L'horòscop diari del 30 d'abril

Ja pots llegir el teu horòscop per al divendres 30 d'abril de 2021. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)


T'agrada sentir-te atractiu, i dedicaràs bona part del teu temps a treure la teva millor versió; et pararàs en qualsevol superfície reflectora per a veure que tot està en ordre. I gaudiràs molt centrant les mirades dels quals tens a prop.

Sabràs escoltar consells valuosos i portar-los a la pràctica en el teu treball; els qui estiguin formant-se per a un ofici despuntaran com un dels alumnes més avantatjats.

Utilitza les excel·lents oportunitats que t'oferirà l'univers per a millorar la teva condició física. El dia serà molt profitós per a aquells que s'estan recuperant d'una malaltia (o d'una operació).

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Et projectaràs com una persona una miqueta gèlida. Una persona bastant parca (o maldestra) pel que fa a les demostracions emocionals. El més dur és que per a res vols mostrar-te fred, així que fes una mica d'anàlisi per a veure què estàs fent malament.

Tindràs l'oportunitat de consolidar els negocis, i més si són de tall familiar. Sabràs com fer que la convivència dins i fora del treball sigui agradable, sense necessitat d'empassar-te les teves paraules o jugar la carta de la falsedat.

Aposta per activitats esportives suaus, respectant els límits del teu cos.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Hi ha molt per comprendre de les motivacions dels altres, la parella és un àmbit en el qual es juguen molts temes personals i que moltes vegades oblides considerar. Ets molt més amorós del que estàs demostrant amb les teves accions.

Rebutja un oferiment si no estàs segur que es tracti d'alguna cosa que et porti a un major progrés, no tot el que rellueix és or, i no necessites en aquest moment majors distraccions.

Si sents que estàs desbordat per les obligacions, és temps de realitzar unes inhalacions conscients i tornar al teu centre interior.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Comptes amb una poderosa constància en l'amor. Com a solter, sabràs quina persona és la que de veritat t'interessa tan sols si et creues amb ella (o amb el). El teu rostre dibuixarà un somriure de manera automàtica, i el teu cor bategarà a mil per hora.

Pots aconseguir un èxit financer excepcional, i més si ets un professional que es dedica a negocis vinculats amb els béns immobles; el teu sisè sentit t'ajudarà.

Destaca la teva bona voluntat en assumptes de salut. Les teves possibilitats de guanyar la lluita al tabaquisme o a altres mals hàbits són molt potents.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Et sents una víctima dolguda de Venus i Cupido. Però l'Univers no té la culpa, potser es tracta de les teves pròpies decisions però prefereixis tirar pilotes fos i culpar de les teves desgràcies amoroses als astres.

Una persona dins del teu cercle professional o d'ocupació estarà intentant molestar-te des de les ombres. Perdre els nervis i muntar una batussa no t'ajudarà, sinó que causarà exactament el que aquest individu vol: que treguis foc pels queixals.

Gaudiràs d'una ment en calma i molta temprança per a bregar amb energies malèfiques que vulguin desestabilitzar-te.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Tens moltes possibilitats de conèixer a una persona que t'agradaria tenir en la teva vida per sempre. Potser en qualitat d'amic, com a parella d'un dels teus fills, o per què no, com a parella per a tu mateix.

Hi ha moltes oportunitats molt interessants per a trobar un treball que s'adapti a les teves inquietuds. Veu sembrant, sense pausa i sense pressa. No imagines el beneficiat que et sentiries si tot surt segons el que es preveu.

Trobaràs una connexió molt especial amb algú que vol ajudar-te en el teu benestar, i et convidarà a pensar sobre quina és la teva missió en aquesta vida.
 

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Si està solter, tot apunta al fet que trobaràs a algú inesperat. Un advertiment: no vulguis manipular les situacions tot el temps, perquè fins a l'amor més profund pot fer-se fallida.

En l'àmbit professional, aposta amb fermesa pels teus dots creatius i la teva capacitat de comunicació, d'aquesta manera aconseguiràs convèncer als teus superiors dels mèrits de les teves propostes.

Pel que fa a la teva salut, pot ser que la mandra i la indecisió et facin posposar el començament d'un tractament mèdic molt necessari per a la teva salut, no ho posterguis més temps. 

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Potser has d'adaptar-te a les necessitats de la teva parella. Manifestar la teva necessitat d'atenció pot posar les coses agres. És un dia propici per a disposar-te a observar la teva conducta i intentar reprimir la passió que podria sorgir sense consideració del que succeeix en el teu entorn.

És el moment adequat per a observar el que succeeix al teu voltant. Serà molt important que actuïs amb cautela i astúcia amb la finalitat de reconèixer els qui són els que et donen suport en el teu camp professional.

Potser estàs deixant de parar esment a les teves necessitats de descans i benestar en la teva vida quotidiana.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Saturn en Sagitari t'ajudarà a reaccionar amb racionalitat amb les iniciatives familiars. Serà un temps d'estabilitat. No obstant això, Júpiter en Lleó accionarà l'abundància, l'optimisme i el benestar.

En l'àmbit professional, hauran d'esforçar-se per encarar una cosa per vegada, tractant de sobresortir en el que més els agradi.

En la salut, pot ser que se sentin sobrepassats pels esforços als quals els sotmetran diferents contrarietats. Al final del dia es veuran obligats a enfortir el seu estat psíquic i físic davant l'amenaça d'una crisi nerviosa.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Començar a deixar a un costat els teus prejudicis i els teus temors és molt important i avui comptes amb el suport dels astres aparia realitzar aquesta gran gesta personal.

Els astres t'encoratgen a ser més conscient de la teva creativitat i sensibilitat per a avançar en un assumpte comercial que pot deixar grans guanys si saps orientar-ho al teu favor.

Donar-li una mica de vida a la teva imaginació, alliberarà la teva ànima de les seves restriccions i t'ajudarà a trobar el benestar que mereixes. Somiar despert de tant en tant no et farà malament.
 

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)


Felicitat i aquesta, és el que ofereix als nascuts sota el signe d'Aquari durant el dia d'avui. La fogositat li animarà a viure aventures, que li deixaran una gran satisfacció que els omplirà de confiança.

En el laboral, seràs capaç d'evolucionar amb rapidesa, la qual cosa t'impulsarà a ocupar llocs jeràrquics. Aquesta nova etapa portarà als nascuts sota aquest signe a efectuar cursos de perfeccionament.

En la salut, hauràs d'organitzar els teus horaris, ja que hi haurà una mica de caos en la teva agenda personal, i això acabarà per esgotar-te.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Mart et dóna molt coratge per a declarar el teu amor a aquesta persona que et fa sentir papallones en l'estómac. Fins i tot si es tracta del teu millor amic/a, és el moment de confessar-li els teus sentiments!

No et vindrà de gust bregar amb els problemes que et sorgeixin avui en el treball, intentaràs escórrer l'embalum per a passar-s'ho a un altre. Algú amb un ego com la copa d'un pi conversarà amb tu amb la intenció que sentis un gran complex d'inferioritat.

El capvespre serà perfecte per a realitzar alguna activitat a l'aire lliure que et faci feliç: senderisme, patinatge, running, natació…


Comentaris

envia el comentari