L'horòscop diari del 3 de novembre

Ja pots llegir el teu horòscop per al dimarts 3 de novembre de 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Notes un aire especial que ronda al teu voltant, que et fa ser més susceptibles als amors a primera vista, així com a confondre l'amor amb l'amistat. I és que, per la teva sorpresa, sentiràs una forta atracció per algú que ja coneixies.

La teva estabilitat professional dependrà únicament del teu comportament, i no tindràs massa problemes per trobar un bon equilibri.

Hauràs de controlar bé els teus impulsos per no fer res que perjudiqui la teva salut. Ets bastant feble de personalitat, i les males influències et podrien portar cap a un camí d'excessos i perversió.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Hi ha multitud de coses boniques a l'agenda amorosa del teu dimarts, Taure. Prepara el teu millor somriure i obre bé els ulls, ja que en els detalls és on trobaràs la més gran de les belleses. Es multipliquen les teves ganes de malbaratar amor i sentit de l'humor per tot arreu.

Perquè la vida et vagi millor cal viure en una constant reinvenció. Sigues més atrevit, no deixis de lluitar pels teus somnis.

Seràs un dels signes més assedegats de tot l'Horòscop; és bona idea que en sortir de casa portis amb tu una ampolla d'aigua.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Si ets d'aquells nadius que encara estan en soledat, avui podries viure un enamorament d'una nit amb un personatge atractiu i sensual. Si vols lliurar-te al plaer dels teus sentits, recorda que es tracta d'una cosa fugaç.

Tots els assumptes relacionats amb els diners tenen excel·lents perspectives gràcies a la presència de Venus en Balança que t'auxilia en tots els temes.

Els astres mostren per als nadius del teu signe un estat de salut bo i equilibrat

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Els que gaudeixen de l'amor en un estat màxim voldran fer partícips a tothom de la seva felicitat. Vols que els que t'envolten sentin el mateix que tu, que s'alegrin per la teva felicitat i la celebrin.

Et beneficiaràs d'aspectes particularment positius en termes de relacions professionals. Utilitza aquests bons arranjaments celestials per tornar a connectar amb les persones perdudes durant la teva carrera laboral.

La teva salut no serà de ferro precisament en aquest dia, hi haurà moments en què les forces i les teves defenses fluctuïn. No has d'apostar per activitats que no exaltin ni el teu cos ni la teva ment.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol - 23 d'Agost)

Dia propici per a les reconciliacions, però haureu de fer un gran esforç per cedir ambdues parts per resoldre els conflictes. Estareu 'a prova' fins que arribeu a una conclusió definitiva.

En el treball cometràs algun error que hauràs de solucionar abans de poder marxar cap a casa. Bon moment perquè els artistes de Lleó indaguin en les profunditats de la seva ànima i la plasmin mitjançant la literatura, poesia o música.

La nit serà idònia per fer-te una neteja o exfoliació facial. La major part del dia estaràs absent del món real, submergit en els teus propis pensaments.

Verge Logo

VERGE

(24 d'Agost - 22 de Setembre)

Saps que quan estàs tranquil i de bon humor la teva bellesa natural s'accentua? Mai subestimis el poder de somriure, ni el d'aquesta mirada que enamora amb un simple obrir i tancar d'ulls.

Reflexionaràs sobre la teva vida professional. No saps exactament en quin punt estàs, i molt menys, cap a on has de dirigir els teus passos. Encara que hi hagi aspectes de la teva vida professional que t'agradin i amb els que et sentis còmode mai deixis d'aspirar a més.

Procura fer petits gestos que promoguin el teu benestar i també el dels que estan al teu voltant.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Novembre girarà al voltant de les opcions sobre com tractar la informació. Això en el terreny amorós té molt a veure amb el que es diu, prové del cor? Hi ha interessos ocults en les paraules? Aquests dubtes t'assaltaran.

Pel professional és possible que adquireixis noves responsabilitats i desafiaments. Serà bastant estressant per a la gent treballadora d'aquest signe.

En la salut, podries patir algunes malalties menors, que amb la cura bàsica necessària no hauria de complicar-ho empitjorar-ho, tot depèn de com reaccionis i de si et prens seriosament el teu estat de salut.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 21 de Novembre)

Els astres t'estimulen a creure en les teves intuïcions, a tenir la certesa d'estar en el camí del creixement afermant la teva relació de parella. Vius una fase de seguretat en els teus propis recursos emocionals i és per això que pots sostenir els conflictes.

Pel professional, aquest dimarts, és perfecte per brillar i mostrar el que vals amb paciència i recolzat en el teu poder interior.

Respecte de la cura de la teva salut, no has de deixar de banda la teva salut mental, les restriccions no poden ser excessives si vols sentir-te ple i equilibrat.

Sagitari Logo

SAGITARI

(22 de Novembre - 21 de Desembre)

Els solters, tindràs els ànims exaltats, però la desesperació mai serà bona consellera, així que millor que es calmin una mica abans de socialitzar de forma rude o inadequada.

Els que treballen pel seu compte, podrien fer alguns canvis en el seu negoci, pot ser que es tracti de la forma en què es presenten al món, potser nous productes o serveis, una cosa nova està en camí.

En la teva salut, seria bo que et prenguessis el teu temps per renovar el teu esperit mentre creix en tu la necessitat de dedicar temps a l'auto curació.

Capricorn Logo

CAPRICORN

(22 de Desembre - 19 de Gener)

Venus en Balança et porta a sentir l'amor d'una manera més harmònica i delicada i la teva parella ho notarà. Si ets solter hi ha la influència astral que pot portar-te a enamorar-te d'algú del teu entorn professional.

Si anaves arrossegant algunes incomoditats financeres, deutes o pagaments endarrerits és un bon dia per cancel·lar un compte que et mantenia inquiet. El nombre de la fortuna per a aquesta jornada és el 17.

Els astres indiquen un dia perfecte per a realitzar estudis i controls mèdics de rutina.

Aquari Logo

AQUARI

(20 de Gener - 19 de Febrer)

Els solters estan passant per un moment bastant tranquil, però potser en el seu interior bull la vella tendència a la llibertat total, a la manca de compromís, a voler tenir-ho tot i res al mateix temps.

A la feina, tracta de completar les tasques que se't s'assignin a temps per evitar fer una impressió negativa.

En la salut, probablement necessitaràs major energia per fer front a tots els reptes que tens al davant. Per a això, afegeix a la teva dieta proteïnes d'origen vegetal i minerals, així com antioxidants.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

El solter es pot veure en un compromís quan conversi amb una cita o algú que li agrada, perquè de seguida podria parlar sobre temes profunds i el seu interlocutor no entendrà res.

Si en la teva empresa hi ha algun treball que no s'ha fet com tu has manat faràs una esbroncada a tot aquell que se't posi per davant. Hauràs de tenir paciència amb alguna impressora o ordinador que semblarà que vulguin fer-te la jornada laboral impossible.

Quant fa que no canvies el teu raspall de dents? Recorda que per evitar infeccions bucals hauries de canviar-lo cada dos o tres mesos.

 

Comentaris

envia el comentari