⚠️ EN DIRECTE

El Govern anuncia què passarà amb les restriccions i els bars

L'horòscop diari del 3 de maig

Ja pots llegir el teu horòscop per al dilluns 3 de maig de 2021 . La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Comences aquest nou mes amb més confiança de l'habitual. El nadiu d'Àries creu en si mateix, en la seva capacitat per a fer feliç als altres. Actues amb eficàcia, i t'esforces a col·locar bons esglaons per a pujar aquesta escala cap a la felicitat.

Els companys de treball més egoistes estan esperant que els ajudis amb els teus coneixements i habilitats, i no et vindrà de gust accedir als seus desitjos. És important que aprenguin una valuosa lliçó.

Per a cuidar-te per dins i per fora tindràs molt bona connexió amb els remeis naturals.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

No vagis per la vida arrasant, podries deixar molts cors trencats pel camí, i això no s'ho mereix ningú, Taure. El que està prop de tu arribaran a pensar que no ets més que un mer encantador de serps, sense sentiments ni bondat.

Tens molta creativitat per als negocis. Trobaràs una bona idea per a guanyar diners i fer fortuna, però hauràs de treballar molt dur per a perfilar la mateixa en condicions.

Despunten les teves ganes d'enfortir i tonificar el teu cos. Seràs molt presumit, i portaràs malament que els resultats del gimnàs o de la dieta apareguin a poc a poc.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

A partir del dia diumenge 9 de maig els assumptes romàntics i socials dels nadius del signe de Bessons adquiriran un to molt positiu. Tots els desitjos en relació a l'amor es faciliten gràcies a la influència de Venus que ingressa en el teu signe.

La major part del mes els assumptes professionals dels nadius del signe dels bessons seran favorables i fàcils. Sentiran que estan sent guiats en tot.

Aquest mes compten amb l'energia estable de Saturn en bon aspecte còsmic que els ajudarà a una lenta recuperació en cas d'haver viscut malalties.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

L'amor que hi ha a la teva casa és potent, encara que a vegades l'estrès propi de la vida et faci pensar el contrari. Hi haurà dies en què parella no et doni les respostes més dolces ni més sentimentals, però intenta posar-te en la seva pell, no ho fa amb mala intenció.

Seràs especialment hàbil si tens un treball relacionat amb les compres i amb els entorns digitals.

La neteja i la higiene seran una petita obsessió durant aquest mes, voldràs que tot el que està al teu voltant brillant i desinfectat. Et fa por contreure malalties o infeccions.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Les relacions parella de llarga durada seran tranquil·les i estables. El solter viurà un joc de conquesta amb una amistat ple de mirades furtives entre vosaltres que desembocarà en un nou i durador amor.

Venus i el Sol et porten bona sort en forma de canvi (o consecució) d'ocupació. El responsable serà un amic que et ficarà en un negoci col·lectiu o empresa per a la qual treballa.

Uns diners familiars que havies de rebre quedarà paralitzat. Serà un mes molt social en el qual hauràs de tenir mesura quan surtis de copes si no vols danyar el teu fetge.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Per al nadiu de Verge que està casat, els astres indiquen que no comptarà amb el millor humor per a fer concessions a la seva parella. Posaràs el llistó dels teus desitjos molt alt, i pots cometre algun error d'aquests que triguen a corregir-se. Controla bé el pas del temps.

És probable que incompleixis algunes cites professionals per mera distracció, o que et retardis en el pagament d'impostos, matrícules, salaris, entre altres. Procura fer tot allò a què et comprometis.

Aprofita les teves estones lliures per a fer passatemps o jocs d'intel·ligència amb els quals entrenar la seva matèria grisa.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

És un mes en què s'impulsaran grans canvis, probablement els nadius de Lliura s'enfrontaran a algunes coses que encara no es troben equilibrades i que ara estan activant-se per a això.

En el professional pot haver-hi risc que se t'acostin molts negocis, persones o propostes que poden representar estafes, enganys o que no mostrin del tot les veritables conseqüències del compromís que adquiriràs.

Durant aquest mes els Balança asserenaran l'ànim i, així. tant les emocions com el seu sistema nerviós es trobaran en estat d'equilibri.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Tots els desacords i malentesos viscuts en l'últim temps aconseguiran resoldre's sense esforç. La trobada en la intimitat i l'aprendre a expressar amb paraules el que se sent és primordial en aquesta etapa de l'any.

La concentració d'energia planetària en la seva zona relativa al desconegut i els diners compartits podria generar tensió per a molts. Els més beneficiats són els qui s'exerceixen en àmbits en els quals es maneja diners.

Per a maig els assumptes relatius a la salut física i mental dels nadius del signe de l'escorpí seran sotmesos a moments de tensió i dificultats.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

La predicció per al mes de maig per a Sagitari, revela que aquells que estan en una relació hauran d'equilibrar la seva agenda per a no tenir problemes en la parella. Tractin de presta més atenció i de compartir sortides i diversions.

En el treball, els que treballen per compte d'altri tindran moltes alegries en el curs del mes. Les mateixes provindran del seu comportament i responsabilitat en el desenvolupament de les seves funcions.

Quant a la salut, podries més d'una vegada cometre excessos en menjars i begudes, i també és probable que descuris el descans.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Sentiran que estan sent tocats per la vareta màgica de les fades de l'amor. Tot resulta simple en el que refereix a agradar a l'altre i exercir les arts de la seducció. La meravellosa vibració que porta l'energia astral des de Taure, podria veure's enfosquida si es permet que domini l'impuls provocat per Mart que se situa en el signe de Càncer.

El millor moment del mes per a emetre comunicats, presentar-se a entrevistes, signar contractes i negociar assumptes relatius als diners és la primera setmana del mes de maig.

Aquest és un bon mes per a ocupar-se de la salut física i d'estar en forma en tots els sentits.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Serà un mes en què els solters del signe Aquari no estaran davant un període massa fàcil per a la conquesta. Malgrat l'encant que irradiaran, gràcies a la presència de Júpiter i Neptú, es trobaran amb més decepcions que alegries.

En el terreny professional aquells Aquari que treballen per compte d'altri es trobaran davant un compàs d'espera respecte a progressos i augments salarials.

En la salut, la conjunció del planeta Júpiter amb Neptú, que troba transitant el signe, resulta massa permissiva i transmet una confiança que, a vegades, pot resultar perjudicial.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

En l'amor tendiràs a ser molt impulsiu, imprudent, impacient i gelós, així com ple de passió sexual. Aquesta combinació podria acabar en un embaràs no planificat. També estaràs molt susceptible.

En el treball tendiràs als ensomnis i a estar despistat immers en els teus pensaments. El cúmul d'energia astral en Bessons augura una mudança o canvis en els membres que integren la teva llar. Amb l'eclipsi Lunar t'adonaràs que els teus somnis estan en una dimensió abstracta.

La teva autoestima es veurà una mica minvada i pot ser que els comentaris sobre el teu físic et causin una ferida emocional.


Comentaris

envia el comentari