L'horòscop diari del 3 d'agost de 2020

Ja pots llegir el teu horòscop per al dilluns 3 d'agost de 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 abril)

Fent èmfasi en els teus amors comprovaràs que tens raons per alegrar-te: el cosmos es desplega per a tu i per a les teves relacions. Alguns planetes que fins ara tendien a complicar la teva vida amorosa ara t'ajuden a ser feliç.

Els teus projectes professionals tindran una bona oportunitat de ser reeixits en l'inici d'aquesta nova setmana. Els contractes tindran les millors condicions per a tu.

No et pots descriure com un Àries feble, encara que una mica de fatiga sí que pots sentir. Si el teu cos no pot seguir el ritme del teu cap, res millor que descansar i relaxar-se.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de maig)

El nadiu de Taure trobarà un acord molt afavoridor amb la seva parella. I és que els projectes per a tots dos es poden considerar avantatjosament interessants. La setmana comença bé en matèries laborals, tot i que tens la sensació que tot podria anar una mica millor.

Consideres reprendre alguns projectes personals que has estat cuinant durant molt de temps, però que sempre preferies deixar per a més endavant; sents que el moment ha arribat.

La temprança serà particularment beneficiosa, sigues intel·ligent i audaç, i no et deixis portar per les il·lusions ni els miratges.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de juny)

Des de ben entrat el dia et sentiràs molt lliure d'estimar a la teva manera i no voldràs cap qüestionament ni reclam de la teva parella. La lluna en Aquari t'influència d'una manera positiva.

La teva tasca professional és excel·lent. Ets un treballador àgil i versàtil i encara que sentis que algunes vegades podries ser millor, els teus caps o clients se senten satisfets amb el teu acompliment.

Si comences la setmana portant una rutina ordenada, la salut serà més que bona. Si et cuides amb amor, no tindràs més problemes.

Cranc Logo

CRANC

(21 de juny - 22 de juliol)

Mart, el planeta anomenat com el déu de la guerra, pot provocar un clima de desacord en la teva parella; encara que no ho vulguis, hauràs de posar-te el teu vestit més guerrer, ja que qualsevol cosa pot succeir.

A la feina lluitaràs dur per aconseguir les teves metes, callaràs boques i trepitjaràs caps si fos necessari per a arribar fins al lloc que realment desitges. No tindràs por als rivals, i sabràs esquivar les trampes.

Compte amb els teus peus; pots sentir molèsties si la coqueteria et fa portar calçat bonic però que no sigui especialment còmode.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de juliol - 23 d'agost)

La Lluna plena a la teva zona de parella en oposició al Sol en el teu signe et fan veure que ja no ets la mateixa persona que fa mesos. Hauràs de reflexionar sobre si el teu nou "jo" encaixa amb la teva parella.

A la feina, si estàs pendent de rebre uns paquets que necessites per dur a terme la teva activitat ,segurament es perdin en el camí. Els aspectes astrals tensos t'avisen de possibles pèrdues de diners i poder social.

A causa de l'energia de la Lluna, no caminaràs molt centrat en cap de les teves tasques. Et sentiràs molt cansat i fins i tot oblidadís.

Verge Logo

VERGE

(24 d'Agost - 22 de setembre)

Lluitaràs d'una manera eficaç contra les maldats que intentin fer-te persones tòxiques i nocives que hi ha al teu voltant; hi ha envejosos que intenten trencar la rutina amorosa per mer avorriment.

Hi ha benevolència amb la teva economia, i es pot dir que tindràs més sort en els diners de l'habitual. Sabràs trobar allò que necessites a preus molt interessants, i podràs trobar noves fórmules de guardar.

Comences aquesta setmana amb un renaixement de to, energia i optimisme. Per lluitar contra l'estrès fes molt esport, preferiblement a l'aire lliure, i adoptar una bona filosofia de vida.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'octubre)

Els solters valoraran més que mai la presència dels seus amics, amb els quals passarà temps compartint vivències i experiències. L'amor és una cosa que avui no preocupa especialment els Balança.

És probable que es defineixin fonts d'ingressos concretes. Però la inversió en actius d'especulació, com el cas de les accions, s'ha de fer després d'una anàlisi adequada.

En la teva salut, tingues en compte que l'estrès emocional també requereix energia física, i si et dónes prou temps per construir les teves defenses internes, també et sentiràs més fort físicament.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'octubre - 21 de novembre)

No serà simple reconèixer els desitjos que s'amaguen darrere d'una relació d'amistat. La sexualitat serà un motor important per a manifestar-te tal com ets, sense embuts ni màscares. Atreveix-te.

Molts nadius estan esperant ansiosos respostes de vendes o lloguers d'immobles. Avui estigues alerta a la teva casella de correus, Escorpí, hi ha novetats positives per arribar.

Podries sentir que vas a la deriva i perds la direcció de les teves motivacions psíquiques. Meditar és una manera de connectar amb el teu ésser superior

Sagitari Logo

SAGITARI

(22 de Novembre - 21 de desembre)

Els solters assistiran a festes i reunions en les quals es divertiran molt amb amics i persones que coneixeran de manera recent, incorporant-les al seu grup habitual.

Si treballes pel teu compte, el més probable és que aparegui una bona oportunitat per millorar els teus ingressos. Significarà segurament una mica més d'hores de treball, però serà una cosa que no podràs rebutjar.

En la teva salut, comences el mes en bona forma física. Això t'ajudarà a voler seguir mantenint-te així. Per a això, no dubtaràs en complir amb fermesa i entusiasme una rutina d'exercicis diaris.

Capricorn Logo

CAPRICORN

(22 de Desembre - 19 gener)

Deixar-te portar per la fúria o l'ànim caldejat que hi hagi en el teu ambient no farà més que deteriorar la teva vida familiar o afectiva. Tu ets qui té les condicions internes per aconseguir la pau.

Molts planetes retrògrads en el teu signe et donen temps per pensar i armar una estratègia en un assumpte complex. Podries redactar una carta i exposar els teus punts de vista respecte d'un tema que et preocupa.

Perquè aconsegueixis curar les teves ferides emocionals cal que aclareixis els teus sentiments i deixis de negar-los, Capricorn.

Aquari Logo

AQUARI

(20 de Gener - 19 de febrer)

La teva predicció per avui no podria ser millor. Com ja saps, tens als Astres de la teva part, i avui no és una excepció. En la teva vida apareixerà un amor que t'omplirà d'il·lusió i felicitat a parts iguals.

Pel terreny laboral, les coses t'aniran bé avui. Has planificat les teves accions de manera sàvia i racional, així que aconseguiràs abordar els problemes amb major eficiència.

En la teva salut, els Astres t'aporten l'energia vital necessària perquè el teu organisme es recuperi, si és que paties alguna malaltia o infecció.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de març)

La Lluna plena en Aquari et proposa que tornis a la teva essència. Deixa de complaure als altres i sigues tu mateix. Amb aquesta Lluna, l'ocult del teu subconscient sortirà a la superfície i podràs veure-ho tot més clar.

Bon dia per desfer-te de tot allò que ja no fas servir o ja no va amb tu en el terreny econòmic o de béns materials: objectes, decoració, vehicles, o inversions.

En l'àmbit mental, et valoraràs molt positivament. Estaràs molt centrat en tu i estaràs decidit a fer els canvis necessaris per sentir-te plenament feliç.


Comentaris

envia el comentari