L'horòscop diari del 29 de març de 2020

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

El planeta Saturn t'aconsella una bona dosi de precaució en la teva vida com a parella. Estaràs a resguard d'agressions externes, ningú es ficarà entre vosaltres, però sí que tots dos tindreu una tendència natural d’actuar en l'adreça equivocada.

Amb els teus diners es veu a Neptú en un aspecte favorable, que t'encoratjarà a cuidar i esprémer la gestió dels teus béns materials. Vés amb compte amb els consells d'algú pròxim a tu, que parla sense coneixement de causa.

Aprèn a escoltar al teu propi cos, i més, si duràs a terme tasques o activitats que no està acostumat a fer. Si practicaràs esport, encara que sigui dins de casa, dóna-li la importància que es mereix a l'escalfament.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

En l'amor, l'atmosfera astral serà molt favorable per a tots els nadius del toro. Si les dificultats han ennuvolat alguna cosa la teva vida matrimonial últimament, podràs restablir la confiança i la tendresa en la teva parella.

En general, la teva activitat professional serà bona i rendible, i la teva intuïció et convidarà a fer les coses amb tranquil·litat. Les presses poden portar-te a descurar coses veritablement importants.

Els teus parents pròxims seran molt intrusius en assumptes de salut, i et faran una sèrie de preguntes sobre temes que, sota el teu criteri, pertanyen a la teva intimitat (per exemple, temes de fertilitat). Hauràs de convidar-los al fet que es fiquin en els seus propis assumptes, amb bones paraules, això sí.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Els nadius del primer deganat seran els que millor puguin disposar de l'energia lunar que els dotarà d'una sensibilitat particular i els guiarà en les seves accions per manifestar el millor dels seus sentiments.

Les despeses d'aquest diumenge seran dins d'un paràmetre més que raonable per a les teves expectatives. Pots disposar d'uns diners amb el qual adquirir un petit luxe que estaves desitjant, encara que no et vaig arribar fins d’aquí uns quants dies.

Potser has menjat o begut en excés aquest dissabte i per això avui és possible que tinguis poc apetit i que prefereixis aliments frescos i lleugers.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

La veritat és que Venus podria estar en una millor posició en el teu cel. I és que durant aquest diumenge, els nadius d'aquest signe tindran dificultats per a trobar l'equilibri en l'amor, independentment de si estan aparellats o en solteria.

En el costat del treball, els astres et conviden a estar amb els ulls oberts, i al fet que et llevis la sensació de tranquil·litat que t'adorm fins i tot. Si alguna cosa pot sortir malament, sortirà malament, però aquí estaràs tu per a corregir-ho i redreçar-ho sense problemes.

Cap malaltia greu t'amenaça en aquest moment,la qual cosa hauria de tranquil·litzar-te. El teu benestar en aquest 29 de març serà bastant interessant.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

La lluna en Bessons et convida a conversar i saber què hi ha de nou en la vida dels teus éssers estimats. Estigues atent a com et fan sentir certes persones o actituds, perquè aquelles que no t'agradin, i fins i tot menyspreïs, són un reflex del que has d'arreglar en tu.

El desordre del despatx de la teva casa o la safata on guardes tots els papers necessita una purga. Asseu-te durant una estona a ordenar aquest caos, ja que pots estar passant per alt alguns rebuts o peticions importants.

En vestir-te al matí podries descobrir algunes taques vermelloses en el teu coll, braços i pit. El clima astral propícia la susceptibilitat de la pell i l'ambient ple d'al·lergògens en l'aire provoquen aquests símptomes.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Els astres vaticinen una vida de casats bastant alegre, per dir-ho d'una forma suau. La passió estarà present en cada minut de la teva vida i sabràs com viure moments de felicitat i plaer.

Aquells que hagin de treballar estaran amb un esperit tònic i actiu. No tindràs massa problemes per a assumir les teves tasques professionals, fins i tot si requereix un esforç addicional. Les teves qualitats seran reconegudes pels teus superiors.

Saps que és molt important voler-te a tu mateix, i estaràs decidit seduir-te personalment. Gastaràs part del teu temps a treure el teu millor aspecte, vols agradar-te davant del mirall.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Avui els Astres prediuen que Balança tindrà la força i saviesa necessàries per a donar la volta als seus problemes amorosos. Només es tractava d'alleugerir pes, llevar pensaments de derrota i enfocar la relació des d'un altre punt de vista.

Respecte a les teves finances, segurament tens grans plans per a augmentar els teus recursos i el teu patrimoni. No obstant això, abans de dur-los a terme, hauràs d'assegurar el benestar dels teus.

Per a la salut, la predicció d'avui t'augura un bon dia. Et sentiràs amb energia i bon humor. Sembla que t'espera un bon dia i estàs disposat a gaudir-lo al màxim, no escatimis en diversió.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

La sexualitat es veurà molt estimulada pels efluvis astrals fins i tot per aquells que no viuen en parella se sentiran tan sexys i sensuals que podran gaudir del propi cos i els sentits sense necessitat d'adulacions ni mirades que aprovin el teu físic.

És una jornada en la qual el treball passarà a un segon pla. Respecte dels diners és possible que obtinguis préstecs o et facin un important regal que no estaves llest per a rebre. Et sorprendràs i et posaràs tan feliç que les llàgrimes saltaran dels teus ulls per l'emoció que et satisfarà l'ànima.

Et sentiràs perfectament, els teus pensaments poden ajudar-te a aconseguir alguns objectius que estàs buscant com ara baixar aquests quilos de més que s'han instal·lat en alguna part del cos o començar a realitzar exercici de manera més regular.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

L'horòscop d'avui per a l'amor prediu que et sentiràs més fogós i creatiu que mai. Viuràs moments molt intensos amb la teva parella, la diversió, el plaer i la complicitat estan assegurades.

Respecte a les teves finances, estàs en un bon moment, tens estalvis i planeges comprar un habitatge, o potser mudar-te a un lloc més gran i còmode quan es pugui. La prosperitat està de la teva part.

Respecte a la salut dels Sagitari, l'horòscop avui prediu una recuperació bastant ràpida. Si no paties de cap malaltia, el més probable és que sentis un augment de la teva energia vital.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Hi ha molt pel que pots il·lusionar-te aquest diumenge quan aprecies els resultats de tantes anades i tornades en les teves relacions i reconeixes que qui ha estat un enemic en el passat ha tornat a ser una persona en la qual pots confiar més d'una vegada.

Has provat ser més senzill en algunes de les teves motivacions? És probable que entenguis una nova manera de fer les teves tasques, gràcies a una trobada virtual amb algú o potser es tracta simplement d'un vídeo que has vist en la web.

És un dia fantàstic per a realitzar un ordre dins del teu dormitori i d'aquesta forma millorar la qualitat del teu somni. L'ambient en el qual descanses ha d'estar harmonitzat perquè despertis ple d'energia.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

El teu horòscop d'avui en l'amor prediu que aquest acostament que has dut a terme recentment, t'està ajudant molt a trobar un punt d'equilibri en les relacions personals.

La predicció financera d'avui per als Aquari augura certs moments de preocupació. No perdràs diners, ni tampoc està en perill la teva economia, però sí que hauràs de fer reajustaments més precisos si no vols perdre autonomia financera.

Per a la teva salut, l'horòscop d'avui t'aconsella moure't més. Posa el teu cos en moviment, sigui caminant, practicant esport o ballant. Has de trobar la manera d'exercitar-te físicament si vols tenir bona salut.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Amb la teva parella hi haurà un fort erotisme i sensualitat que actuarà com si fóssiu dos imants inseparables. El contacte físic i sexual serà molt important com una demostració d'amor i afecte.

En la teva carrera professional encara no veus el cim de la muntanya i hi ha dies que et desil·lusiones (sobretot si estàs desocupat). Però, para't a mirar tot el que ja has recorregut. Ja no queda tant. 

Has notat que últimament la teva postura corporal és com si estiguessis encongit? Els teus vertebres t'estan demanant un massatge urgent. A més, de la mala postura això genera maldecaps i cervicals. Demana cita al teu fisioterapeuta de confiança i, encara que hagi d'esperar unes setmanes, sortiràs d'aquesta sessió com a nou.


Comentaris

envia el comentari