei.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Si ets d'aquells nadius del signe de la cabra que romanen solters i estàs esperant l'arribada d'un amor deixa enrere tanta exigència i lliurament el teu cor. Aquest dijous encara pots gaudir de la vibració astral del planeta Mercuri afavorint el comerç.

Totes les transaccions comercials es donaran amb fluïdesa. La neteja no és únicament física, també es tracta de mantenir els teus espais nets de males energies.

Podries sentir-te cansat i fatigat per portar aquesta càrrega invisible sobre la teva esquena, Capricorn. Avui comença a depurar el teu traster.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

En l'amor tindràs estabilitat, probablement sense canvis. No esperis grans emocions o novetats que suposin emocions fortes durant aquesta jornada.

En el terreny professional, t'anirà molt bé. Tot el que fas és un èxit, perquè tens visió de futur, saps marcar-te uns objectius, perseguir-los, fer un bon seguiment i culminar la teva meta.

En la salut el principal problema, que pots tenir, és que no et cuidis prou. Pensaràs massa en els altres i poc en tu mateix. Tens, que estar atent al teu cos i veure el que et demana.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Venus, Mercuri i Urà en Taure en la teva zona de comunicació et brinden una espècie de superpoder a l'hora de conquistar. Les teves veu sonarà melòdica i el teu estil comunicatiu serà fresc i desenfadat, molt espontani.

Si tens un petit negoci que portes el teu només, els teus ingressos comencen a augmentar gradualment fins a estabilitzar-se. Per a estalviar hauries de deixar de convidar a tots a menjars i copes.

Deixar-te el mòbil a casa serà com que et caigui el cel damunt. Reflexiona sobre si semblant disgust va lligat a una addicció a aquestes noves tecnologies.


Comentaris

envia el comentari