YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

URGENT

🚨 Catalunya suma 1.490 nous casos de Covid-19 i 30 morts

L'horòscop diari del 30 de desembre

Ja pots llegir el teu horòscop per al dimecres 30 de desembre de 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Estàs una miqueta capritxós en assumptes d'amor. El nadiu d'Àries tendeix a barrejar el desig sexual amb el més sincer dels sentiments. En aquest sentit, notaràs una passió molt potent cap a persones que exerceixin cert poder sobre tu.

En l'àmbit del treball destacarà el teu pensament calculador. Seràs molt bo si et dediques a treballs vinculats amb les ciències econòmiques, les matemàtiques i la programació.

La teva salut està agafada amb pinces, i és possible que algú es presti a ajudar-te perquè la teva jornada sigui més suportable.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Has tingut massa moviment familiar durant aquestes dates nadalenques, més del que hauries imaginat. Per fortuna, les coses han sortit bé i el teu any està a punt d'acabar amb un clima càlid i romàntic per onsevulla.

La teva evolució professional s'ha estancat i hi ha qui ha aprofitat això per a passar per damunt i treure't un bon avantatge.

Estàs pensant abandonar el gimnàs de cara al mes que ve? D'acord. Sempre que substitueixis les activitats que feies en ell per unes altres que desenvolupis en el teu entorn quotidià: pujar i baixar escales, fer abdominals a casa...
 

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Aquest dimecres no es pot negar que la teva història d'amor està per sobre del somiat. Has superat amb escreix la teva il·lusió més íntima i els teus somnis de parella. La presència de Venus en Sagitari continua brindant els seus regals de suavitat i optimisme.

La Lluna en el familiar signe de Càncer està afectant de manera molt positiva la teva gestió sobre els diners i els recursos. Aconseguiràs molts dels teus desitjos d'aquest moment de l'any.

Els nervis podrien jugar-te una mala passada, sentir que acaba l'any pot estressar-te de tal forma que desitjaries sortir corrent, relaxa't.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Tens la sensació de ficar la pota fins al fons en determinats assumptes d'amor. Així que, amb calma, Cranc, utilitza aquest dimecres per a tirar el fre de mà i baixar-te d'aquest tren que saps que descarrilarà.

Has d'aprendre a fer certes coses del teu treball que sols delegar en companys; deixa de pensar que hi ha matèries que se't resisteixen.

Hauràs d'esprémer les teves reserves i forçar la màquina per a rendir tant com s'espera de tu. Evita les activitats on hi hagi molta gent, aposta per accions individuals.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Si quan estàs parlant amb el teu cònjuge t'encreues de braços és que estàs posant una barrera entre vosaltres, reflexiona el per què. No et disculpessis amb les amistats que vas ofendre ahir. Seràs generós amb les persones que creus que més endavant poden donar-te una recompensa.

Podries tenir pèrdues de diners si fas una inversió amb la intenció d'especular.

L'última lluna plena d'aquest 2020 que es dóna en Càncer, et dóna l'oportunitat d'adonar-te de les teves inclinacions cap a persones i béns materials amb els qui has pogut establir una relació tòxica.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Allunya del teu cap aquests núvols carregats de gelosia i de confusió; almenys si vols acabar l'any en un to de pau i de felicitat. Saps que el problema és al teu cap, però no saps com fer front a aquest.

Has de trobar un buit per a dissenyar la teva estratègia econòmica de cara als pròxims mesos. D'una banda hauries d'elaborar un pla perquè els teus ingressos creixin de manera natural.

Què hauries de fer perquè et concedeixin una pujada? S'ha combinat en el teu cor una mica d'estrès i una altra dosi de tristesa.
 

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

L'amor pot ser el teu principal objectiu ara mateix Balança, de fet, la teva parella necessitarà tota la teva atenció. De no donar-la-hi, podries perdre't una gran oportunitat per a millorar i embellir la vostra unió.

En el professional, podria haver-hi alguns socis comercials que envegen el teu progrés i poden crear-te obstacles.

En la salut, la teva salut podria sofrir una lleugera baixada i pots tenir una mica de febre o refredat. És millor que ho comprovis bé per a descartar altres símptomes més preocupants. D'altra banda, evita els aliments grassos i picants i tracta de menjar aliments nutritius però frescos.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

La lluna t'afavoreix amb les seves energies brindant espai per a la vida amorosa dins de l'àmbit més íntim i privat. Els ànims poden ser més melancòlics i dolços del que és habitual i pretendràs ser comprès d'una manera diferent a la que sols sol·licitar a la teva parella.

Les tendències astrals mostren una inclinació a afavorir el treball en equip. Pren-les al teu favor. El número de la fortuna per a aquesta jornada és el 14.

En la salut, el més important serà que cuidis la teva energia i no permetis que t'afectin les males vibracions del teu ambient professional.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

En el terreny amorós, tant solters, com els qui estiguin en una relació notaran com el seu desig d'estar en sintonia amb els qui estimen s'imposarà per sobre de qualsevol situació o circumstància.

En el treball, avui és probable que se't reconegui fàcilment i se't recompensi pel teu dur treball. La teva dedicació, unit al bon ús de les paraules, pot conduir a coses bones en el lloc de feina.

Quant a la teva salut, sentiràs desitjos de cuidar-te més a consciència, no de manera obsessiva, però sí que tractant de prevenir malalties.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Hi ha moltes anades i voltes, la família i assumptes relacionats amb les festes de cap d'any poden resultar en pertorbacions i disputes que no voldries viure. La teva manera de sentir respecte d'aquests assumptes és diferent a la de la resta del grup familiar i sentiràs que tens en la teva parella una sustentació i companyia.

No et desanimis per la situació professional en la qual estàs. Si ets d'aquells que està buscant ocupació, espera uns dies per a trobar-te amb el teu espai laboral idea, ets especial i trobaràs reconeixement impensat.

Reforça la teva serenitat amb meditació.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Els solters del signe, no veuran novetats significatives durant aquest dia, hauran d'esperar que comenci el nou any per a poder veure canvis rellevants en la seva vida amorosa.

Els que treballin per compte propi, hauran d'anar amb compte amb la seva actitud, perquè podria portar-los a algunes discussions i fer que els seus clients o socis els deixin a l'estacada.

En la salut, a nivell emocional et sentiràs bé, de fet, estàs de bon humor i et prens les coses amb molta lleugeresa, alguna cosa que ajudarà als que t'envolten.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Expressaràs més amb la teva comunicació no verbal que amb paraules. Se't notarà molt si estàs enamorat d'algú, ja sigui del teu cònjuge o d'un amor que mantenies en secret. La sort no estarà del teu costat, Peixos. Això de llançar-te i “ja veurem després” millor que ho evitis avui.

Continuaràs tenint un fals sentit de la superioritat amb els teus empleats i companys de treball.

Si no li has prestat la suficient atenció a la teva salut el teu cos començarà a donar-te senyals d'alarma. Per exemple, si no menges fruita podries tenir digestions pesades i doloroses.


Comentaris

envia el comentari