L'horòscop diari del 3 de gener

Ja pots llegir el teu horòscop per al diumenge 3 de gener de 2021. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Passa pàgina d'una vegada si la teva història d'amor actual et deixa més sabors amargs que dolços. Deixa de gratar-te les ferides, és millor curar-les per a poder continuar participant en el joc de l'amor. Per què vius ancorat en un passat recent del qual no vols sortir?

Posa una mica d'ordre en el teu despatx, perquè els documents que necessitis aquesta setmana estiguin a mà.

Analitzes la teva vida sexual, i consideres que hi ha coses que no marxen tal com deurien. Potser l'estrès està fent mossa en el teu apetit passional.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Andes una miqueta boig en matèries d'amor; perds la força per la boca i ets capaç de fer moltes promeses d'amor que després es quedin en paper mullat. Et prens la vida d'una forma molt superficial i no li dónes a les teves actuacions la rellevància que es mereixen.

En el treball destacarà la teva faceta més individualista; treballes millor en solitari que en equip, i això pot ser molt útil en determinades professions.

Tingues calma si l'últim tractament que et va receptar el metge no ha fet el seu efecte encara.
 

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

La Lluna en Verge dóna a la teva vida de llar la calma i l'ordre que necessites. Algú de la teva llar il·lumina el teu cor brindant la seva companyia i generant bons moments, alguna cosa que brindarà la seguretat que necessites.

S'aproxima un temps molt positiu per a la teva vida financera. Nous camins han de ser recorreguts i has de fer-ho amb confiança i amb la ment oberta a diferents possibilitats.

És dia de canvis, de cures i de donar més atenció als processos biològics, Bessons.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

El teu cor té el seu propi ritme i escriu noves regles a mesura que va madurant. Sents que ni tu mateix pots atendre les seves raons, que no ho pots dominar. Què tal si et deixes portar?

Rebràs informació privilegiada sobre els canvis que s'implantaran en el teu entorn de treball. Si bé de moment no seran efectius, et permetrà saber cap a quin lloc del tauler has de dirigir el teu peó.

Evita les accions que van en contra del teu propi benestar, des de la ingesta d'alcohol fins a les activitats sexuals de risc.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Amb la teva parella, el contacte físic amorós estarà molt present en petits gestos com anar agafats de la mà. Els solters experimentaran un tremend fam d'amor. Hi ha algunes àrees relacionades amb l'àmbit laboral o financer on és necessari posar ordre.

Potser t'estàs aferrant a socis, treballs, projectes o inversions que et llastren i no et deixen avançar. T'estàs perdent oportunitats genials per no sortir de la teva zona de confort.

Les energies astrals et faran replantejar-te el teu estil i look. Podries pensar a canviar-te el color del pèl o voler renovar tota la roba del teu armari.
 

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Ets un dels signes més protegits de l'Horòscop, i sabràs com aprofitar aquesta ocasió per a treure els peus fora del tiesto i fer coses que habitualment no et permets. Et consentiràs petites llicències sense culpabilitats ni remordiments.

La teva carrera es pot veure exposada a tota mena d'amenaces externes en aquest diumenge; l'èxit que estàs aconseguint desperta gelosia variada.

La victòria estarà del costat del nadiu que practica esports de contacte físic. Comptes amb molt bo reflexos i una flexibilitat sorprenent; fes bon ús de les dues coses.
 

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Segons l'horòscop avui Balança serà un dia ple de pau i tranquil·litat des del punt de vista emocional i familiar. Les parelles consolidades gaudiran de moments d'estabilitat, harmonia i passió.

En el terreny professional, Balança, dotat d'un sentit pràctic i un esperit competitiu més que de costum, té possibilitats d'aconseguir concretar els objectius professionals.

En la salut, avui necessitaràs revitalitzar el teu estat mental perquè moltes afeccions són causades per una gran incomoditat mental. Les àrees sensibles són la part baixa de l'esquena i els ronyons.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

L'amor ha de ser cuidat per mitjà del diàleg i la trobada, en cas contrari podries viure moltes incomoditats aquest diumenge. Si estàs passant un temps de solteria i va arribar un moment en el qual desitges tornar a trobar l'amor cuidat amb les idealitzacions.

No és un bon moment per a l'especulació financera però si per a invertir els estalvis en noves tecnologies, un nou mòbil o accedir a un millor ordinador.

Gaudeix de cada instant de benestar que vives en aquesta jornada, amplificaràs així la teva salut.
 

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

En l'amor, no deixaràs que les aventures amoroses se't pugin al capdavant perquè la teva llibertat personal és més important per a tu. Definitivament estàs segur d'això.

En el treball, els arquers estaran desenfocats, despistats, amb problemes de concentració. Això pot tenir conseqüències importants, especialment pel que fa a les relacions amb els seus superiors.

Quant a la teva salut, en compte que el teu estat d'ànim tendirà a fluctuar, una vegada et sentiràs en el cim del món i la pròxima vegada com si estiguessis en el fons més profund.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Es tracta d'una jornada afable per a la majoria dels nadius del signe de Capricorn. Molts arribaran a un moment en el qual un tema dins d'una relació està esperant ser definit i hauran de rendir-se enfront de les veritats que la seva parella té per a dir-los.

Per als nadius que porten la seva pròpia emprenedoria avanci els astres els impulsen a expandir-se. La presència de Júpiter en Aquari portarà sorpreses molt agradables.

La majoria dels nadius de Capricorn podrien sentir que han pujat de pes en les últimes festes.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Sentimentalment, sents que és el moment ideal per a un canvi o per a passar al següent nivell en la relació amb la teva parella. En aquest sentit, és possible que tinguis una conversa amb el teu company de vida.

A nivell professional, poden ocórrer canvis sorprenents per a tot l'equip. No obstant això, sempre que mantinguis el cap sobre les espatlles, podràs trobar la millor solució.

En la teva salut, Saturn tindrà la major influència en els Aquari proporcionant-te una perseverança increïble en els teus propòsits d'Any Nou i confiabilitat en el compliment de les teves promeses.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Necessitaràs escoltar de la teva mare (o figura materna) que et dóna suport en els teus nous projectes i decisions. Les parelles planejaran un viatge i començaran a planificar els estalvis necessaris per a això.

La teva identitat estarà molt lligada a la teva carrera i assoliments professionals. Tindràs la necessitat de ser admirat i reconegut. Demostraràs el teu estatus social a través dels teus béns materials.

El teu sistema nerviós estarà fort i els astres et concedeixen una bona vista, bona oïda i sentit del tacte. A més tindràs interès i gust per fer esport. Encara que Et vindria bé una sessió de reflexiología podal per a alleujar l'estrès.


Comentaris

envia el comentari