L'horòscop diari del 3 d'abril de 2020

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Estàs disposat a explorar camins desconeguts en l'amor, i veure fins a quin punt poden portar històries interessants fins a la teva vida. Però tingues clara una cosa: després d'una aparent bellesa la sendera pot amagar més d'un perill.

Els astres et dibuixen com una persona molt informada, que estarà sempre a l'última, i que a través de la premsa podrà descobrir una notícia que afecta directament el teu treball. Pot ser que el teu sector hagi aconseguit una millora legal, o que descobreixis que alguna cosa no va bé en la teva empresa.

El cap de setmana t'espera i ja saps per endavant que cuidaràs poc el teu benestar. Saps que no és bo i que hauries de mantenir uns hàbits moderats, vetllar per la teva alimentació i no cometre riscos inútils.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

L'amor et confon una mica, i hi ha coses que fas amb ànsies i presses, encara que tu el confonguis amb un huracà de ganes i d'il·lusió. En els romanços fer les coses a poc a poc és molt més interessant que trepitjar el pedal accelerador, tingues-ho clar.

En els últims temps notes com tot el teu entorn et convida a emprendre professionalment, com si muntar un negoci fos una ambrosia. En certa manera podria ser-ho, però de nou els astres et conviden a anar a poc a poc.

En la salut sols trair la paraula que et dónes a tu mateix. Per això, avui et sentiràs frustrat en veure com estàs lluny d'alguns objectius que t'havies marcat.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Si estàs vivint un dilema en l'àrea de les relacions amoroses, no deixis de conversar amb els teus amics més fraterns, aquests que estan sempre al teu costat i que no desitgen més que el millor per a tu.

És una jornada una mica esgotadora però que et donarà moltes satisfaccions. Els nadius del teu signe solen ser coneguts per les seves habilitats a l'hora de vendre o transmetre una idea o producte. Per això és molt possible que et trobis rebent una proposta laboral de la qual t'enorgulliràs.

En el general els astres mostren que la salut dels nadius de Bessons no viu cap sobresalt. Continua cuidant del teu cos amb consciència i veuràs grans resultats.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

En aquest primer divendres d'abril tens molt clar que no estaries amb ningú al teu costat si haguessis de discutir dia sí, o dia també. Per aquesta raó, el solter i el divorciat se sentiran molt còmodes en la seva situació, i no trobaran a faltar a la seva antiga mitjana taronja.

No et despistis a la feina. I si dies enrere vas cometre un error, no dissimulis i admet la teva falta, per molts maldecaps que et pugui causar el tema. Això sí, no faltis a la veritat, i així ningú podrà treure gens de context.

Tens una idea que t'omple d'il·lusió, però no la hi vols comptar a ningú, perquè no saps fins a quin punt serà beneficiosa o perjudicial per a la teva salut. Anima't a dur-la a terme, ja trobaràs el millor moment. I procura hidratar més la teva pell, que camina una miqueta resseca i és el moment de cuidar-la.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Venus entra un la teva zona d'amistats i aquestes t'ajudaran a convertir en realitat les teves esperances. T'ajudaran amb qualsevol que sigui el teu somni. A més, amb la lluna en el teu signe tots voldran estar prop de tu ja que ets una persona molt especial.

Si has sabut aprofitar les energies i t'has pres de debò la teva carrera laboral, és el moment de començar a veure com els teus desitjos i projectes es comencen a complir. La majoria d'ells culminen per a fer un pas més en l'escala cap a èxit. I obrir-te una altra portes que fins ara estaven tancades.

Quant fa que no llegeixes un llibre per plaer? El cervell també necessita alimentar-se i rebre estímuls que ens ajudin a pensar i imaginar. Tria una lectura que no estigui relacionada amb la teva professió i que anomeni la teva curiositat. Per exemple: llibres sobre astronomia, com alimentar-se millor, novel·la policíaca, sobre els avanços en la Intel·ligència artificial, ciència-ficció, etc.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Hauries de diferenciar millor el que és l'amor del qual és una emoció intensa i poc més. Els teus sentiments es confonen i el teu cor va per lliure durant aquest divendres. Et fas moltes preguntes, però poques tenen respostes reals.

El nadiu de Verge està baix bons auspicis laborals, i per això hauria d'esprémer cada hora d'aquest divendres per a arribar allà on cregui que pot. No tinguis por de demanar millores, o un augment de salari.

No hi ha excuses per a no anar al metge si alguna cosa en el teu organisme no va bé. Totes les consultes estan obertes, encara que avui et dóna una mica d'objecció comptar els teus problemes a un doctor, potser perquè tenen a veure amb les teves parts més íntimes.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La influència de Mercuri en Peixos fa que abril sigui un període d'enderrocament de totes les barreres de comunicació. Avui especialment Balança, notaràs com les portes se t'obren en acostar-te als quals t'envolten.

Avui la teva predicció econòmica es manté en la mateixa línia de la setmana, és a dir, continues gaudint de l'impuls positiu de les influències planetàries que transiten el teu signe, per la qual cosa no tindràs problemes de diners.

Per a la teva salut, sentiràs que els Astres et desafiaran a concentrar-te en el físic. Tindràs una gran fortalesa mental i física, per la qual cosa serà necessari esplaiar-la en alguna part.

  

 

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Els nadius d'Escorpí que passen una temporada de solteria tindran imatges i records del passat que si insisteixen a sostenir podrien generar un sentiment melancòlic i dolç alhora. Està bé una mica de nostàlgia però posar-li límit a aquestes reminiscències és molt positiu per a tu.

Buidaràs alguns dubtes que tenies entorn d'algú del teu ambient professional que no resulta tan amigable com volguessis. El que sospitaves sembla fer-se realitat, alguns personatges de la teva oficina o espai de treball tindran la gosadia de fer-te saber els detalls d'una acció per a res agradable.

És un dia en què la teva vitalitat serà molt diferent segons les hores del dia. Quan et despertis sentiràs que no és possible aixecar-te, potser no hauràs descansat del tot bé, però després sentiràs que la teva energia és òptima a partir del migdia i tendiràs a realitzar massa activitat. No et desequilibris, observa el teu to, la teva respiració i concorde a això busca un ritme.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

L'horòscop d'avui Sagitari t'augura un dia més que perfecte en els assumptes amorosos. Alguna cosa ha canviat en tu, i es nota. Això farà que la teva parella es mostri molt més entusiasmada i sol·lícita que de costum.

En el terreny financer i professional, la teva actitud continuarà sent clau per al desenvolupament dels esdeveniments. Continua confiant en el teu instint i no et deixis portar per les opinions dels quals t'envolten.

Quant a la teva salut, la predicció dels Astres indica que res caldrà minvi la teva capacitat per a gaudir de la vida avui. El teu ànim i ganes d'expansió et guiaran durant tota la jornada.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Has pensat en la importància d'una vida sexual saludable? Moltes vegades el temps corre i no t'adones que aquest tema queda relegat i és tan important per a tu com per a qualsevol. És que no deixes mai d'estar atent a les necessitats de tots els que t'envolten i les hores no s'estiren, simplement el temps és el que és.

Els nadius que pertanyen al primer deganat i que treballen en la rúbrica de l'estètica, la moda i els productes femenins tindran una influència molt positiva per a començar noves campanyes, llançar ofertes temptadores i engrandir la cartera de clients quan puguin tornar a la feina.

Els nadius de Capricorn mostren un benefici astral gràcies a la visita de Mart i Júpiter que els premia amb gran vitalitat, però no és positiu que abusis d'això.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Avui Aquari les coses canviaran, tu que generalment ets molt cerebral, et sentiràs totalment involucrat en situacions on l'amor serà el protagonista. Venus, en Bessons, en un bell aspecte del teu signe, obre una mica més de perspectives emocionals positives.

Sembla que els Astres continuen afavorint-te en el sector finances Aquari. Tens bon ull per a triar les millors oportunitats, i encara que ets una cosa conservadora i et costa assumir riscos, saps molt bé on invertir els teus diners.

La predicció per a la teva salut avui Aquari, continua destacant el paper que l'activitat física està ocupant en el teu dia a dia. Sembla que has pres bon compte de l'important que és per a la teva salut mantenir-te en forma.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

El planeta de les relacions, Venus, entra en el signe de Bessons en la teva zona de llar i família. Això aportarà a la teva família molta comunicació i temes de converses diversos. Millor encara si tenen a veure amb literatura. Però, tu estaràs més ambivalent que mai. A dies seràs molt social, expressiu i comprensiu i hi haurà uns altres on estiguis més taciturn i tancat en tu mateix.

Amb la lluna en Lleó il·luminant la teva zona de treball et recompondràs de desil·lusions i et posaràs a la feina amb les teves tasques laborals. Això sí, et cercioraràs que els qui han estat qüestionant la teva vàlua es quedin amb la boca ben tancada. Ho aconseguiràs alçant la veu més del necessari mentre li expliques al teu cap o encarregat tots els teus assoliments d'avui.

Peixos, les energies t'atorguen bona salut física, claredat mental i millor gestió de les teves emocions. T'interessaràs moltíssim en el benestar dels teus éssers estimats, ja que això implicarà la teva pròpia felicitat. Podries proposar-li a la teva parella o progenitor començar a fer llargs passejos, quan sigui possible, per millorar la vostra condició física.


Comentaris

envia el comentari