▶️ DIRECTE 10:00h:

El govern explica com seran els ajuts a les empreses, autònoms i treballadors afectats per ERTO's.

L'horòscop diari del 30 de juliol de 2020

Ja pots llegir el teu horòscop per al dijous 30 de juliol de 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Si vius en parella, Venus promou la creació d'una atmosfera càlida i positiva al voltant dels dos, com si fóssiu una sola entitat. El solter se sent una mica desubicat, no saps per què el gust de la fruita prohibida et sembla més saborós.

Per assolir l'èxit, defineix clarament els teus compromisos i respecta'ls escrupolosament. Has de ser un professional que imposi respecte i admiració a parts iguals, treballa en aquesta direcció.

Les recaigudes són possibles; hi ha malalties o patologies que es donaven per liquidades en la teva vida, i que avui podrien aparèixer, encara que sigui de forma subtil.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Hauràs de dominar les teves passions, que sovint prevaldran per sobre de la raó. Taure, vés amb compte amb les teves reaccions, que semblen lògiques només per als teus ulls però que confondran a la persona que estimes, així com a la teva família i les teves amistats.

El clima astral del dia estarà inclinat a prendre riscos financers, els quals no estan del tot calculats; repassa la situació abans de fer un gran salt.

Si estaves cansat i nerviós, recuperaràs el to, i si ha estat malalt, recuperarà la salut ràpidament. El color blanc t'ajudarà a potenciar aquesta sensació.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Has de tenir en compte l'energia que està donant-se en l'actualitat amb la conjunció de Venus en el teu signe al Node Nord. Això no tornarà a passar per molts anys i es tracta de moviments astrals molt positius per a tu.

Durant el transcurs de la jornada laboral et trobaràs amb la necessitat d'actuar de manera audaç i ràpida.

La salut mental i psíquica estarà sota un procés que demana que donis la teva atenció i el teu temps. Si pots dedicar un espai del dia per meditar i trobar el teu centre seria fantàstic.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

La teva ment et trasllada fins a una espècie de paradís, en què els astres et protegeixen. Fas un pas cap endavant, i t'endinses una fase de felicitat conjugal.

Notes interessants variacions dins del teu ofici, les coses canvien i et semblen més senzilles, les xifres i els ingressos es mantenen estables, i comences a estalviar per donar-te alguns capricis en un futur pròxim.

El dia es farà complicat per als que tenen certa addicció a les noves tecnologies. Patiràs si t'oblides el mòbil a casa, i més encara si se't trenca al moment menys pensat.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 d'Juliol - 23 d'Agost)

La Quadratura de Neptú a la teva zona de "l'ocult" amb Venus propicia desil·lusions amb les parelles dels nadius de Leo. Alguns podrien començar una relació secreta amb un company de treball.

Qualsevol altra ocupació o afició font de creativitat i sensibilitat es veurà beneficiat avui per la influència de la Lluna. La inseguretat davant un futur poc estable en el terreny amorós farà que guardis part dels estalvis.

Atent als senyals de l'univers: una ploma, un insecte de grans dimensions, els números, els somnis... Poden estar donant-te la resposta o indicant-te el camí a seguir.

Verge Logo

VERGE

(24 d'Agost - 22 de Setembre)

Hi ha persones que es dediquen a jutjar a qui estimes i de quina manera ho fas, deixant-li cada gest i cada moviment. No siguis com ells, i guarda't les valoracions que ningú t'ha demanat sobre les parelles dels teus amics; aprèn dels errors dels altres.

Faràs el possible perquè tots s'assabentin de les teves victòries professionals, de tot el que estàs aconseguint amb la suor del teu front.

Els teus esforços valen la pena. Vas notant com els anys es passen volant, però no t'importa. Trobaràs el teu to i deixaràs la teva empremta.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Mart en el teu signe et tornarà més actiu i exigent, sobretot, apassionat i impacient. La complicitat sentimental adquirirà un caràcter més intel·lectual i sexual que romàntic tant per a solters, com per als que estiguin en parella.

En el terreny laboral, alguns vincles amb col·legues o superiors arribaran elevats nivells de tensió.

Pel que fa a la teva salut, avui Mart en el teu signe et farà ser intolerant i perdre la paciència, per la qual cosa hauràs de procedir amb cautela en les relacions personals, el millor és que tractis de relaxar practicant algun esport.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 21 de Novembre)

La lluna es posiciona en el signe de Sagitari impulsant la possibilitat d'orientar el cor en una visió a futur satisfeta d'ideals i promeses d'evolució. En la família podrien donar-se esdeveniments importants com ara la visita de persones grans o parents que vénen de lluny

Gaudiràs d'una força i un esperit lluitador fora de sèrie que impulsaran grans millores en les teves condicions laborals.

Si no vols patir problemes en el fetge, no has de deixar-te portar per la temptació.

Sagitari Logo

SAGITARI

(22 de Novembre - 21 de Desembre)

Avui en l'amor Sagitari, la presència de Mart en Leo encendrà els sentits i el desig d'experimentar cada emoció com si no hi hagués un demà. La passió serà protagonista i la teva vida en parella, serà càlida i atractiva.

Els que treballin per compte propi, han de ser una mica menys displicents amb si mateixos si volen arribar a algun lloc, en cas contrari, la seva autocrítica li posarà molts obstacles.

Pel que fa a la teva salut, no et prendrà molt recarregar les bateries i sentir-te a vessar d'energia, tot i la calor.

Capricorn Logo

CAPRICORN

(22 de Desembre - 19 Gener)

Mercuri al signe d'aigua, Cranc et portarà a aconseguir expressar les teves emocions d'una manera més tendra i sensible del que anaves aconseguint. És el que estaven esperant de tu i gràcies a això sents que no hi ha més que lliurar-te a aquest aprenentatge.

A la vida professional es donaran alguns canvis que et beneficien encara que avui no puguis apreciar en tota la seva magnitud. Avui el nombre de la fortuna per als nadius del teu signe és el 21.

Et sentiràs molt bé, ja que t'aniràs recuperant l'energia i vitalitat en mode gradual.

Aquari Logo

AQUARI

(20 de Gener - 19 de Febrer)

La teva predicció d'avui en l'amor Aquari, revela que superaràs un romanç passat i trobes un nou amor que desperta el teu interès. Sembla que les coses comencen a anar-te'n bé.

En el terreny laboral, la predicció d'avui apunta que no tens por a la innovació, i això et posa al capdavant en el teu camp.

Et sentiràs en forma i actiu durant tot el dia. Això podria portar-te a abastar més del que puguis manejar, podent acabar fora de joc abans que arribi li cap de setmana.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Quan una relació s'acaba no és moment de buscar culpables. Els retrets no t'ajudaran a curar. Centra't en tu mateix: reprèn plans que tenies aparcats per manca de temps i estigues ocupat.

Algun company de treball farà trampa i s'apuntarà hores de més. El millor és que tu facis el correcte i que els altres s'apanyen amb les seves accions. Gastaràs diners en redecorar la teva llar. Escull colors blavosos que reflecteixin la teva personalitat.

Si has de desfogar fes-ho sense contenció: plora tota la pena que portes dins, fins que no quedi res. I, després, només sentiràs pau.


Comentaris

envia el comentari