YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

L'horòscop diari del 29 de desembre

Ja pots llegir el teu horòscop per al dimarts 29 de desembre de 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

No saps exactament com està la teva situació de parella; per moments creus que es troba en plena forma, i en uns altres, que hi ha un abisme entre vosaltres que resulta difícil de franquejar.

Dins de la teva empresa t'estan donant el protagonisme que et mereixes: ets un engranatge important que fa funcionar la màquina. Aprofita aquesta situació per a fer-te valer, demana un augment de salari o una millora en els horaris.

Les activitats aquàtiques seran molt reconfortants; si no pots donar-te un bany en la mar o en la piscina, opta per un bon bany d'escuma.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

T'obsessiones massa amb els petits detalls, tendeixes a analitzar els gestos de la teva mitjana taronja i penses que hi ha moments en els quals no és feliç al teu costat.

Procura canviar-te les ulleres que tenyeixen el teu cor de foscor, perquè entre vosaltres tot està en calma. Dins del teu ser hi ha un gran potencial per a provocar els canvis, només has de deixar que es manifesti. Feix cas al teu sisè sentit, et donarà les claus per a créixer econòmicament.

Seràs una persona amb molta sensibilitat als canvis de temperatura, i portaràs millor la calor que el fred.
 

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Donaràs la teva ajuda a algú de la teva família sense demanar res canvi i això portarà conseqüències molt positives que afectaran tots els aspectes de la teva vida. Si estàs solter, no deixis d'escoltar els anomenats del teu cor.

S'observa una millora en els assumptes professionals dels nadius del signe dels bessons. Una gran oportunitat estableix la possibilitat de canviar d'ocupació o de lloc de treball.

Si estàs passant un moment d'estrès, és possible que malalties que creies superades tornin a donar-te senyals.
 

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

El teu humor pot agrir-se aquest dimarts; t'agradarà molt el predictible i el rutinari, i t'enfadaràs si alguna cosa succeeix de manera imprevista. Així, la relació amb la teva parella es tornarà delicada, encara que l'altra part tindrà bones armes per a afavorir la comunicació.

Gaudiràs d'oportunitats excepcionals dins del teu treball. Les teves metes estan un pas més a prop i obres la porta a nous projectes ambiciosos amb els quals mai havies somiat.

Considera fer un canvi en la decoració de la teva llar que propiciï el flux d'energies.
 

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

El teu encant i poder de seducció estarà potenciat. Viuràs l'amor com un conte de fades, on tot és de color de rosa i l'amor és etern. Amb Mart en quadratura a Plutó en la teva zona de treball existirà en tu una tendència dictatorial.

Això podria implicar-te seriosos problemes en el teu lloc laboral i que se t'obri un expedient. Si ets el cap o encarregat seràs molt autoritari.

Amb tres astres en la teva zona de salut i treball, la majoria amb aspectes tibants, podries sentir-te esgotat. El que propiciarà que no aguantis ximpleries de ningú.
 

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

El dia està ben plantejat per al teu amor; la seva vida sentimental tornarà a ser agradable i harmoniosa. El teu encant anirà en augment i podràs portar a la teva parella fins al setè cel: qualsevol pla que li proposis serà ben rebut.

Es multiplicaran les iniciatives atrevides en el treball i demostraràs una excel·lent eficiència en el camp que més domines. S'enforteixen les teves habilitats diplomàtiques.

Els qui lluiten contra les addiccions que demanin ajuda a un professional de la salut mental perquè et marqui un itinerari; hi ha pous dels quals un no pot sortir per si mateix.
 

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Avui Balança podràs passar temps de qualitat amb el teu amant o parella estable, l'entesa mútua entre els dos també augmentarà durant la jornada.

En el professional és un mes excel·lent per als empresaris, ja que tindran l'oportunitat d'expandir els seus negocis. A més, la relació amb un soci comercial serà molt estable durant aquest període.

En la salut, hi ha possibilitats que el mal de panxa i la indigestió puguin causar-te problemes. Mart es postula a la Casa de la Malaltia, la qual cosa afectarà les dones del signe.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Si estàs passant un moment de dificultat, no hauries de permetre't caure en un estat de melancolia sinó buscar a aquells que t'inunden amb la seva ona positiva. Els nadius d'Escorpí són persones molt intuïtives respecte del seu medi ambient i tot el que succeeix a la seva esquena.

Descobrir si les paraules d'un soci són sinceres no et costarà cap esforç.

Les emocions intenses poden portar-te a episodis d'ansietat i angoixa i ells a una cerca de satisfacció que no serà satisfeta per mitjà del menjar.
 

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Independentment del que passi, tothom té els ulls posats en tu, i els encanta el que veuen. La seductora Venus en Sagitari t'està enviant totes les seves benediccions.

En el treball, les coses no han estat fàcils durant tots aquests mesos, però avui segurament podries rebre una bona notícia.

En la teva salut, hi ha moments en els quals simplement no seràs la persona més intel·ligent de l'habitació, però no ho internalitzis com una fallada de la teva part. El teu objectiu no hauria de ser la millor persona de la sala.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

La Lluna en el signe de Cranc et porta a sentir amb intensitat la vida. Et mostres com algú dur i distant i en realitat dins de la teva closca habita una persona sensible i necessitada d'afecte. Expressar les teves necessitats serà part del teu canvi.

Arriba una època de major abundància en la qual aconseguiràs ordenar els teus comptes i fins i tot potser pots estalviar una mica de diners per a situacions extremes.

Els astres mostren una tendència a sanar amb facilitat una vegada es realitzin els tractaments mèdics adequats.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

En el terreny amorós pot ser que avui estiguis especialment ocupat complint responsabilitats i comunicant-te amb els altres. També pots tendir a tenir un estil de comunicació més agressiu, egocèntric o provocatiu.

A nivell professional, el dia porta oportunitats socials a la teva ocupació. La satisfacció ve a través de la teva carrera, la teva vocació i el teu negoci.

Quant a la teva salut, el dia d'avui t'ocuparàs a cuidar del teu benestar espiritual i de deixar anar el teu ego. Aquest dia porta un moment important en el teu creixement com a persona.
 

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Podria produir-se una ruptura amorosa molt dolorosa per al nadiu de Peixos que tingui una relació a distància. Per als matrimonis, els malentesos del passat quedaran enrere i serà un dia harmoniós.

En el treball, els teus gestos i paraules denotaran la teva voluntat de ser molt autoritari i dictatorial. Si està en joc un tractat comercial, voldràs estrènyer més la rosca i aconseguir que baixin més els preus. No és bon dia per a reservar o embarcar-te en viatges llargs.

Cuidat! La salut de la teva columna vertebral i articulacions estarà en joc i podries sofrir una lesió important.


Comentaris

envia el comentari