L'horòscop diari del 3 de juny de 2020

Aquí tens les prediccions d'aquest dimecres, 3 de juny

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

El dia es preveu una miqueta trist per a tu: coneixeràs una mala notícia sobre una persona a la qual vols molt, i que sofrirà un revés important en la seva vida. Hauràs de mantenir una gran fortalesa i donar-li tot el seu suport.

T'anirà millor la cosa en assumptes econòmics i laborals. L'univers et dóna una mica de treva, i fins i tot t'anima a pujar un esglaó més per a aconseguir els teus objectius. Aconseguiràs captar l'atenció dels teus superiors (o d'uns importants inversors).

Controla els teus últims tractaments mèdics, fes cas al teu doctor per a no sofrir recaigudes.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Viuràs desavinences amb una persona amb la qual vas compartir la teva vida durant molt de temps, especialment si estàs negociant les clàusules d'un divorci.

Tenies pendent cobrar un deute, i van passant els dies d'aquest nou mes i no tens cap notícia del teu pagador. Uns altres esperen amb ànsies l'última nòmina, que es resisteix a entrar en el compte.

Per a tenir un dia calmat, no dubtis a cancel·lar alguns esdeveniments, i traslladar uns altres a jornades més relaxades. I procura somriure més, no menyspreïs el gran poder terapèutic d'un bon somriure!

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Cap signe en el zodíac dóna tanta importància als amics com Bessons, per això el teu major esforç avui serà fer costat a un amic que està en problemes i que requereix el teu bon humor i les teves grandioses idees per a secundar-lo i trobar solucions als seus problemes.

Els riscos que corres de perdre l'ocupació t'han portat a fer malabars perquè ningú tingui crítiques respecte del teu acompliment i l'has aconseguit, però no sempre depèn de tu el resultat final.

La negativitat es buida de la teva psique quan maneges la teva energia amb equilibri i esperança.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

En la teva relació de parella no hi haurà baralles i sí molta harmonia. Tanta, que fins i tot pot arribar a avorrir-te una mica. Intenta mirar les coses des d'un punt de vista positiu. No confonguis la pau amb la rutina.

Davant teu veus nous camins (molt diferents entre si) per a guanyar diners. Procura tenir un pensament molt analític, per a saber quins són els punts forts i quins els febles de cadascun d'ells.

Si estàs deixant de fumar, hauràs de ser molt fort per a no caure en la temptació, perquè et sentiràs pressionat socialment.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Seràs tu, en tota la teva esplendor i sense embuts quan estiguis envoltat dels teus amics. Els aparellats tindran problemes emocionals. Les teves emocions seran fortes a causa de la conjunció Sol – Venus.

Si treballes en equip anireu tots a l'una i et sentiràs molt agraït i gratificat pel treball ben fet. En canvi, si tens un lloc de comandament, seràs molt indulgent amb els qui estiguin per sota de tu. Voldràs presumir de luxe i et veuràs impulsat a realitzar certes compres.

Tindràs un fort desig sexual i podries posar-te de molt mal humor si no aconsegueixes satisfer aquesta necessitat.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

És un meravellós dia de transició per als teus assumptes d'amors, especialment si estàs buscant a la teva mitjana taronja. Deixa que la vida et guiï, i així, quan no ho esperis, et trobaràs amb la mirada d'algú que et faci somriure i que aconsegueixi que el teu cor palpiti més fort de l'habitual.

Accepta els consells de les persones més sàvies i veteranes que tu, són francament valuosos, sobretot, en assumptes vinculats a inversions immobiliàries.

La utilització dels ordinadors i el telèfon mòbil pot provocar-te un gran esgotament mental, controla el seu ús (i abús).

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La teva predicció per a avui revela que podràs tenir un vincle fort i íntim amb el teu company o companya de vida, així com passar moments molt feliços al seu costat.

Quant a la professió i l'economia, avui la teva condició econòmica sembla prometedora. L'ajuda monetària arribarà segurament per part d'un familiar pròxim, en temps de necessitat.

Quant a la teva salut, encara que sigui bona, és aconsellable seguir una dieta estricta. Fer exercici diàriament, almenys durant un temps, pot ajudar-te a mantenir el teu cos actiu i en forma.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

No evitis el contacte emocional, en cas contrari perdries possibilitats i et seria molt difícil avançar en una relació que està començant a mostrar els seus gèrmens de creixement.

Molts nadius passaran pel desafiament de veure's obligats a canviar de manera d'actuar, fins i tot de retirar-se del seu treball per diferents circumstàncies. No t'apesaris, Escorpí. Els astres mostren una tendència astral a patir de migranyes o cefalees fruit d'estats d'angoixa o preocupació.

Donar-te suport en les bones relacions de la teva vida podria obrir la teva ment a un altre estat intern que alleugereixi l'aclaparament de la vida laboral.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Si el teu ésser estimat sofreix canvis, has de mirar el costat positiu Sagitari, perquè seria com conèixer a aquesta persona de nou. En lloc de resistir-te al fet que la teva parella canviï, la qual cosa és normal, hauries de congratular-te per això.

En el professional, potser la vida t'està enviat missatges bastant clars i no vols veure'ls. Planteja't, què més hi ha per a aprendre? No et conformes amb continuar en el mateix lloc de sempre.

En la salut, físicament no tindràs majors problemes. Sí que hauràs de vigilar el teu estat d'ànim, perquè pot ser que siguis procliu a enfadar-te.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Molts nadius del signe de Capricorn sentiran que les energies astrals no són del tot afins als seus desitjos i els plans d'expansió i canvi semblen detenir-se en aquest dimecres de juny.

Volguessis resoldre tot avui mateix, no obstant això s'observen en el cel condicions de revisió per a apuntalar els projectes que fa temps que tens entre mans.

La tensió i l'estrès poden portar-te a sentir unes molèsties en la columna. Potser és necessari que realitzis un entrenament més profund. Fer exercicis de ioga pot ajudar-te.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La teva predicció d'avui en l'amor Aquari revela que la jornada serà apassionada a causa de la influència de Mart. La felicitat conjugal es pot millorar si no t'embulles en disputes familiars.

Quant al treball, per a aquells nadius del signe amb professions creatives, ha arribat el moment de crear una cosa impressionant. Només actua, estàs en el camí cap a l'èxit.

Les notícies dels Astres avui són encoratjadores per a la salut. Has d'atendre amb promptitud els problemes menors i d'aquesta manera evitaràs complicacions innecessàries en aquest aspecte de la teva vida.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

L'aspecte tibant entre Venus i Mart propiciarà que sentis molta gelosia, anhel de possessió i exclusivitat a nivell familiar. Aquesta actitud per part teva, crearà desharmonia i conflictes en la llar.

Els planetes també auguren danys a la casa o propietat (potser es tracta d'alguna avaria). Si vius de lloguer podries tenir problemes amb el teu amo. En el treball les teves preocupacions externes et faran estar distret i cometre alguns errors. Potser per a això necessites fer alguna hora extra.

Emocionalment sofriràs a causa de la falsa sensació de manques i insatisfaccions personals relacionades amb la teva parella i família.

  

 

Comentaris

envia el comentari