L'horòscop diari del 3 de maig de 2020

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Els astres t'omplen d'il·lusions, et tornes molt creatiu… I molt tossut. Lluitaràs contra vent i marea perquè aquells plans d'amor que plantegis es duguin a terme de manera reeixida.

La teva eficiència es dispara a la feina especialment, si tens un paper de subordinat. Acataràs les ordres i les indicacions dels teus superiors de meravella, no hauran de repetir-te les coses i a més podràs tirar una mà a uns altres.

Comptaràs amb bones energies per a fer activitats que requereixin un gran esforç físic, i no només en l'àmbit esportiu, ara que ja es pot al carrer.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Venus enalteix el teu magnetisme, seràs el centre de totes les mirades durant aquest diumenge, sempre que a tu et vingui de gust. Deixa la timidesa a un costat i assumeix un paper protagonista dins de la teva vida, i deixa que tot flueixi.

Els qui han de treballar durant aquest diumenge pecaran d'altius i independents. Creuràs saber més que la resta, una cosa sens dubte difícil de gestionar.

Et costarà molt ser-li fidel a una dieta, i t'inventaràs qualsevol excusa amb la condició de no fer esport. I és que seràs un signe al qual li costi cuidar-se.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Hauràs de cuidar les teves reaccions davant les provocacions d'algú del teu entorn immediat. El nerviosisme i enutjar-se per situacions absurdes i minúcies són el to que preval en les primeres hores del dia.

És temps per afermar-te en el teu, de confiar en les teves idees i organitzar-te per a fer aquest pas que et donarà eines per a gaudir d'una bona vida. Respecte de la salut, no és moment de deixar-se estar.

Cada dia que passes sense millorar els teus hàbits és un dia que perds de sentir-te tranquil i content de ser qui ets.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Miraràs amb ulls especials a algú pròxim, potser un company de feina, o un bon amic que ha estat a la teva vora durant molt de temps. Analitzes fins a quin punt podríeu mantenir una relació amorosa, i si estaria més prop de l'èxit o del fracàs.

Descarta qualsevol invitació per a guanyar diners al marge de la llei, sigui en negocis tèrbols o treballant en una empresa legal però sense contracte. El que semblen diners fàcils podria portar-te a un camí tortuós.

Avances en els teus objectius de benestar. Els teus amics o familiars et llançaran alguns compliments, el teu aspecte ha millorat.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

En l'àmbit sexual buscaràs coses noves i inusuals per a provar al costat de la teva parella. El solter se sentirà atret per aquelles persones que tinguin un esperit revolucionari i reformista.

A la feina, la teva ment funcionarà d'una forma àgil, guiada per la intuïció i brillant. Les teves idees tindran una espurna molt especial, original i disruptiva. Dia productiu per a les professions d'astrologia, ciències i electrònica.

Lleó, tampoc fa falta pesar al gram cada aliment que et vagis a menjar (tret que te'l prescrigui així el teu metge). Millor enfoca't a menjar sa, variat i fer exercici.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

El teu cor es dividirà entre dos amors, un del present i un altre del passat. Et costarà diferenciar què és el que de debò vols i què és el que més t'interessa. I és que una història podria estar plena de passió, però també de discrepàncies i tristesa.

Controla la despesa que realitzes a través de pagaments fraccionats i de crèdits bancaris. Tens la sensació que aquestes coses es paguen soles però res més lluny de la realitat!

Per a sentir-te bé per dins fes activitats que desenvolupin el teu talent artístic.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Avui diumenge Balança la predicció per a l'amor diu que alguna cosa en tu ha decidit viure al màxim les relacions. Vols deixar de banda les diferències i centrar-te en la manera de connectar amb els teus éssers estimats.

Si treballes pel teu compte, comptaràs amb tota l'ajuda que necessites per a tirar endavant el teu negoci. Aquesta ajuda es materialitzarà no sols a nivell de diners, sinó també de suport en la força de treball.

Per a la teva salut, si tenies alguna malaltia, pot ser que persisteixi uns dies més, però anirà baixant la intensitat fins a recuperar-te per complet.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Ja has dit tot el que guardaves dins del teu cor, Escorpí? No et reprimeixis més i lliurament aquesta foscor i aquest dolor perquè sigui transformat. Hauràs d'aprendre a confiar en les teves habilitats per a manejar l'economia de la llar.

Desenvolupar noves estratègies en l'administració dels teus recursos et donarà grans satisfaccions. És costum per a molts dels nadius del teu signe cometre alguns excessos dels quals després acaben penedits.

Els astres mostren una tendència a dificultats digestives que poden perjudicar-te.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

El teu horòscop per a avui diumenge Sagitari, prediu un dia on els sentiments ocuparan un lloc primordial. No només seràs capaç de comunicar el que sents, sinó també atreure amb això a qui mestresses.

En el terreny laboral, sents que has de córrer una carrera de fons, i que a cada pas podrien posar-te obstacles. La bona notícia Sagitari, és que ets capaç d'això i més.

En relació amb la teva salut, tindràs un problema inflamatori en una de les teves articulacions, segurament un dels teus peus. Això podria deure's a una mala alimentació.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Has d'estar molt atent avui, Capricorn. Les temptacions i la idealització podrien portar-te a trepitjar sòls pantanosos. Molts pensaments il·lusoris t'envaeixen i poden portar-te a perdre la teva seguretat.

Vius temps en els quals necessites avaluar cada detall abans d'iniciar una nova empresa. El teu planeta regent Saturn s'oposa a moviments materials sense un motiu urgent. No serà fàcil que la fortuna material t'acompanyi si no l'afermes en el sentit comú.

Els astres mostren molta energia en els signes de terra i això afavoreix accions de cura personal.

  

 

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La predicció en l'amor per a avui diumenge Aquari parla de moments de calidesa i comunicació íntima amb el ser estimat. Les coses que heu viscut junts us ha unit fortament.

En relació amb la feina, hi ha grans possibilitats d'expansió en els pròxims dies, ja sigui perquè trobes el treball que buscaves, o perquè obtens bons resultats on estàs ara.

Si vols millorar la teva salut i el teu benestar físic i psíquic, has de fer-te amb les regnes de manera imminent i dirigir la teva vida cap al lloc on vols arribar.

  

 

  

 

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

La lluna en Verge propícia enteses amb la teva parella sobre la base d'acords justos. No sempre cediràs tu, no? Afrontaràs el dia amb optimisme renovat i ganes de viure en gran.

No estaria malament actualitzar la foto de perfil de les teves xarxes i currículums, el teu portafolis (si tens), i revisar quina informació es mostra de tu en internet. Si has sabut administrar bé la teva economia durant la setmana, dóna't un capritx gastronòmic.

Aquests dies estàs sofrint insomni o malsons, a causa de preocupacions legals. Tranquil Peixos, aviat s'aclarirà tot.


Comentaris

envia el comentari