L'horòscop diari del 30 d'agost de 2020

Ja pots llegir el teu horòscop per al diumenge 30 d'agost de 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

La setmana tanca de manera enriquidora per a l'Àries que gaudeix d'una unió sòlida i forta; el planeta Venus et regalarà el seu halo protector i t'atorgarà la suficient confiança en el teu cònjuge per compartir els teus somnis, i traçar-ne de nous en comú.

La teva situació professional és molt diferent de la de molts amics i familiars; de vegades això se t'oblida i tendeixes a comparar-te de forma poc oportuna.

A la teva salut hi ha certa tendència a mentir; t'esforces a dir a tothom que el teu benestar és millor del que realment és.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Algú del teu passat intenta posar el teu món de l'inrevés. Potser un antic amor fugaç torni a trucar a la porta, o que es deslligui la guerra entre aquells que s'han divorciat recentment i encara discrepen de les condicions que s'han signat.

Saps per què vas a la teva feina cada dia? Per esforçar-te, per ser el millor professional, i per descomptat, per guanyar uns bons diners. No per fer amics. Seràs pràcticament invulnerable als virus o bacteris que molesten a les persones que tens a prop.

La teva salut serà similar a la dels últims dies.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Aquells nadius que estan començant a donar els seus primers passos en la vida romàntica buscaran la manera de comprendre les motivacions que neixen de les relacions familiars.

La jornada de diumenge serà plàcida respecte dels assumptes materials i professionals. Les teves preocupacions es dissiparan gràcies a un ànim optimista que encomana als que t'envolten.

Ets d'aquelles persones que saben gaudir de les coses bones que li brinda la vida, per això tindràs un diumenge perfecte de descans i benestar.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Diumenge resultarà llarg i tediós per a aquelles parelles en què la profunditat i la sinceritat no estigui a l'ordre del dia; de la mateixa manera, hi haurà discrepàncies en aquests festejos que estan donant els seus primers passos, encara us queda tant per conèixer l'un a l'altre!

Les situacions que a alguns dels teus companys de treball els fa cridar d'impotència tu aconsegueixes resoldre-les, encara que sigui emprant més temps de què es desitjaria.

Per no sobrepassar la seva resistència nerviosa, aparta de la teva vida begudes estimulants com el cafè, el te o l'alcohol.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol - 23 d'Agost)

És un dia que et pot ser molt costa amunt Leo, la idealització de la teva parella — o de voler tenir una parella — es veurà molt afectada i et sentiràs insatisfet i decebut. No cada dia estem alegres i no passa res.

És probable que autosabotegis els estalvis comprant coses que no necessites. Si el teu bloc / web no t'està reportant els beneficis que esperaves segurament es degui al fet que no estàs sent constant a l'hora d'actualitzar-lo.

La salut física acompanyarà la mental i serà un dia gris, d'estar recollit i de capa caiguda.

Verge Logo

VERGE

(24 d'Agost - 22 de Setembre)

Com solter has de tenir clar que perquè un projecte amorós funcioni has de mostrar-te tal com ets. El que té una parella estable tampoc hauria d'oblidar que els passos que es donen a poc a poc són més duradors en el temps.

Visualitza com faràs per augmentar el teu prestigi professional i empresarial. T'estàs quedant estancat, t'has embolicat en una espiral de vanaglòria que no et porta enlloc.

Què és això que tens ganes de dur a terme i que mai has fet? Es diu que experimentar vivències noves, per primera vegada, rejoveneix l'ànima.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Avui Lliura teu món serà com una gran, bella i romàntica bombolla. Tot brilla d'una manera diferent i sents com si estiguessis flotant. T'acabes d'enamorar?, sembla una possibilitat.

Pel laboral, pot ser que mai ho hagis cregut possible, però estaràs socialitzant com un boig, i fent coses en una manera productiva.

En la teva salut, has considerat alguna vegada prendre una classe de cant?, no és un entrenament en el sentit tradicional, però és una gran manera de construir la capacitat pulmonar i aprendre a controlar la respiració.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 21 de Novembre)

Molts dels nadius que es troben solters viuran una nit en què han de tenir un encant únic i vibraran un to de seducció i sensualitat fora de sèrie. Sentiràs que els anhels més íntims del teu cor poden prendre forma amb facilitat.

Hi ha un halo de màgia creativa en la teva vida avui.

Les teves cames poden donar mostres de fatiga o cansament però no per moure't sinó per estar massa temps assegut. Pot ser degut també a trastorns circulatoris. Beu abundant aigua per afavorir el drenatge limfàtic

Sagitari Logo

SAGITARI

(22 de Novembre - 21 de Desembre)

Ets un dels signes favorits dels Astres. La teva energia i dinamisme treuen el teu encant i les teves habilitats comunicatives i t'apropen a les persones que t'interessen.

En el terreny professional, a partir d'avui pots esperar desenvolupaments i millores espectaculars. L'èxit en el teu treball també afectarà positivament a les teves relacions amb la família i amics, que semblen gaudir del teu èxit al teu costat.

En la teva salut, es tracta que continuïs per aquest camí, perquè puguis seguir fent canvis que t'ajudin a sentir-te millor amb la vida.

Capricorn Logo

CAPRICORN

(22 de Desembre - 19 de Gener)

Et sentiràs més sensual i vital que altres dies. Els desitjos han d'actuar i després funcionaran, els teus desigs seran més grans que altres dies. Estàs sota un molt bon influx dels astres per aconseguir tot el que vulguis.

Reconèixer la teva singularitat t'ajudarà a sentir amb el cor teu camí i ascendir com una cabra confiada en les seves habilitats i recursos.

Necessites equilibrar els teus hàbits, Capricorn i a partir d'allí seguir una estricta organització dels horaris de descans i la dieta.

Aquari Logo

AQUARI

(20 de Gener - 19 de Febrer)

Si estàs solter, podries conèixer, a través dels teus amics, a algú que desperti el teu interès, i amb qui puguis començar una relació. Podria fins i tot significar un canvi d'actitud i visió cap a un vell amic.

Pel laboral tindràs certa inquietud, però, seràs capaç de trobar idees pioneres, noves formes de fer les coses i una innovació millorada.

En la salut, podries sentir-te molt atret per la medicina alternativa, de fet, serà beneficiós integrar-les en la teva vida. Això sí, sempre que no requereixis una intervenció mèdica urgent.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Les discussions sobre política amb un amic o familiar podrien trencar la vostra relació. Intenta canviar de tema o finalitzar la conversa amb un toc d'humor per destensar l'ambient.

Una suma important de diners està a punt d'arribar al teu compte bancari i ja estàs pensant en com administrar-la. Necessites unes vacances llargues i totalment desconnectades de la teva feina.

Estàs engreixant més del que voldries. El problema és que menges a deshores. Què tal si dediques el matí de dissabte o diumenge a preparar tots els àpats de la setmana?


Comentaris

envia el comentari