L'horòscop diari del 29 de maig de 2020

Aquí tens les prediccions d'aquest divendres, 29 de maig

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Ets una de les persones més romàntiques d'aquest divendres. Vols acomiadar el cinquè mes de l'any per tot el gran, organitzant esdeveniments especials amb la teva parella, i inventant iniciatives perquè els focs artificials brollin per onsevulla.

Procura ser tenir els ulls ben oberts i les oïdes buidades. En aquest dia rebràs moltes ordres dins del teu treball, hauràs d'esprémer els minuts, les hores, al màxim.

Les mucositats es convertiran en el problema més gros del nadiu d'Àries. No surtis de casa sense un bon paquet de mocadors.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Hauràs de lluitar contra l'univers per a treure a flotació el teu amor. Sents que moltes persones del teu voltant veuen amb mals ulls la teva actual relació, i fins i tot, que la intoxiquen amb mentides i fal·làcies.

El divendres promet per als qui es dediquen al món del comerç, especialment de productes de primera necessitat. Notaràs que les vendes pugen com l'escuma, però abans de construir castells en l'aire pensa que no sempre serà així.

Posa en ordre la teva agenda de salut; alguns comprovaran com els seus compromisos professionals o familiars podrien xocar amb les cites mèdiques més imminents.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Deixa les fantasies per als contes, Bessons. Avui necessites estar despert i tenir en compte la importància que tenen els teus sers estimats. Les relacions amb persones que a penes coneixes podrien portar-te per terrenys relliscosos i no voldràs caure.

Portar els teus assumptes amb paciència serà la millor manera d'evitar oblits o distraccions que et costin cares en el futur. Aquesta vegada hauràs de fer un esforç de concentració i culminar un un tràmit o paperassa que demanda de tota la teva atenció, Bessons.

Els astres mostren que estàs exposat a una energia que esgota la teva vitalitat.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

En l'amor bé podries portar-te un esglai. L'actitud de la persona que mestresses es torna indesxifrable per a tu, i t'assaltaran dubtes i pors. El teu major temor és cometre fallades del passat.

Tindràs molta fortuna, si ets un cranc que es dedica a col·leccionar algun tipus d'objecte estrany o peculiar. Trobaràs una peça molt interessant a un preu competitiu, i no dubtaràs a fer-te amb ella.

En la salut, seràs el rei de les excuses, qualsevol argument et valdrà per a no fer esport, dins o fora de casa.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Amb l'entrada de Mercuri en Cranc et sentiràs més sensible i més vulnerable. Per això, podries mostrar-te malhumorat i irritable amb els teus sers estimats, com si et col·loquessis una cuirassa perquè ningú pugui ferir-te.

No assumiràs cap error que comentes avui, el teu orgull de cara als altres t'impedirà demostrar les teves emocions. Tens la sensació que l'Univers t'està estrenyent massa últimament. Leo, de totes les crisis sorgeixen oportunitats, només cal saber veure-les.

A nivell físic estaràs vibrant baix i et sentiràs una cosa cansada. Necessitaràs molt silenci com a mètode per a descansar i recuperar energies.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Amb l'entrada de Mercuri en Cranc et sentiràs més sensible i més vulnerable. Per això, podries mostrar-te malhumorat i irritable amb els teus sers estimats, com si et col·loquessis una cuirassa perquè ningú pugui ferir-te.

No assumiràs cap error que comentes avui, el teu orgull de cara als altres t'impedirà demostrar les teves emocions. Tens la sensació que l'Univers t'està estrenyent massa últimament. Leo, de totes les crisis sorgeixen oportunitats només cal saber veure-les.

A nivell físic estaràs vibrant baix i et sentiràs una cosa cansada. Necessitaràs molt silenci com a mètode per a descansar i recuperar energies.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Les relacions amoroses seran posades a prova durant aquesta època de la teva vida Balança. La solidesa o feblesa del vincle sortirà a la llum a causa de les circumstàncies excepcionals que estàs vivint.

En el terreny professional, la predicció d'avui parla de renovació en tots els aspectes que el laboral pugui incloure. Noves maneres de treballar s'imposen i has d'estar a l'altura.

Per a la teva salut, els Lliura que hagin rebut diagnòstics favorables recentment, avui podran contrastar aquesta informació. Trobaràs solucions més eficaces que les que t'han proposat.

  

 

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Avui aquells nadius del signe de l'escorpí que estan en parella en l'actualitat hauran d'intentar resoldre les seves diferències per mitjà de la paraula i els bones maneres.

És temps de trobar-se per a sumar i entre els dos fer una cosa bona per a les seves vides. La lluna a punt d'ingressar en Verge et proveeix d'elements intel·lectuals que pots disposar per a trobar solucions a problemes que requereixen agilitat i pols ferm.

Per als nadius del teu signe avui els astres mostren una tendència a patir de cefalees o migranyes.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Pot ser que res del que imaginaves sobre l'amor s'estigui complint en la teva vida ara mateix. No obstant això, Sagitari, el més probable és que això es degui al fet que aquestes idees eren poc o gens realistes.

En la teva professió, la teva experiència t'ajudarà a sortir airós de més d'una situació adversa. Aquesta situació serà provocada per algú que pretén perjudicar-te, però no ho aconseguirà.

En la teva salut, avui seguiràs en la mateixa línia que ahir, per la qual cosa, tingues paciència amb els símptomes que se t'estan presentant.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Els fills de Saturn trobaran l'energia astral vigent molt còmoda per a desplegar els seus encants enfront d'una persona que els atreu i amb qui fantasien la possibilitat de tenir un romanç.

Tindràs la temptació de tornar a estudiar. La vida d'estudiant ha donat molt bons moments i creuràs que potser és temps de fer un nou gir a la teva vida professional.

Capricorn sentiràs una energia molt propícia per a la salut i el benestar físic.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Els solters del signe, començaran a veure com van trepitjant terra per a veure a les persones que li envolten d'una forma més real i menys tenyida pels seus prejudicis i/o projeccions personals.

En el laboral, la predicció dels astres per a avui parla de bones decisions. Si has canviat recentment de treball o acabes d'iniciar un nou, sembla que has fet l'elecció correcta.

Per a la teva salut, serà un dia ple d'esperança per a aquells nadius del signe que estiguin malalts o tinguin algun familiar sofrint alguna malaltia de tipus contagiós.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Seràs molt afectuós amb la teva parella i les mostres d'afecte amb carícies i petons seran les protagonistes del dia. El solter s'interessarà per persones més joves que ell i amb esperit alegre.

Els astres t'ajudaran a aconseguir metes a les quals és gairebé impossibles d'accedir (per exemple que et seleccionin d'un càsting per a rodar una pel·lícula). Aprofita aquesta bona influència per a donar un discurs de motivació si tens empleats.

Podries presentar algun símptoma lleu de refredat, pren totes les precaucions higièniques possibles i descansa. Et sentiràs molt tu i això et produirà felicitat.


Comentaris

envia el comentari