YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

L'horòscop diari del 3 de febrer

Ja pots llegir el teu horòscop per al dimecres 3 de febrer. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Deixa de pensar en l'amor com una competició. Si hi ha una persona que t'agrada, i que també té altres pretendents, has d'acceptar les coses com vinguin, amb naturalitat. Un cor no és un trofeu, ni tampoc podem parlar de guanyadors o perdedors.

Seràs una persona molt sol·licitada, a la qual li demanaran favors i ajudes variades per onsevulla, i seria lícit que fessis tot el que està al teu abast perquè als altres els vagi millor.

La part més sensible del teu cos serà la boca; alguns podrien sofrir un mal de queixal.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Es posen en relleu els hàbits que hi ha dins de la teva vida de parella; heu acceptat com a part de la rutina algunes coses que no us afavoreixen a cap dels dos. Gestos petits que en aquesta jornada et semblaran totalment intolerables.

Les majors satisfaccions professionals les té aquell que està al capdavant del seu propi negoci. Els emprenedors rebran bones notícies, potser vinculades al pagament d'impostos o al cobrament d'ajudes i subvencions.

Donaràs molt bons consells sobre salut, els mateixos que de pas podries aplicar a la teva vida personal.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)


Espera el millor respecte del romanç i les relacions amoroses durant aquesta jornada. La comprensió i l'enteniment es faciliten gràcies a la teva disposició anímica al joc i l'alegria.

La Lluna en l'harmònic signe de Lliura beneficiarà pel seu aspecte harmònic amb Mercuri totes les activitats relacionades amb el comerç els valors, i l'estètica. Si estàs acabant de negociar la sol·licitud d'un crèdit amb una entitat financera, avui podries tenir bones notícies.

Podries viure una tendència astrològica a sofrir molèsties en la pell.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Els astres et garanteixen un bon clima amorós amb una condició: deixa la brusquedat guardada en una caixa forta, o millor, tira-la a la galleda de les escombraries. Les úniques armes que has d'emprar són la suavitat, la tendresa i la vulnerabilitat.

No t'emportaràs massa bé amb els aparells informàtics o tecnològics. La jornada es pot tornar aspra per a aquells que treballen tot el dia enfront d'un ordinador.

No prenguis res que pugui alterar el teu estat d'ànim ni tampoc els teus nervis. Parlem de begudes excitants com el te i el cafè, però també de medicaments.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

La teva caparrudesa perquè un pla acabi sortint podria portar-te discussions amb la teva parella, perquè et frustraràs molt si no surt tot a la perfecció.

El lleoní que fa poc ha començat a treballar per compte d'altres estarà molt enfocat a realitzar totes les seves tasques amb la major eficiència possible. Algun company més nou que tu pot ser que necessiti ajuda i la teva la hi prestaràs. Et preocuparan molt les teves finances personals i planificaràs com estalviar més.

Sentiràs la necessitat d'ordenar, netejar i moure alguns mobles amb la condició de reconfigurar el flux d'energia de la teva llar i sentir-te millor.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

La vida romàntica és molt bona, i més si ha tingut la fortuna de contreure matrimoni recentment. Aquest dimecres la passió omplirà l'àrea conjugal, que es combinarà amb episodis de tendresa.

Tens un esperit justicier en temes laborals, i no deixaràs que ningú se sobrepassi amb tu ni amb els teus. Denunciaràs qualsevol acte que vagi contra l'ètic o el legal.

Accepta el teu cos tal qual és. La publicitat et convida a passar per quiròfan per a semblar-te al que un dia vas somiar, però no et fa por mirar-te al mirall i no reconèixer el teu propi rostre?

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Encara que avui tindràs moltes responsabilitats Balança, no et deixis aclaparar pel seu excés. Si només sents que estàs al límit de les teves forces, assegura't de ser assertiu i comença a posar límits diplomàticament.

En el treball pots trobar-te amb problemes, i encara que desitgis mantenir la pau, és possible que hagis de prendre mesures només per a mantenir l'equilibri de poder adequat.

En la salut, tots els problemes de salut menors es poden resoldre amb atenció mèdica immediata. També pots millorar la teva salut mitjançant una dieta una mica més disciplinada i el costum de fer alguna cosa d'exercici.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Avui la Lluna ingressarà en el teu signe Escorpí, és per això que tens una major disponibilitat emocional. Els assumptes dins de la llar poden manifestar conflictes i diferències en l'opinió sobre un problema que serà urgent resoldre. Els nadius del signe de l'escorpí que viuen en dins del matrimoni sentiran un fort aclaparament.

És possible que visquis conflictes dins de l'àmbit professional. Existeix la possibilitat d'un canvi radical en el treball.

Has d'evitar l'enuig. La ira i les emocions negatives poden danyar de manera severa la teva salut.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Estàs tan preocupat per les decisions que preses Sagitari, que oblides que els amics i la família són part de totes les decisions i processos als quals et sotmets.

En el terreny professional, realment tens una gran oportunitat d'acabar moltes coses si segueixes les pautes establertes anteriorment. Només llavors se't garanteix l'èxit. No és moment per a improvisar.

Quant a la salut, els teus pressentiments, juntament amb bones dades, et donen l'avantatge mentre uns altres queden enrere. Mantenir-te actiu augmentarà la teva energia.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Si estàs passant una temporada de solteria, avui no és un bon dia per a començar una relació. Podries caure en una situació confusa. La Lluna en mal aspecte a Neptú et portarà a confiar en algú que és molt diferent al que imagines.

En el professional, és necessari actuar amb mesura per a no cometre errors. Mercuri en moviment retrògrad en Aquari permet estudiar totes les variables amb visió innovadora.

És temps de gaudir de la teva companyia i augmentar el teu benestar emocional sense dependre de res ni ningú.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Fa temps Aquari que camines immers en un procés personal d'evolució espiritual que inclou als altres.

En el terreny laboral tindràs en marxa molts projectes ambiciosos, que podràs gestionar amb les teves grans habilitats i tu bona percepció. També necessitaràs pensar assossegadament de quina manera organitza les teves finances.

En la salut et centraràs en la teva personalitat, la qual tindrà grans transformacions, aquests canvis seran molt fructífers. En aquesta etapa hauràs de descobrir quins són els teus veritables valors i quines coses tens en major estima.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

La teva parella s'adonarà que la seva gelosia són producte de la seva inseguretat i pors. Al solter se li posarà cara picada cada vegada que algú li pregunti si ja té parella. Si comparteixes el teu compte bancari, és possible que estiguis passant per alt algunes despeses dels quals no tens coneixement.

En el treball, està passant alguna cosa a la teva esquena, notes actituds i sents xiuxiueig que no et donen bona espina.

El clima astral et convida a invertir diners en el teu benestar: contractar un massatge, comprar aliments ecològics com a fruites i verdures, gaudir d'una sessió de spa…


Comentaris

envia el comentari