L'horòscop diari del 3 de març de 2020

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Els astres et donaran una nova oportunitat en l'amor, i has de fer bon ús de la teva pròpia experiència, evitant ensopegar dues vegades en la mateixa pedra. No cometis errors del passat, mantingues el cap fred.

Estaràs carregat de noves il·lusions professionals. Per fi es desbloquejarà aquest projecte que t'omplia d'il·lusió i que et permetrà créixer tant com desitgis.

Sigues intel·ligent per donar el que es demana de tu a cada moment. Si pots, deixa el cotxe avui a casa i camina més, i opta sempre per les escales en lloc d'usar l'ascensor.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

El teu cor va per lliure aquest dimarts, i en mesura del possible, evitaràs qualsevol tipus de compromís estable. El solter voldrà anar de flor en flor i es prendrà la seducció com un divertit joc.

Entre els que ja tenen parella es preveu una actitud molt passional.

En el terreny econòmic tindràs moltes ganes d'emprendre un negoci al costat d'algun amic o un antic company de treball.

Trenca amb el sedentarisme. No hi ha excuses per no sortir de casa, encara que sigui a caminar una mica a pas lleuger.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Viu aquest amor amb intensitat i sabent que és molt important que en aquest moment siguis qui pren les decisions. Una persona que desitja que estiguis present i et mostris amb una actitud més responsable.

Desconnectar de totes les obligacions pot ser difícil en un dia com el d'avui, però serà imprescindible en cas contrari podries cometre alguns errors molt greus.

Et sentiràs molt bé encara que és possible que recordis estranys somnis que et distrauran durant el matí.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Aquest dimarts descobriràs com un amic s'ha portat mal amb tu, perquè consideres que la seva actitud frega la traïció. Encara que li tinguis afecte, et costarà molt fer els ulls grossos, o comprendre per què s'ha comportat d'aquesta manera.

Li tens molta inclinació a les teves pertinences. No vols llençar a les escombraries aquesta roba que ja no et poses o els llibres que no llegeixes, però per què no els dónes a la beneficència?

Tens una actitud brillant en matèries de benestar; cuidaràs molt bé de tu i sabràs com evitar la temptació.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

La teva obstinació en què la teva relació de parella tiri endavant està donant els seus fruits. El solter perdrà una oportunitat romàntica per culpa del seu orgull. Si tens una entrevista de treball no sabràs triar adequadament les paraules a causa dels nervis.

Vigila amb les compres on-line quan facis comandes a l'estranger, assegura't que la pàgina web és segura abans de posar el número de la teva targeta de crèdit.

Precaució en parlar amb persones constipades o amb virus de grip. Els teus bronquis i pulmons estan més exposats i sensibles el que pot propiciar que agafis alguna malaltia.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

El teu cor té un ímpetu salvatge en aquest dia, s'ha desbocat com un animal al qual li lleven les cadenes. I tu aniràs darrere d'ell, intentant seguir el camí que vagi obrint concorde als seus sentiments i inquietuds.

Una porta s'obre el teu passat laboral, alguna cosa que creies que ja formava part de la història torna a tenir vigència. Potser un antic cap vol pescar-te per al seu nou equip de treball o et cridin per a incorporar-te a una empresa que ja tenies oblidada.

Els problemes de salut et pesen més de l'habitual en aquest dimarts però això no vol dir que t’hagis d’obsessionar amb ells.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

L'horòscop d'avui en l'amor per als nadius de Balança parla d'una tendència a cridar l'atenció, o a voler estar per sobre dels altres. Aquesta imatge de tu mateix que vols donar, no se sosté, és millor que siguis natural.

En l'aspecte econòmic, tot marxarà bé avui. Segurament podràs dur a terme aquests plans que tenies al cap o estiguis ja immers en la seva posada en marxa.

Amb referència a la teva salut, els Astres prediuen l'arribada d'un nou període on estaràs més motivat per cuidar-te.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

És un moment genial per generar canvis positius en la teva vida de parella. És probable que sentis que aquesta és rutinària o avorrida i que necessites un canvi urgent. No et detinguis ni et deixis inhibir per les pors que solen arribar a tu.

Aquells nadius que estan buscant una nova ocupació hauran de sortir de la zona de confort i començar a buscar en altres zones més llunyanes a la llar si de debò desitgen aquest canvi.

Has de començar a respectar els teus temps interns, els teus sentiments i les teves sensacions. Només així trobaràs el benestar.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

El teu horòscop en l'amor Sagitari prediu que les teves habilitats comunicatives seran avui molt altes. Això, sens dubte, t'ajudarà a enfortir encara més les teves relacions amoroses i familiars. Les relacions a llarg termini sens dubte prosperaran.

Quant a la teva economia, la predicció d'avui parla d'una relaxació en la tensió o preocupació per aquest aspecte de la teva vida.

Per a la teva salut, la predicció de l'horòscop d'avui diu que, si vols estar millor físicament, hauries de fer certs canvis en les teves rutines diàries. Et vindria bé organitzar millor el teu temps.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Unes paraules més, unes menys has descobert una cosa important respecte del teu comportament en l'amor i només resta un examen de consciència per a saber quant mal has fet.

Durant aquesta jornada t'ompliràs d'entusiasme gràcies als nombrosos planetes que beneficien la teva vida material i professional. Venus a punt de moure's a l'amigable signe de Taure atreu per a tu nombrosos beneficis i oportunitats.

La salut es troba una mica afeblida per efectes de la Lluna. Pot ser que t'influenciïn els sentiments i el temor prengui espai en el teu cor.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

L'horòscop d'avui en l'amor diu que els nadius d'Aquari tindran serioses dificultats per triomfar en el terreny dels sentiments. Si estàs en parella, el més probable és que sorgeixi algun conflicte.

Respecte a les teves finances, els Astres prediuen la possibilitat d'associar-te o rebre els consells d'algú molt expert en temes econòmics.

Per a la teva salut, els Astres prediuen que et sentiràs més actiu, relaxat i ben disposat que mai. Però, tal vegada, alguns, amb tant d'entusiasme, oblideu cobrir les necessitats bàsiques del vostre organisme.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

La teva parella es mostrarà molest perquè estaràs tot el dia pegat al teu telèfon. A causa del clima astral tibant podries contestar-li de forma bastant tosca i desencadenar una discussió.

Venus i Saturn deixaran veure si desprens amor en el teu treball, si és veritat que estimes el que fas. Tindràs una despesa relacionada amb la teva comunitat o localitat, pot ser el pagament d'una multa o impost.

Si les teves mans estan aspres, és un dia idoni per a una cura intensiva i nutritiva que t'aporti suavitat i hidratació. Per a aquesta missió l'oli d'ametlles o sèsam et vindrà genial.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari