YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

L'horòscop diari del 3 de març

Ja pots llegir el teu horòscop per al dimecres 3 de març de 2021. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Tindràs la sensació que està tot molt canviat, que en qüestió de dies la teva vida ha donat un gir per al qual ningú t'ha demanat opinió. No reconeixeràs uns certs comportaments de la teva parella, que tindrà comentaris i gestos molt transgressors.

Tindràs bona sort en l'àrea dels diners i els negocis, i més, si en l'actualitat necessitaves un potent inversor que apostés per les teves capacitats i la teva disciplina.

Cal dormir el just; que els llençols t'atrapin més del compte jugaran contra la teva productivitat.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Et convertirà durant aquest dimecres en un Taure audaç i apassionat, que farà qualsevol esforç per a veure a la seva parella somriure forta. Deixes a un costat el teu temperament (ocasionalment capritxós) i controlaràs el teu mal geni.

En els negocis no t'interessa ser una persona conformista. Si has de signar contractes durant aquest primer dimecres de març para esment a la lletra petita, pregunta tot el que no entenguis, sé curiosament inquisidor.

Et preocuparàs més de la salut i els bons hàbits de la teva família o els teus amics que de tu mateix. Procura predicar amb l'exemple.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Avui els astres et conviden a prestar major atenció als detalls romàntics i a la sensibilitat de cadascun. Si ets d'aquells nadius que es troben solters, obre els ulls algú està esperant pel teu amor.

Venus en Peixos t'impulsarà a buscar la creativitat en la teva manera de treballar i aquest canvi portarà guanys extres, Bessons. I el més important, et brindarà harmonia i equilibri dins del teu entorn professional.

La Lluna en el signe d'Escorpí podria afectar alguns nadius de manera perjudicial. Pot ocasionar problemes digestius i intestinals.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Per a arribar a bon port en l'amor no cal fer paranys, tal com fas en el parxís o els escacs; i és que els sentiments no són cap joc, i cal respectar les normes que s'han establert per consens. En el treball hi haurà un ambient cordial, i de converses trivials podrien sorgir idees interessants.

Això sí, després dóna el crèdit que correspongui als companys que van estar en la gestació de qualsevol projecte.

Per a donar-li als teus plats un toc sa i diferent, prova de reemplaçar la carn amb productes vegetals rics en proteïnes.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Una persona molt pròxima a tu rebrà una mala notícia que trastocarà la seva vida i necessitarà que estiguis al seu costat per a secundar-lo i infondre-li fortalesa. Això et portarà a reflexionar sobre la volatilitat de l'ésser humà.

Venus t'aporta noves relacions que impulsaran la teva carrera i que et faran guanyar molts diners. El clima astral també preveu guanys a través d'herències per part de la mare o d'inversions en empreses tecnològiques capdavanteres.

A nivell físic podries sofrir algun malson que et desperti agitat durant la nit, fins i tot podries caure't del llit!

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Aquest dimecres estarà ple de comoditats per al nadiu de Verge que recentment hagi posat punt i final a un matrimoni, els acords de divorci i altres assumptes se solucionaran amb molta cordialitat.

En el teu treball hi haurà persones disposades a acabar amb la teva paciència; et faran massa preguntes, com si fossis un mestre que tot ho sap. El problema és que aquest dimecres no tens ganes de tenir aprenentes a la teva vora.

No hauries d'esfondrar-te davant l'arribada de males notícies, és més interessant convertir-te en un pilar en el qual uns altres se secundin.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Els solters tenen una oportunitat per a viure l'amor de forma més oberta, per a prendre la iniciativa i guanyar-se mirades i admiració.

En el terreny laboral, la creativitat també es beneficiarà d'aquestes grans emocions, fins al punt que les idees semblaran ploure del cel. Aprofita-ho i desenvolupa un projecte original i apassionant.

Quant a la salut, no dramatitzis massa perquè començaràs a veure dies més tranquils en l'horitzó i les coses canviaran per a millor des de principis de març. No obstant això, el desig de relaxar-te trucarà a la porta.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Els aspectes astrològics vigents durant aquest dimecres et conviden a prestar una major atenció a la passió que despertes en altres persones perquè et portarà a viure històries d'amor increïbles.

Si estàs en la cerca d'ocupació és important que t'orientis a buscar en empreses en les quals es busqui la cooperació dels empleats i que es doni suport al treball en equip.

Els aspectes astrals mostren una jornada de molta activitat que pot afectar la salut.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

És possible que una gran quantitat de persones noves poden ingressar a la teva vida, però vés amb compte: entre elles, pot haver-hi algú amb intencions poc clares.

En el terreny laboral, gràcies a la influència de Júpiter en Aquari, el teu pensament serà innovador, per la qual cosa les solucions als teus problemes i els dels altres, dins del terreny laboral, no sempre seran convencionals.

Quant a la salut, has tingut un dia desafiador, per la qual cosa hauries de prendre un merescut descans, ja sigui per a avui, o per al cap de setmana.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Els astres t'impulsaran aquest dimecres a escoltar els sons de la teva ànima i anar enrere del que dicta el teu cor. No es tracta de barallar amb el teu entorn, els teus amics haurien de comprendre les teves eleccions. És un moment de bons auguris pel que fa a la teva economia.

Els diners que necessites arriba gràcies a la col·laboració de persones o institucions amb la qual pots comptar i no ho sabies.

Cerca el teu benestar, experimenta les herbes medicinals i l'homeopatia són eines complementàries.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

En l'amor, els Aquari podran construir relacions molt més sòlides, i més a la mesura del que realment estan buscant.

En el treball, els aiguaders que han llançat el seu negoci en aquesta època començaran a veure resultats primerencs. Un augment de clients, contactes, i crides, s'aveïnen durant el dia d'avui.

En la salut, tracta de fer front a les dificultats aprofundint en les vostres necessitats comunes i tractant de posar la salut per sobre de tot. Recorda que una bona dosi de flexibilitat pot ser l'eina guanyadora.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Per al Peix que gaudeix d'una parella estable l'ambient serà molt harmònic. El solter s'adonarà d'algunes falsedats o floritures que la seva ser estimat li ha estat comptant. Potser alguna cosa li avergonyeix i per això intenta ocultar-ho.

En el treball aniràs d'aquí cap allà, conversant amb els uns i els altres, serà un dia molt atrafegat. Els professionals que treballin en el món de moda estaran molt inspirats i crearan noves tendències.

Si estàs deixant de fumar i, de moment, ho estàs aconseguint, avui et serà especialment difícil no caure en la temptació.


Comentaris

envia el comentari