IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

L'horòscop diari del 29 de febrer de 2020

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Les circumstàncies personals que has viscut en els últims mesos t'han sobrepassat, per més que intentis projectar una gran enteresa. T'empares en el fet que el temps tot el cura, però et vindria molt bé deixar-te ajudar.

El dissabte no serà tan calmat com pretenies. De fet, les qüestions econòmiques i laborals estaran muntades en una muntanya russa, plena de pujades i de baixades. Tan aviat reps bones notícies que un assumpte brillant es torça per complet.

Estaràs en molt bona forma física i tindràs una resistència que serà envejable. Això també ajudarà a la teva salut mental.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

El nadiu que gaudeix d'una relació de parella serà temptat per a sortir-se del camí. Tu sabràs fins a quin punt et val la pena jugar-te la teva història per una relliscada ràpida i fugaç. Ara que si tens parlat amb la teva parella el tema i sou liberals, gaudeix del moment.

La teva família confiarà en tu per a un assumpte important, potser la gestió i el cobrament d'una herència o signar amb un poder notarial un contracte crucial.

Alguna cosa va malament en la teva salut però et negues a acceptar que després d'algunes molèsties s'amagui una cosa més greu.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Et passaràs tot el dia pensant en aquesta persona que pot ser que estigui en un compromís de parella previ a conèixer-te. Estaràs ansiós veient el mòbil amb l'esperança de rebre un missatge en el qual t'incitin a una trobada.

Les despeses inesperades podrien donar-te un gran mal de cap aquest dissabte i portar-te a sofrir un sobresalt que seria innecessari si deixessis enrere aquest hàbit tan poc previsor.

Si la teva ment i el teu cos estan fora de sintonia, et desequilibres i perjudiques la teva salut de manera indirecta.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Aquest últim dissabte del mes podria ser l'escenari d'una discussió amorosa, en la qual el telèfon mòbil tingui molt protagonisme i en la qual estarà present la gelosia.

T'han parlat de nous serveis bancaris, que en teoria t'ofereixen múltiples avantatges i t'ajudaran a estalviar. Però fes bé els comptes, abans de signar cap document.

La boca podria portar pel carrer de l'amargor a més d'un nadiu, si tens càries en alguna de les teves dents, és possible que pateixis alguns dolors intensos.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

El solter gaudirà de molt d'enginy i bon humor a l'hora de fer riure als altres, la qual cosa pot usar com a arma de conquesta.

Mercuri i Urà s'uneixen perquè transformis la teva vida i escalis posicions en la societat a través d'inversions, política o reconeixement de la teva feina. Hi haurà resolucions a favor teu en judicis, herències, denúncies, reclamacions i, fins i tot, resolucions de divorci.

No et vindrà de gust molt exercitar el cos (tret que sigui en el dormitori amb companyia), per això el millor per a avui són els exercicis suaus o a l'aigua.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Aquells que estiguin buscant l'amor, durant aquest últim dia del mes podran gaudir d'una ocasió ideal per poder entaular una amistat, la qual, de manera natural, podria convertir-se en una relació.

Tindràs bones notícies sobre un pagament que feia temps que tenies pendent de cobrar. Encara els diners no arribaran a les teves mans, però et garantiran la data en la qual podràs disposar d'ells.

Vés amb compte avui amb els aparells elèctrics de la teva llar, especialment en la cuina i en el bany, on es produeixen més accidents.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

L'horòscop d'avui en l'amor prediu que potser és bona idea que vagis a teràpia de parella. En un entorn segur i objectiu, és més fàcil que pugueu reconnectar i sanar la relació.

La predicció econòmica d'avui augura un començament d'alguna cosa que té a veure amb molts diners. Un negoci o idea de negoci ha sorgit en la teva ment.

Quant a la teva salut, físicament no tindràs cap contratemps, perquè cap malaltia important apareixerà per a aigualir-te el dia que tens previst.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Hi ha molt per aprendre quant a l'amor. No tot és sofriment i passió. L'amor està compost de moments afables, caminades, silencis i postes de sol. Gaudeix de la calma, Escorpí.

Una despesa imprevista podria afectar la teva economia i en cas que això succeeixi, no podràs fer res per evitar-ho. No et preocupis, ja que no té per què tractar-se d'una cosa greu.

Els sentits són font de benestar quan t'ocupes de brindar-li estímuls suaus i positius. Escolta una música tranquil·la i suau a la intenció de sentir-te bé.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

El teu horòscop per a avui en l'amor Sagitari, parla de retrobaments i celebracions. Pot ser que l'atzar faci que una persona del teu passat reaparegui en la teva vida per viure una segona oportunitat o una relació que mai va arribar a completar-se.

Per a la teva economia, els Astres prediuen que és un bon moment per planificar el teu futur. No pots estar pensant sempre en el dia a dia.

Respecte a la teva salut, et sentiràs bastant bé. No tindràs cap problema en el teu cos físic que et causi dolor o cap molèstia, per la qual cosa gaudiràs de totes les teves capacitats al cent per cent.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

És un dia especial, de fet no sempre tenim un dia 29 de febrer per això espera grans sorpreses, situacions inesperades, cops de sort, trobades increïbles amb persones que no veus des de fa molt temps són algunes de les increïbles situacions que la unió entre Urà i la Lluna poden a portar a la teva vida emocional.

Molts estaran enfrontant limitacions que si bé no són de gravetat compliquen el dia a dia. Has de vigilar sempre com estan els teus comptes.

És possible que despertis amb més desitjos de quedar-te en el llit que una altra cosa. Però no et deixis vèncer per la mandra.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Avui en l'amor, tot sembla indicar que podràs trobar una sortida a aquestes dinàmiques tòxiques en les quals a vegades caus amb la parella. Reconèixer la teva part més vulnerable i parlar des d'aquest lloc t'evitarà molt sofriment.

La predicció per a la teva economia Aquari parla de possibles solucions immediates per solucionar un préstec o crèdit personal que vols amortitzar per complet.

La predicció per a la teva salut parla de la necessitat de posar ordre en la teva vida. Marcar-te uns horaris d'activitat i descans seran necessari si vols que el teu organisme funcioni correctament.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Per reconnectar amb la teva parella hauràs de fer un esforç extra i planejar una cosa romàntica. Què tal cuinar un dolç i ric pastís junts?. Si estàs solter és un dia positiu per a les declaracions d'amor.

Els astres t'influencien positivament sobre la teva imatge en el món digital. És un bon dia per a actualitzar la teva pàgina web, perfil social o perfil laboral. Els bloguers, youtubers i instagramers han d'aprofitar les energies d'avui per ampliar els seus seguidors.

Et sentiràs poderós i segur de tu mateix i les teves decisions. No hi ha res més sexy que una autoestima alta!

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari