L'horòscop diari del 29 de novembre

Ja pots llegir el teu horòscop per al diumenge 29 de novembre de 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac

  • NO T'HO PERDIS: El teu horòscop setmanal t'està esperant. Fes clic aquí

Aries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Pots ser molt sensible en el dia que acomiada aquesta última setmana de novembre; tindràs la llàgrima bastant fàcil, ja sigui per les teves circumstàncies personals, o simplement perquè t'emocionis veient una bonica pel·lícula!

Destacarà el teu enginy per fer diners a través de les noves tecnologies, sobretot si tens destresa amb els ordinadors. I és que a través d'Internet es poden aconseguir ingressos de formes molt diverses.

Els viatges a la nevera no tenen final feliç, ja que després la bàscula et torna a la realitat. Sigues previngut amb l'alimentació.

Tauro Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

El solter aconseguirà una cita que podrà titllar-se d'heroica; la cerca incansable de la teva ànima bessona va donant bons resultats. Per a les relacions de llarga durada es vaticina una renovació sobtada de la tendresa i de la passió. Faràs l'amor amb les mateixes ganes de quan eres un adolescent.

Seràs ràpid, inventiu i mostraràs una gran vivacitat intel·lectual per als negocis, que avui es desenvoluparan en ambients informals.

Els enclavaments naturals en què corre l'aigua et permetrà deixar la ment buida de males vibracions.

Géminis Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Per als nadius que encara estan en soledat es presenta una bonica conversa amb algú proper que sap dir les paraules exactes perquè arribi la comprensió d'un tema cabdal.

Per evitar problemes majors és moment de seure a concretar l'ordre en els comptes i les despeses. Alguns nadius hauran d'enfrontar dificultats impositives o fiscals i per això podrien sentir l'amargor de veure's plantant cara a pagaments complexos i desmesurats.

Les configuracions astrals indiquen una tendència a la dificultat emocional pròpia d'un procés de neteja interior física i psíquica.

Cáncer Logo

CÀNCER

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Destaca la teva cortesia, tindràs molta cura per fer feliç a la teva parella, apostaràs pels gestos delicats i presumiràs d'una gran educació i serenitat en les teves cites romàntiques.

En el treball intentes passar desapercebut; no tens necessitat que aplaudeixin la teva destresa, ni tampoc que et cridin l'atenció per errors que no has comès.

Tots els mètodes de relaxació et faran sentir millor aquest dia; busca el que més s'adeqüi a la teva edat, la teva condició i els teus interessos. Aconseguiràs treure del teu ésser aquests dolors (físics o mentals) que reprimeixes.

Leo Logo

LLEÓ

(23 de Juliol - 23 d'Agost)

Sorprèn la teva parella amb un pla inesperat o un regal per al qual estava estalviant i avivaràs l'espurna de l'amor. Pel solter, és un dia de sort, atreveix-te a entaular una conversa amb aquesta persona que t'agrada.

Inspira't en aquelles persones que segueixes a internet o veus per la televisió i que et motiven a donar el millor de tu. Si t'agradaria tenir la seva ocupació, informa't sobre estudis relacionats i llança't per a això.

Compte si decideixes donar-li un toc sofisticat al sopar amb vi. Demà al matí podries penedir-te d'aquesta decisió.

Virgo Logo

VERGE

(24 d'Agost - 22 de Setembre)

Perquè el teu amor sigui brillant no hi haurà res millor que la franquesa; parlar amb el cor a la mà és la millor fórmula perquè l'harmonia regni al teu voltant.

Procura ser curiós, gairebé com si fossis un detectiu, per trobar noves oportunitats de treballar; si ets un Verge, aturat intenta que a qui tens a prop estiguin al corrent de la teva situació, perquè et donin un cop de mà quan puguin. Compleix amb els compromisos que ja tenies adquirits, però mantenint uns bons hàbits.

No llencis la tovallola si has començat la dieta, els resultats arribaran aviat.

Libra Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Els solters del signe faran bé en calmar els seus ànims, ja que si es presenten exigents i inflexibles davant de noves amistats, el més probable és que aconsegueixin allunyar-les.

Professionalment, aquest període es caracteritzarà per la intensa acció que desenvoluparan els nadius de Balança en aquest pla.

En la salut, en efecte, com diu la famosa frase d'Hipòcrates: "Que el menjar sigui el teu aliment i l'aliment, la teva medicina", i sí, efectivament l'aliment adequat evita que el cos s'emmalalteixi i també ajuda a fer que es recuperi de les malalties.

Escorpio Logo

ESCORPIÓ

(23 d'Octubre - 21 de Novembre)

La Lluna dona els seus últims passos pel signe de Taure i per això t'és més fàcil connectar amb els sentiments de la teva parella. Escolta el que necessita per sentir-se més proper i acompanyat.

Encara que sents una necessitat imperiosa de canvi i renovació de les condicions del teu acompliment professional cal que et prenguis un lapse de temps abans de pronunciar-te al respecte.

Si et deixes portar per estats d'irritació nerviosa podries danyar-te i no arribaries a més que un malestar intens que t'impediria trobar solucions.

Sagitario Logo

SAGITARI

(22 de Novembre - 21 de Desembre)

Avui en l'amor, Sagitari, procura que els aspectes incòmodes i la tensió no entelin el teu optimisme, bondat i confiança. La incomprensió de l'altre podria generar tristesa. Però, procura mantenir-te serè.

En l'àmbit professional, podràs conrear els teus talents i millorar les teves capacitats. Amb Mercuri en el teu signe, la comunicació, els reflexos mentals i l'habilitat en les relacions interpersonals et sostenen.

En la teva salut, pot ser que avui et sentis inclinat a sortir de nit, menjar i beure en abundància, estaràs també sexualment molt actiu i mentalment inquiet, però pot ser que tinguis algun problema digestiu.

Capricornio Logo

CAPRICORN

(22 de Desembre - 19 Gener)

Els nadius que estan solters viuran un diumenge sentimental en què el passat serà un lloc en el qual delectar-se. Els records no són un bon lloc per viure. És temps de tancar les ferides i avançar.

L'energia de la renovació és fabulosa quan l'integres amb alegria, sentiràs un gran alleujament, serà com treure't un pes de sobre i d'aquesta manera t'obriràs a tot el nou que està per arribar.

La Lluna en Taure porta per als nadius del signe de la cabra desitjos d'aliments suculents i saborosos

Acuario Logo

AQUARI

(20 de Gener - 19 de Febrer)

L'amor podria estar esperant-te en una reunió d'amics, en una trobada esportiva o mentre desenvolupes activitats comunitàries. Avui faràs bé en comprendre que enamorar-se no és sinònim d'esclavitud.

A la feina, absorbits completament per compromisos professionals de tota mena, deixaran de banda l'atenció sobre les seves necessitats personals i les dels seus éssers estimats.

En la teva salut, els excessos, no important la seva índole, provoquen inconvenients a nivell físic i psicològic. Faran bé en gestionar-se d'una manera més moderada en tots els àmbits en què desenvolupin les seves activitats.

Piscis Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Ningú a mort per amor, Peixos. Per superar una ruptura, el millor és que t'envoltis dels teus amics i esborris del teu telèfon les fotos i converses amb aquesta persona.

El Sol a Sagitari et convida a passar-ho bé. Quedar a prendre alguna cosa amb els amics a la tarda es pot allargar fins passada l'hora del sopar. La despreocupació i les rialles et faran gastar bastants diners entre begudes i pica-pica.

No deixis la salut del teu fetge en els teus esdeveniments amistosos d'aquest diumenge. Sigues conscient de quan has de parar si prens begudes alcohòliques.


Comentaris

envia el comentari