L'horòscop diari del 30 de maig de 2020

Aquí tens les prediccions del 30 de maig

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Bons impactes celestials per al teu cor. Experimentaràs moments de gran connexió amb la teva parella. No farà falta obrir la boca perquè un entengui el que l'altre li vol transmetre. Com a solter, no t'embarquis en aventures amoroses esperant trobar altres finalitats poc o gens romàntics.

En el costat dels diners seràs més raonable de l'habitual. El teu sisè sentit et dirà quines inversions poden resultar més interessants.

Estaràs decidit a millorar la teva salut. Aprens a respectar els límits del teu cos, i comprens que no pots accedir a tots els teus desitjos.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Aquest dia tindrà una atmosfera de tendresa i complicitat que et farà sentir bé, fins i tot si la sensualitat no és, en aquest moment, el centre de les teves preocupacions.

A la feina, hauràs de tractar amb persones d'altres nacionalitats diferents de la teva, i el domini de llengües estrangeres serà un plus. Aquells que han administrat el seu pressupost sàviament acabaran el mes amb una nota alta.

Alguns començaran a estalviar per a fer un viatge, quan la situació ho permeti, en el qual poder descansar el cos i la ment, en un passatge remot i bell.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Molts anhels podrien complir-se si tan sols poguessin deixar el diàleg intern que els fa dubtar entre seguir un i un altre camí en els assumptes de l'amor i definir-se de manera definitiva per la seguretat que saben que els brindaria algú incondicional.

Tindràs una intuïció especial en àrees comercials vinculades amb la moda i l'estètica gràcies a Venus que des del teu signe et brinda una sensibilitat estètica fos de sèrie.

La teva sensibilitat i la teva capacitat visionària seran suficients per a equilibrar la teva energia física i emocional. Necessites obrir-te sense temors ni pors de ser tu mateix.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Et trobes en un moment beneficiós per als teus amors. Bufa un gran vent d'alegria en les teves espelmes, el benestar t'envolta per onsevulla, i et sents alliberat d'algunes pressions familiars que et tenien angoixat.

Si ostentes un lloc directiu, aconseguiràs augmentar el teu prestigi amb facilitat. Trobaràs quins punts febles es poden millorar amb uns senzills retocs a nivell d'organització.

Experimentaràs una falta de motivació en qüestions esportives, penses que els resultats triguen molt a arribar, però més es faran esperar si tires ara la tovallola!

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Jornada plena de romanticisme i mostres d'afecte amb la teva parella sense que cap problema extern pertorbi la vostra felicitat. El solter preferirà quedar-se a casa a sortir amb les seves amistats.

Dia positiu per als professionals que treballin en l'àmbit de la preparació de menjar o neteja d'espais. La Lluna en quart creixent en la teva zona de béns personals i diners, t'insta a treure una partida de diners en previsió de possibles despeses imprevistes.

Si estaves pensant a tenyir-te avui el cabell, obtindràs resultats excel·lents amb el color i et durarà molt més temps.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Podrien sortir a la superfície infidelitats (o deslleialtats) del passat, i hauràs de parlar molt amb la teva parella per a donar-li un nou enfocament a la relació, si és que encara voleu apostar per ella. Com a solter, seràs molt voluble.

Trobaràs a faltar als teus vells companys de feina, reprendràs les relacions i us posareu al dia. El sector del benestar et donarà una gran satisfacció.

El teu cos té una bona capacitat per a recuperar-se de ferides o infeccions, i a més, el teu bon humor ajuda a sentir-te millor i gaudir d'un bon dissabte.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

L'horòscop d'avui prediu que els Balança viuran un dia càlid i lluminós en l'amor i els sentiments. Se sentirà plenament satisfets i la complicitat afectiva serà rica, alegre i plena d'entusiasme.

En el professional podran cometre l'error de confiar-se massa, fixant-se metes que estan més enllà de les seves possibilitats.

En la salut, els canvis climàtics exerciran la seva influència sobre l'aparell respiratori de Balança Vés amb compte amb el contrast entre la temperatura dels ambients mal ventilats enfront de la calor exterior, això podria causar-te problemes bronquials.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Si ets d'aquells nadius que estan en parella i vols realitzar un canvi en la teva vida en comú, els teus plans per al demà no es veuran rebutjats sinó que tindràs l'acceptació que busques gràcies a la teva manera d'exposar la situació.

És un dia perfecte per a dissenyar un pla d'acció a futur. Pots emprar l'energia de la lluna en Verge perquè tot el que somies pugui ser traslladat a una llibreta.

Avui els astres mostren una energia que els incentivarà a cuidar-se i observar les seves necessitats més primàries.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

La teva predicció per a l'amor avui dissabte Sagitari et recorda la teva tendència a jugar en les relacions. Gens temorosos a apostar de ple, compten amb bones possibilitats de resultar guanyadors.

En el terreny professional, la predicció d'avui fa referència al fet que als nadius d'aquest signe mai els molesta col·laborar amb col·legues i, sobretot, aconsellar i mostrar la seva vocació de docents. La falta de l'element Foc farà que et sentis una cosa feble.

Això, tanmateix, no t'impedirà fer les teves tasques habituals, però sí que t'exigirà un major esforç psicofísic.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

L'oposició de la Lluna en Verge a Mart des del somiador signe de Peixos descriu un moment excel·lent per a inicis romàntics i noves perspectives en les relacions que ja es troben establertes des de fa temps.

Aquest dissabte és un dia òptim per a centrar la teva atenció en l'ordre. Reorganitzar la teva vida professional no és una cosa tan fàcil no obstant això quan fas una depuració i estableixes les prioritats es torna possible fer-ho.

Cuida la teva salut bucal, no et deixis estar.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Avui l'horòscop d'Aquari en l'amor prediu que trobaran en els seus romanços complicitat i tendresa. Resultarà oportú que realitzin algun pla al costat de la seva parella, per a compartir bons moments.

En l'àmbit professional, les col·laboracions amb els teus col·legues seran l'eix que et guiarà durant el dia d'avui. Tot girarà entorn del bon intercanvi amb els altres. Gràcies a Urà en Àries, els vincles seran desagafats i oberts a les novetats.

Per a la teva salut, alguns Aquari massa permissius amb si mateixos, podrien sofrir estats d'angoixa i depressió.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

El clima celestial està una mica tibant i afectarà la teva parella o conquesta, qui podria sofrir una petita crisi personal (no, no són dubtes respecte a la vostra relació.). Deixa-li el seu espai si vols ajudar-lo.

Si treballes aquest dissabte tindràs distraccions per onsevulla que no deixaran que et focalitzis en les teves tasques. En algun moment pot esclatar-te el riure nerviós per no plorar. Paciència, recorda respirar profund.

A la nit en anar-te a dormir els pensaments i situacions viscudes durant el dia d'avui s'instal·laran al teu cap i semblaran que no vulguin anar-se d'aquí.


Comentaris

envia el comentari