L'horòscop diari del 29 de gener

Ja pots llegir el teu horòscop per al divendres 29 de gener de 2021. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Tens un ego molt potent i els teus principals esforços durant aquest divendres aniran dirigits cap a l'adulació. Buscaràs que et llancin compliments i floretes per onsevulla, forçant la situació en alguns moments puntuals.

En el treball rebràs una estirada d'orella per un treball no massa ben executat. Roman atent a les teves obligacions, perquè si tendeixes a col·leccionar distraccions t'acabaran presentant una amonestació.

Estàs en bona forma, podràs fer algunes tasques que portaves temps deixant per a quan et trobessis millor. Els que tinguin temps lliure, que moguin els mobles de la seva casa i renovin les energies.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Pots relaxar-te en els aspectes amorosos, perquè tens una bona protecció. En els matrimonis, Taure sentirà com la seva mitjana taronja redoblarà les seves atencions i regalarà tendres manyagues cap a la teva persona.

No deixis res a l'atzar en el teu treball. La Fortuna no et somriu precisament durant aquest últim divendres del mes i fins a les decisions més fútils podrien tornar-se en contra teva si no les has meditat prèviament.

Et tornes un signe que flirteja molt, fins a nivells una miqueta exagerats. La teva imatge t'obsessiona, vols oferir el millor de tu mateix i t'exigeixes més del necessari.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Hauràs de disposar-te a compartir amb la família estesa una trobada que potser no és del tot feliç però que et portarà a un millor enteniment de la història familiar. T

o planeta regent, Mercuri, continua retrògrad en el signe d'Aquari, per la qual cosa és un bon moment per a planificar i estudiar plans d'acció. Des de ben entrat el dia et sentiràs molt bé.

L'energia còsmica t'il·lumina i satisfà el teu cor de vitalitat.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Tens un fort sentit de la família, i vols aprofitar aquest divendres així com tot el cap de setmana per a fer algunes reunions i abraçar a aquells que fa temps que no veus. Als quals viuen lluny els podries fer una generosa anomenada telefònica.

El teu bon fer i la teva predisposició per a estar al peu del canó et farà valedor d'alguns diners extres en la nòmina, o amb la millora puntual dels teus horaris.

Li donaràs moltes voltes a com afecta al teu benestar.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

En el terreny amorós i familiar hauràs d'acceptar que pots aconsellar als altres però no pots canviar a ningú al teu gust. Els solters intentaran convèncer a les seves amistats que passen de l'amor.

El teu temperament en aquesta jornada laboral tendirà a ser una miqueta agressiva. És millor que evitis tenir contacte amb companys i caps amb els quals no et portes bé.

És una ocasió perfecta per a evolucionar i practicar l'autocontrol i la paciència. Viuràs una batalla interna entre el teu ego i el teu cor. De tu depèn conquistar la teva pau mental.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Cal derrocar de manera urgent la timidesa que t'obliga a callar-te els teus pensaments, idees i sentiments. Per què creus que el que has de dir és més irrellevant que el que compta el que està al teu costat?

Està molt bé sentir-se únic i original, tenir un punt de vista diferent a la de la majoria i sortir-se de la norma de tant en tant, però en el treball també és interessant copiar les actituds i aptituds del qual sap més.

De salut caminaràs una miqueta sensible; un refredat lleuger o un dolor d'esquena farà que et costi aixecar-te del llit més del normal.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Per als solters, és el moment d'adornar el teu entorn de vida o canviar per a instal·lar-te en un acollidor lloc on serà bo viure i estimar.

En el terreny professional, avui et plantejaràs moltes coses, però, sobretot, la manera en la qual pots obtenir un major rendiment en menys temps. Potser canvies la teva manera de treballar.

En la salut avui Lliura, l'entrada de Quiró a la Casa VII de Balança apunta a sanar les ferides emocionals, vinculades amb les relacions de parella, i la reticència a col·locar límits quan són necessaris.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

La major part del dia hauràs de bregar amb enfrontaments que desgasten la teva energia. Una persona del teu entorn social pretendrà saber més que tots els altres i la supèrbia serà la moneda amb la qual et paguin anys de relació.

Si estàs en la cerca d'una nova ocupació l'energia és favorable per a presentar-se en entrevistes en les quals puguis expressar la teva creativitat. El número de la fortuna per als nadius del teu signe per a aquest divendres és el 76.

Podries estar enfront d'una jornada de gran exigència, no desgastis el teu sistema.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Per a aquells que ja estan enamorats, avui viuran un moment especial, ja que redescobreixen l'alegria de viure en parella i comencen a pensar a ampliar la família.

En el professional, et trobaràs moltes vegades encoratjant-te a tu mateix a fer més del que fas, perquè necessites canviar, en cas contrari sempre t'avorriràs fent el mateix.

En la salut avui estaràs ple d'energia i faràs que les persones que t'envolten se sentin bé. Però vés amb compte i evita els canvis de temperatura que podrien fer-te perdre la teva preuada salut.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

És probable que et trobis cara a cara amb les teves dificultats internes per a demostrar els teus sentiments, la seguretat de la teva personalitat s'esvaeix quan et trobes cara a cara amb els teus fantasmes.

Viuràs molt moviment gràcies a Júpiter en la teva zona relativa a les finances, l'energia astral imperant porta per als nadius de Capricorn grans notícies. Vendes, negocis i altres probabilitats de creixement.

Et sentiràs molt bé durant aquest divendres en el qual la sexualitat serà important i et portarà a gaudir del teu cos.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Si estàs solter, si sents que alguna cosa t'impedeix ser feliç en l'amor, triar a les persones adequades o adoptar els comportaments correctes, és hora de pensar en això. En el terreny laboral, viuràs una gran inestabilitat.

Vols canviar de treball o si estàs sense treball, podries trobar-ho. Un familiar teu podria presentar-te a algú i aconseguir-te un treball.

En la salut, experimentaràs grans canvis, canvis que podrien ser molt beneficiosos, encara que puguis acabar el mes totalment saturat i desitjant tenir una mica de temps lliure per a descansar.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

La teva parella pot venir amb ganes de discutir a causa de l'estrès però sabràs donar-li la volta a la situació. El solter tindrà la valentia sobrada per a conquistar a qui desitgi.

Els astres apunten al fet que podries sentir-te desganat i desmotivat en el teu lloc laboral. Necessitaràs de l'animo dels teus companys per a poder acabar les teves tasques. Desconfia dels correus electrònics que t'asseguren que has guanyat un premi sense haver participat en cap sorteig.

Si tens alguna malaltia o malaltia genètica és possible que avui s'accentuï i et molesti més del normal.


Comentaris

envia el comentari