App GRATIS:

📱Les teves notícies preferides ara a un click, baixa't gratis l'App de Catalunya Diari clicant aquí. T'ESPEREM!

L'horòscop diari del 29 de juny de 2020

Aquí tens les prediccions d'aquest dilluns, 29 de juny de 2020

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Sabràs arrodonir els angles amorosos, buscaràs que tot sigui suau i divertit. Aconseguiràs mantenir un clima agradable en la teva vida de parella, i t'encarregaràs de tornar multiplicat per dos tot l'afecte que rebis.

Deixa que la teva veritable vocació surti a la palestra i que prengui cert protagonisme en la teva vida. Potser el que has estudiat no et causa il·lusió, i encara ets a temps de formar-te en allò que de veritat et fa vibrar.

Analitza fins a quin punt tens dependència del telèfon mòbil i de les xarxes socials, perquè et causen més ansietats que alegries.

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Algú que t'estima en secret podria confondre la teva amabilitat amb altres emocions i sentiments. El teu bon humor contagiós i la teva simpatia natural és susceptible de ser mal interpretada.

Has de comprometre't per cuidar més dels teus recursos, especialment quan et trobes a la feina. Potser et fa mal el cap aquests dies perquè vas com vaca sense esquella. Comences mil coses alhora, i no n'acabes cap, almenys, amb la qualitat que es mereixen.

Procura no dur a terme menjars abundants, les teves digestions seran molt pesades. Tingues a prop la sal de fruites.

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Els que fa més temps que són casats o en situació de llarga convivència rebran la visita d'una persona gran que els portarà conflictes o problemes. Però no és temps de desesperar-se, recolza't en l'energia lunar que afavoreix la recerca de l'equilibri.

Els assumptes relacionats amb valors i diners en general es posen sobre la taula i són un tema important de diàlegs i negociacions.

El riure és salut, una mica de xerrameca intranscendent aclarirà la teva ment de tanta serietat que porta el començament de la setmana.

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Aquest dilluns tindràs un gran poder de decisió i una capacitat d'enamorament francament alta. Gaudiràs prenent la iniciativa, descobriràs com fer que la teva vida familiar sigui la desitjada.

Tingues precaució en el teu treball i amb els rumors que arriben fins a les teves orelles, especialment, si intenten intoxicar l'ambient. Les rivalitats mai porten res de bo. Demana proves d'allò que t'expliquin abans de prendre una postura.

Si tendeixes a guanyar pes, el dia estarà ben triat per començar una dieta, la teva força de voluntat té més poder del que t'imagines.

LLEÓ

(23 de Juliol - 23 d'Agost)

Hi ha moments en què les relacions són difícils i altres (com avui) són fàcils i despreocupades. Et divertiràs molt amb la teva parella aquest dilluns. Pel solter, l'àmbit amorós passarà a un segon pla. És una jornada especialment bona per a la planificació a llarg termini del teu futur.

A la feina, disposaràs de molta energia, dona-li un bon ús millorant les teves habilitats o sent el més productiu possible.

Compte! Podries patir una ferida lleu a l'ull que afecti la teva vista. Presta especial atenció si la teva feina requereix ulleres protectores no t'oblidis de posar-te-les!

VERGE

(24 d'Agost - 22 de Setembre)

L'amor dins de les parelles trontolla. Tens interès per conèixer altres persones, i no només amb la intenció de ser bons amics.

Per captar l'atenció de persones influents pensaràs en dir algunes mentides pietoses. Disfressaràs la teva formació o la teva experiència professional, però si algun dia descobreixen les teves mentides, quedaràs en evidència i veuràs com certes portes se't tanquen per sempre.

La teva feina és a prop? Procura anar a tot arreu a peu, deixa el cotxe aparcat. Mouràs l'esquelet i ajudaràs, a més, a lluitar contra la contaminació.

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Comences la setmana amb bon peu els assumptes amorosos Balança. Després de passar alguns dies nefastos, avui et toca tornar a gaudir de les satisfaccions de l'amor. S'han arreglat els malentesos.

En el terreny laboral, sembla que nedes entre dues aigües, d'una banda, segueixes el teu propi instint per resoldre els problemes, i d'altra segueixes les instruccions que t'han donat. No tothom té aquesta capacitat.

En la salut, la predicció d'avui parla d'alleugeriment de la tensió que sents des de fa un temps a nivell emocional.

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 21 de Novembre)

Hauràs de cuidar d'algú proper que no et vol el bé i t'intentarà trair. Serà una punyalada per l'esquena que deixarà el cor fet miques si no aconsegueixes veure l'aspecte positiu d'aquesta situació.

Si estàs buscant un lloc de treball, és possible que t'ofereixin una feina que no reflecteixi les teves expectatives. No obstant això, és convenient que l'agafis.

És possible que notis que ets una mica indulgent amb tu mateix pel que fa a donar-te permís per excessos insans, ull!

SAGITARI

(22 de Novembre - 21 de desembre)

El teu horòscop d'avui Sagitari, revela que la presència de Venus, fa que donar i rebre amor i afecte sigui més difícil. Pots experimentar tristesa en l'amor o haver de suportar dificultats.

Pel laboral, diverses influències astrals et donen avui paciència, perseverança i una forta ètica de treball. Aquests atributs, juntament amb un sentit del deure i una actitud seriosa, són fonamentals.

En la salut, la presència de Mart podria crear una acumulació de tensió i una forta necessitat de reafirmar-se. Evita actuar impulsivament i córrer riscos innecessaris en matèria de salut.

CAPRICORN

(22 de Desembre - 19 de Gener)

Els nadius del signe de Capricorn començaran la jornada amb molta energia i optimisme que els permet acostar-se a la seva parella amb una disposició alegre. Si estàs solter obre el teu cor. Algú vol apropar-se i no estàs percebent el seu interès.

Fes totes les gestions i tràmits que necessitis i paga tots els impostos que hagis de pagar per poder sentir-te lliure.Es un bon dia per presentar escrits o realitzar gestions i tràmits, però has d'estar molt atent a cada paraula.

Els fills de Saturn hauran de tenir cura de petits accidents com ara torçades, rascades o cops fruit de moviments atabalats.

AQUARI

(20 de Gener - 19 de Febrer)

La teva predicció d'avui en l'amor Aquari, revela que, acceptant les diferències amb la persona estimada, és més probable que arribis a un estat d'harmonia en la relació.

En el terreny laboral, la influència favorable de Júpiter propiciarà que busquis una feina més satisfactòria i que no tinguis problemes per aconseguir-ho. Es poden esperar promocions i increments.

Pel que fa a la salut, sembla que avui Aquari canviaràs les teves rutines i això t'ajudarà a millorar la teva vitalitat i estat físic. Aquesta decisió també millorarà la teva salut emocional i mental.

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

És possible que sospitis d'alguna de les accions o comportaments de la teva parella, però són pel·lícules sense fonaments, Peixos.

Estàs preparat perquè les coses passin al següent nivell? Ja sigui una nova relació, responsabilitat laboral o el teu propi viatge cap a l'autoconsciència, les coses començaran a posar-se molt profundes. Des de l'horòscop el millor consell que podem donar-te és que no donis res per fet i mantinguis la ment oberta.

En l'àmbit físic, ves amb compte amb els fregits i sucres podrien convertir-se en acne indesitjable i difícil de treballar.


Comentaris

envia el comentari