L'horòscop diari del 30 d'abril de 2020

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

No has de permetre que ningú faci miques les teves esperances i anhels; n'hi ha prou de callar i de deixar que els altres enfonsin les teves il·lusions, sense importar que sigui la teva parella, la teva família o les teves amistats.

Millorarà la situació pel que fa a la teva feina! Especialment es preveuen molt bones relacions amb companys de treball. Us donareu suport mútuament, i fins i tot millorareu la labor de l'altre amb crítiques constructives.

Et preocuparàs més de la salut dels altres que de la teva pròpia. Seràs un Àries molt generós, que ajudarà a tot aquell que li ho demani.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

La teva actitud és molt positiva i aconsegueixes que desaparegui qualsevol discrepància que hagis tingut amb la teva parella o amb la teva família. Deixes de turmentar-te amb els errors de l'ahir, i treballes per a expressar més el teu afecte.

Necessites una brúixola en matèria econòmica, que t'indiqui quina és la sendera que has de prendre per a arribar fins a la felicitat. Analitza el teu perfil professional, accepta quins són els teus punts forts.

La teva bàscula no està espatllada: si marca una xifra alta, és que estàs menjant més del que deuries (o que pateixis problemes de retenció de líquid).

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Si ets d'aquells nadius que estan mantenint una relació a distància, hauràs de ser molt acurat, ja que els teus comentaris i la teva conducta en les xarxes socials podrien despertar la gelosia del teu enamorat.

És una jornada excel·lent per a descobriments i novetats. La teva imaginació volarà de tal forma que arribaran grandioses idees que voldràs posar en pràctica al més aviat possible.

Si ets d'aquells que sofreixen d'una addicció i no aconsegueix alliberar-se potser és hora de buscar ajuda.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Dones el millor de tu per a gaudir en assumptes amorosos. La comunicació serà brillant, una caiguda d'ulls transmetrà molt més que un extens monòleg, i seràs caut a l'hora de tractar els assumptes espinosos.

Et frustres una mica en l'àmbit laboral: havies posat moltes il·lusions (i una bona quantitat d'esforç) a tirar endavant un projecte i que ara sembla congelat. No llencis la tovallola.

Saps de manera instintiva com comportar-te, quines coses fan bé a la teva salut i de quines situacions has de fugir com de la pesta. Qualsevol molèstia que hagis tingut recentment remetrà.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

L'amor cal cuidar-lo dia a dia i, últimament, les teves preocupacions econòmiques estan eclipsant la teva relació. Aprofita l'energia de la lluna per a fer-li un regal sorprenent a la teva parella.

L'emprenedor de Lleó ha estat postergant algunes decisions difícils en els últims dies a l'espera dels esdeveniments externs. Però ja no podrà esperar més. Haurà de decidir. El treballador arribarà tard a tot, fins i tot a la seva hora d'entrada.

A nivell físic tindràs molta energia i vitalitat. Fins i tot hauràs de cremar l'excés amb exercici per a poder descansar aquesta nit.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Dones una treva a les teves guerres internes: vols que les bones energies girin al teu voltant, i per a la teva fortuna, a això li sumes un notable èxit en tots els teus plans. Podries despertar enveges, però res pertorbarà la teva pau i la teva il·lusió.

Et convertiràs en un dels signes amb majors capacitats per al treball en equip. Sabràs assumir el teu paper la perfecció i fins i tot ajudaràs a uns altres a treure la seva producció avanci.

Seràs moderat, i assumeixes que per a viure experiències belles en el futur cal frenar una mica en el present.

  

 

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Els nadius de Balança que estiguin en una relació pot ser que avui rebin actituds agressives per part de la seva parella i això els generarà dolor. No obstant això, tot serà passatger.

Els treballadors independents passaran per moments difícils per a tancar negocis reeixits a causa d'una mala disposició de Mercuri, per la qual cosa hauran d'actuar amb cautela.

Per a la teva salut aquest últim dia d'abril, has de tenir en compte que les contractures o enrampades que potser t'afecten, es deuen a la tensió nerviosa acumulada no sols en aquest mes, sinó també en mesos anteriors.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

No has d'entristir el teu cor per aquestes situacions sense transcendència, res d'això ha de fer-te mal. Avui l'amor brilla en la teva vida i per això estàs despertant enveges o pensaments maliciosos.

Escorpí, si ets amo d'un comerç o empresa pots realitzar aquestes neteges en el teu espai comercial alhora que en la teva llar per a reforçar la seva efectivitat.

Els nadius del signe de l'escorpí rebran excel·lents influències astrals pel que fa a la salut física, mantenir-te en el teu centre serà el millor que pots fer avui.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Pot ser que et sentis com si estiguessis colpejant-te contra un mur, sense obtenir resultats, gairebé sense esperances. Abandona aquests pensaments perquè només d'aquesta forma aconseguiràs trobar la solució.

Si treballes pel teu compte, tot el que se't pugui ocórrer per a revitalitzar el negoci ha de ser benvingut. Sense portar les coses a l'extrem, està bé que et posis de part de la tecnologia per a donar-li una empenteta a l'empresa.

En la salut, és millor centrar-te en les teves prioritats per a anar resolent-les una a una. No vulguis arreglar-ho tot d'una vegada.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Avui notaràs que res millor que estar en sintonia amb el teu ésser intern. El teu cor requereix ser atès. Per això hauràs d'escoltar el que batega en el teu interior.

Mereixes ser reconegut per tot el que has donat en els últims temps no obstant això pot ser que hagis d'enfrontar-te a una actitud desagraïda dels teus ocupadors o clients. Avui has de mirar al futur amb seguretat en què sempre saps conduir-te en l'emergència o en les dificultats.

Alguns nadius podrien despertar adolorits del coll. Gens greu, Capricorn, podries millorar realitzant moviments circulars suaus.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La teva predicció d'avui en l'amor Aquari revela grans possibilitats per a dissenyar la relació de parella que vols. Els conflictes viscuts t'han donat una nova perspectiva de les coses.

Respecte a la teva vida professional, segurament sorgiran noves ocasions de fer negocis per remota que aquesta possibilitat pogués semblar-te. Tingues confiança i veuràs com les peces encaixen en el seu lloc.

Quant a la teva salut per a avui Aquari, et convé mantenir sota control els símptomes que poguessin aparèixer. Sense preocupar-te en excés i confiant en el teu restabliment, actua de manera racional.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Muntaràs una festa a la teva casa a la tarda amb la teva parella. Voldràs omplir-la de petons i abraçades i gaudir del seu afecte. No et preocupis pels aperitius, l'important serà la companyia.

Si disposes d'una taquilla en el treball, t'adonaràs que t'han desaparegut diversos objectes. Començaràs a escodrinyar de dalt a baix als teus companys intentat esbrinar qui és el lladre.

Compraràs un producte de bellesa per a veure't bé. L'aturat haurà de seguir amb la mateixa rutina horària com si treballés perquè aquesta etapa no l'afecti psicològicament.


Comentaris

envia el comentari