URGENT

🚨 Espanya no aixeca el cap: més de 36.000 nous contagis i 591 defuncions

L'horòscop diari del 29 d'agost de 2020

Ja pots llegir el teu horòscop per al dissabte 29 d'agost de 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Procura viure el teu amor de manera més privada: els astres et recomanen fer menys partícips als teus familiars i amics del teu torrent passional. Els sentiments es viuran amb més intensitat en la intimitat més estricta.

Trepitja la vida amb peus de plom, perquè hi haurà algunes tempestes laborals, sobretot en el sector de les lletres i les humanitats.

En la teva salut tindràs una intuïció molt elevada; sabràs perfectament quin tipus de mancances té el teu cos i com cobrir-les. Vols acomiadar aquest mes amb magnificència, tal com es mereix.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Es potencia la teva sensualitat, i a més, et converteixes en un amant imaginatiu, sempre disposat a acceptar canvis. La teva intuïció com solter t'ajudarà a tenir satisfetes les teves necessitats de donar i rebre amor i passió.

Es promou la comunicació amb aquelles persones que les que habitualment fas negocis; avui aconseguiràs unes condicions molt avantatjoses. Físicament estaràs bé.

Gaudiràs d'una bona resistència nerviosa i un to òptim. A l'àrea nutricional, hauràs de controlar la teva dieta més per evitar la possible pesadesa de l'estómac. No exageris els teus problemes, i comença a viure de forma relaxada.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Aquells nadius que estan solters patiran la solitud i sentiran una mica d'enveja sana de la felicitat aliena. Voldràs apropar-te a la teva parella però et molestarà molt el que opini d'assumptes relatius a l'economia familiar. És una jornada d'energies agres que passarà aviat.

Els guanys estan disponibles sempre que reconeguis les possibilitats que tens a mà. Podràs sentir-te orgullós de com portes els teus assumptes laborals.

Cuida la teva pell de la pol·lució. Utilitza una esponja vegetal per a la dutxa i sentiràs l'alleujament d'una pell fresca i suau.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Aquest dissabte vendries la teva ànima al diable per agafar-te a l'esquena del teu ser estimat i junts sortir a volar al voltant de l'univers, com si fóssiu una parella de superherois.

Veus el teu treball com un túnel fosc, el camí cap a l'èxit no acaba de destriar. La sortida et sembla llunyana i difícil d'assolir, almenys, a hores d'ara.

El trànsit planetari afavoreix la teva salut, i si has patit malalties en articulacions, notaràs una millora. Les teves preocupacions familiars i professionals no et permetran gaudir de tot el que t'ofereix la vida.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol - 23 d'Agost)

Amb la teva parella hi ha temes sense resoldre sobre de la taula. Una sensació d'incertesa regnarà en el teu cor. Però forçar les coses només tensarà més la corda.

Si tens un negoci propi, aprofita aquest dissabte per organitzar-te els dies vinents perquè hi haurà canvis bruscos. Així podràs avançar als imprevistos que sorgeixin. L'energia astral prediu tensions entre germans per qüestions morals i econòmiques.

És hora de deixar de banda els aperitius poc saludables com les patates fregides, per donar pas als saludables com els palets de pastanaga o fruits secs.

Verge Logo

VERGE

(24 d'Agost - 22 de Setembre)

Les noves amistats que comencis aquest dissabte donaran bons fruits; trobaràs a persones que acabaran sent gairebé part de la teva família, i t'ajudaran quan estiguis passant moments complicats.

En el treball estaràs fora de perill de la inseguretat, els bloquejos mentals i les sorpreses desagradables. Tens una capa protectora molt intensa, però no per això pots abaixar la guàrdia.

Si has estat feble, la teva salut millorarà significativament, però no prou per a escalar l'Everest. Demostraràs un dinamisme contagiós que els teus éssers estimats gaudiran; alguns fins i tot et seguiran el ritme.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

A causa del teu encant personal i a les teves habilitats, ràpidament guanyaràs la simpatia de la gent que t'envolta, tant coneguts com per conèixer. En particular, presta atenció a una persona sota el signe de Taure, a la qual veus gairebé cada dia.

Pel laboral aquest sembla ser un moment prometedor. Podràs lliurar resultats segons l'esperat, i la teva sinceritat i dedicació seran elogiades pels teus superiors.

A la teva salut, la teva tendència natural a mantenir tot en equilibri, fa que quan no ets capaç de fer-ho, puguis recórrer a accions autodestructives.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 21 de Novembre)

Et sents ansiós de llibertat. Necessites veure que la vida quotidiana ha canviat i poder respirar l'aire net i renovat d'una realitat diferent. Potser sents que és moment de portar la teva relació a una altra situació.

Potser t'has acostumat a tenir més càrrega professional de la que et correspon i això pot arrossegar errors fruit del cansament.

Els alineaments d'avui t'ajuden a trobar maneres de canviar aquesta disposició energètica que t'acompanya des de fa temps. Relaxa't, permetre't una mica de festa i diversió és el correcte per a aquesta jornada.

Sagitari Logo

SAGITARI

(22 de Novembre - 21 de Desembre)

La predicció d'avui per Sagitari suggereix que les paraules d'amor flueixin lliurement. Les aventures romàntiques s'acceleren per la qual cosa hi ha moltes possibilitats de trobar l'amor.

En el terreny professional, l'horòscop d'avui suggereix que necessitaràs saber coses durant els temps d'escassetat. És a dir, com més informació tinguis i millor sigui la teva formació, millors possibilitats per a tu.

Recorda que ets un conjunt de sistemes, és hora de mirar-te i mirar el món com un tot, no com a parts dividides que funcionen cadascuna per separat.

Capricorn Logo

CAPRICORN

(22 de Desembre - 19 de Gener)

L'amor avui sembla feliç, i l'activitat retrògrada no sembla impactar en això. No obstant això, els aiguaders hauran de tenir cura amb les crítiques destructives i l'ultraperfeccionisme.

En el terreny laboral i econòmic, el teu planeta financer Neptú ha estat retrògrad durant molts mesos i a més avui rep aspectes estressants. Així que has de treballar més de valent per assolir els teus objectius financers.

En la salut, avui serà bona. No obstant això, saps que pots millorar la salut encara més si t'ho proposes. Cuida especialment els teus ronyons i fes-te massatges al coll i malucs.

Aquari Logo

AQUARI

(20 de Gener - 19 de Febrer)

L'amor avui sembla feliç, i l'activitat retrògrada no sembla impactar en això. No obstant això, els aiguaders hauran de tenir cura amb les crítiques destructives i l'ultraperfeccionisme.

En el terreny laboral i econòmic, el teu planeta financer Neptú ha estat retrògrad durant molts mesos i a més avui rep aspectes estressants. Així que has de treballar més de valent per assolir els teus objectius financers.

En la salut, avui serà bona. No obstant això, saps que pots millorar la salut encara més si t'ho proposes. Cuida especialment els teus ronyons i fes-te massatges al coll i malucs.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de març)

El teu cor és pur foc i quan estimes, vas amb tot. Pot ser que en el passat t'hagin ferit, però avui estaràs disposat a tornar a estimar amb totes les teves ganes. La vostra bondat pot confondre i et poden prendre per un ximple.

És moment de revisar les amistats i avaluar els que t'aprecien de debò i qui t'estan utilitzant per a les teves pertinences. És un període perfecte per conèixer-te a tu mateix, reavaluar els teus valors i actituds en certs aspectes de la vida.

Un bon mètode per descobrir tot el teu potencial és conèixer la teva carta natal.


Comentaris

envia el comentari