L'horòscop diari del 3 de desembre

Ja pots llegir el teu horòscop per al dijous, 3 de desembre de 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

La teva ment es torna més nítida quan la setmana arriba al seu equador. Vols fer coses que aportin en la teva història d'amor, posar el millor de la teva part perquè el teu matrimoni s'erigeixi fort i robust.

No t'interessa tenir una vida repleta de diners tant com la comoditat; i en aquest sentit saps que amb pocs recursos pots fer grans coses si ets un nadiu enginyós.

Tindràs certa por d'anar al metge, especialment si tens un problema relacionat amb les dents o la boca.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

No donis l'esquena als teus problemes d'amor. Només el diàleg permetrà que la teva relació torni a brillar després d'una etapa de tempestes domèstiques. Fes les coses de manera directa, cara a cara, sense utilitzar intermediaris ni eufemismes.

Cerca la llum en la teva vida professional, i més si sospites que hi ha companys que estan jugant de manera bruta a la teva esquena. No paris fins a arribar a la més pura veritat; així t'assegures que ningú et clavi un punyal per l'esquena.

Anota els teus somnis en despertar al matí, la teva ment està enviant-te un missatge.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

La jornada posseeix una lluentor especial per als nadius de Bessons que estan en parella. Noves converses afermen el vincle de parella i això és molt important per a molts nadius que temien una ruptura.

La bona fortuna va arribar per a quedar-se i tot et guia en la direcció correcta. Molts dels teus assumptes han millorat en els últims temps. Pel que fa a societats o treballs col·laboratius, necessitaràs tenir a mà documentació transcendent.

És un excel·lent dia per a organitzar-te i adquirir nous costums en les cures de la teva salut

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Es recomponen els trossos en els quals van trencar el teu cor fa no gaire temps i tens ganes de conèixer a algú que et faci embogir. Ets un signe molt despert, pot ser que gaudeixis de major agilitat mental en aquest dijous que parteix en dos la setmana.

Sabràs aprofitar les oportunitats que hi ha en el teu treball i que per a uns altres són invisibles, i obres la porta a la improvisació.


Deixa de mirar el mòbil i les xarxes socials constantment, que t'omplen el cap d'ocells i després no estàs pendent de les coses importants.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

En el terreny amorós estaràs molt romàntic i afectiu. Els teus fills estaran molt afectuosos amb tu i decidiran demostrar-te el seu amor amb algun detall. La teva energia física estarà baixa el que et retardarà a l'hora de treballar o fer tasques serioses i rutinàries.

Un familiar major pot demanar-te que li prestis diners, però a causa de la teva economia ajustada no podràs fer-li el favor. Ser sociable és el que et farà sentir feliç en aquest dijous.

Compartir i xerrar mentre et prens la teva beguda favorita ja sigui amb la teva parella, família o amics et recarregarà les piles.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Encara que projectes ser una persona forta i decidida en realitat ets molt vulnerable, i en aquest sentit, aquest dijous podries fer coses amb la teva parella que en realitat no et vénen de gust o que van en contra dels teus principis més elementals.

Durant aquest dijous es podran signar acords brillants, que t'assegurin una bona situació econòmica en els mesos esdevenidors. Sobretot hi ha fortuna entre aquells Verge que es troben de viatge de negocis.

Un petit desajustament hormonal (una cosa corrent quan es van sumant anys) et tindrà fora de la teva zona de confort.
 

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Quan a Balança li dóna per desconfiar i posar-se gelós, no és capaç d'atendre raons, aquest mal costum podria acabar portant-li a tenir una greu discussió amb la seva parella.

En el treball, recorda que ningú et traurà les castanyes del foc, fins i tot podries haver de veure-te-les amb alguna traïció. Has d'estar atent a tot el que succeeix al teu voltant per a poder actuar a temps.

En la salut, el cansament farà que Lliura comenci aquest mes amb mal peu, però no pots deixar que la fatiga et paralitzi.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Viuràs situacions romàntiques delicioses. Una sensació de romanticisme única i gairebé sobrenatural serà la base d'una nova relació per als solters.

Després dels esforços realitzats en els últims temps arriben visibles recompenses i premis gràcies a la presència del Sol en la teva zona relativa als diners. 

Les emocions seran centrals, viuràs un dia tendre però molt sensible. Les llàgrimes poden fluir amb els records de la infància

 

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

En l'amor, el Node Nord es manté a la teva Casa Vuit, i fa que estiguis en un moment d'alliberament de traumes, secrets i pors, la qual cosa millora la teva capacitat de confiar en uns altres.

A l’àmbit professional, comença un període positiu per als arquers perquè Júpiter, és a la teva Casa dues, la qual cosa apunta a noves creences en matèria d'abundància i prosperitat.

En la salut, la presència d'Urà retrògrad podria incentivar-te a començar règims d'alimentació poc convencionals, així que vés amb compte de no posar en perill la teva integritat física.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Hi ha molt per aprendre per als nadius del signe de Capricorn respecte de la tolerància i aquest dijous pots prendre una lliçó del destí per a millorar les teves maneres d'expressar-te.

És molt probable que es presenti un desafiament en l'àmbit professional. Un tema que no saps bé com resoldre pot representar un aclaparament. Si necessites assessorament, pots preguntar.

Molts estaran passant per un moment de pesadesa, energia baixa o fatiga que s'origina en un problema anímic més que en un problema orgànic.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Possiblement sents que no estan tenint-te en compte, però realment això no importarà perquè aconseguiràs dur a terme el que desitges.

En el treball i en l'àmbit econòmic, la tendència a la despesa ha d'evitar-se i no gastar en coses innecessàries o de mala qualitat per a evitar desaprofitament de diners.

Per al teu benestar, tot indica que has de centrar-te en la teva família i éssers estimats, i a mantenir o acréixer amb pas ferm el que has començat anteriorment i que pot estar marcant una obertura durant aquest mes.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Faci sol o plogui la teva actitud optimista i agraïda no podrà esborrar-te el somriure intern que expressa el teu cor. Per als teus fills ets la llum que els guia, t'admiren i adoren.

En el treball, l'ambient serà amistós i el treball en equip serà fàcil i fluid, encara que potser has de controlar-te i no parlotejar en excés. És un bon moment per a tancar acords amb nous socis o col·laboradors.

Si practiques esport hauràs d'anar amb compte, perquè les energies apunten al fet que podries lesionar-te en la zona del barb o turmell.


Comentaris

envia el comentari