ÚLTIMA HORA

🚨 Mor un home en sortir de la via la furgoneta en què viatjava al Segrià

L'horòscop diari del 30 de març de 2020

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Quan penses en l'amor només vénen al teu cap paraules relacionades amb la parella o el matrimoni, i no acostumes a relacionar aquest sentiment amb el teu pare, la teva filla, els teus amics.

Tens pendent realitzar unes gestions de treball,i com la setmana està començant penses que no fa falta dur-les a terme avui, que hi haurà dies millors.

Perquè en el futur més immediat no hagis de lamentar-te de les teves decisions, esforça't a no omplir la teva agenda de tasques pendents.

Començaràs el dia amb molta energia, però a mesura que passi aquest dilluns notaràs que el teu ritme s'anirà pausant fins que fins i tot hi hagi algun moment en el qual sembli que estiguis esgotat.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Tot està a favor teu en el cel per a viure un gran recés de pau i felicitat en l'amor. Tens un avantatge respecte a la resta de signes per a comprendre als altres, et fixes molt en els detalls, i la comunicació no verbal et dóna més informació que una llarga xerrada.

Aquest dilluns rebràs bones notícies relacionades amb aquest assumpte de treball que t'amoïna, i del qual no sols parlar. Les coses es resoldran de manera natural, i sentiràs que t'has llevat un pes de damunt.

Has de descarregar la teva ment, que la tens saturada de preocupacions de tots els nivells, algunes molt rellevants i unes altres molt més fútils (encara que et neguis a admetre-ho).

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Gràcies als efluvis astrals vigents els nadius del signe dels bessons tindran un dilluns fantàstic en el qual gaudiran d'un ànim tendre i una profunda empatia envers aquells amb els quals prenguin contacte.

Ets un gran venedor i quan les idees de progrés arriben a tu no pots evitar compartir-les amb tothom i avui no serà l'excepció, tindràs molt a donar-li a la societat.

Els nadius de Bessons tindran una molt bona salut, no obstant això hauran d'aprendre a dominar el seu nerviosisme, si desitgen treure major profit a la jornada.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Durant aquest dilluns pots viure un breu episodi de mal d'amors. Una discussió amb la teva parella, de la qual després et vulguis esplaiar al costat d'un amic, per a explicar-li la teva versió dels fets amb tot luxe de detalls.

En le feina tindràs una jornada en la qual la comunicació serà la teva gran aliada. Sabràs mesurar cadascuna de les teves paraules per a donar a conèixer les teves inquietuds i els teus desitjos. I amb sort, aconseguiràs avançar aquest projecte tan sucós que tens entre mans.

Saps que perquè el teu benestar sigui de ferro has de fer les coses de manera moderada i amb la sensatesa. El problema sorgeix quan forces la màquina i pretens obtenir en un dia alguna cosa que en condicions normals requereix un mes, com baixar pes o guanyar massa muscular.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Mart canvia de signe i entra en Aquari, en la teva zona de parella. El planteja vermell aquí, no acata ordres de cap autoritat i menys si aquestes provenen de la seva parella.

En l'àmbit laboral, amb aquest nou aspecte astrològic, necessitaràs conrear la tolerància, paciència i equanimitat. Treballaràs millor en equip si tens ben definit com és el teu paper i quines són les teves tasques. Perquè d'una altra manera estaries intentant imposar la teva visió als teus companys.

Ara ja només queden dos planetes en la teva zona de salut: Plutó i Júpiter. Això és una bona notícia, ja que seràs molt ambiciós en els teus objectius de benestar i no et deixaràs vèncer per la mandra.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

L'amor pot ajudar-te a canalitzar tot l'estrès que tens acumulat, potser per culpa del treball. Fes activitats divertides i tendres amb la teva parella i amb la teva família, i així a poc a poc es dissiparà aquest estat que és tan incòmode per a la teva ment.

Durant aquest dilluns planificaràs molt bé els teus pròxims moviments, què faràs amb la teva vida el dia de demà, on estaràs vivint d'aquí a uns anys, o quin capritx et donaràs quan estalviïs una determinada quantitat de diners.

La influència dels astres sobre la teva salut és molt favorable, i el teu metabolisme es veurà beneficiat de les teves últimes actituds.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Sembla que les estrelles t'assisteixen per a arreglar els errors que has comès en l'amor o potser, no són errors teus, però si que tens les claus per a arribar a una entesa amb els teus éssers estimats.

Respecte a les teves finances, com has sabut estalviar prou i administra't com una formigueta, de moment, encara que et faltin ofertes laborals, no tens grans dificultats econòmiques.

La predicció per a la teva salut avui diu que potser un problema als peus podia donar-te alguna preocupació, encara que més que preocupació serà incomoditat. Això podria alterar el teu ritme de vida obligant-te a guardar repòs.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

L'energia astral és propícia per a estimular la vida íntima dels nadius del signe de l'escorpí. La Lluna es troba en la teva zona zodiacal relativa a la teva vida de parella i a la sexualitat i està a punt de començar la seva influència la gran Venus, planeta que atreu el desig i la bellesa.

Comences la setmana amb un to energètic òptim. El Sol en la teva àrea relativa a l'activitat laboral incentiva que sentis molta energia i bona disposició per a treballar i donar el millor de tu en la teva ocupació o professió.

No tinguis por a res pel que fa a la teva salut física o emocional, ja que els astres mostren millores en tots els sentits per a la major part dels nadius del signe d'Escorpí Fins i tot aquells que han de realitzar un diagnòstic és probable que rebin notícies encoratjadores.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Els solters de Sagitari, utilitzaran totes les seves eines i estratègies seductores per a aconseguir el que desitgen. És molt probable que coneguis a una persona per Internet que, encara que sembli totalment oposada a tu, tindreu molt en comú.

En el terreny professional, en canvi, hauràs d'estar alerta, perquè pot ser que un error comès per una altra persona t'esquitxi. No temes delatar a la persona responsable, perquè per protegir-la podries carregar tu amb tota la responsabilitat.

Quant a la teva salut, la predicció d'avui apunta al fet que no hauries d'exagerar o sobrepassar-te, tant en l'exercici físic com en l'alimentació. Has de cuidar-te, però des d'una perspectiva moderada, no t'obsessionis.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Has estat tan dur amb tu mateix en el passat, exigint tant de tu, donant tan poc espai a les teves necessitats i oblidant fins a les teves mínimes exigències que això ha creat cert dolor o ressentiment que és hora de deixar enrere.

Estaràs més perceptiu i amb una habilitat comercial admirable, per això si estàs en un moment especial en el qual necessites vendre objectes o béns pots prendre l'energia que projecta sobre tu el Zodíac i fer un tomb a la teva economia.

És un dia molt bo perquè t'ocupis d'assumptes relatius a la teva salut,  dedicaràs un espai del dia per al teu benestar físic i psíquic.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Tot sembla indicar Aquari que les coses han tornat al seu lloc en l'amor. Les dificultats per les quals has passat arriben a la seva fi i et sents de nou ple d'il·lusió i ganes de compartir el teu temps amb els teus éssers estimats.

En relació amn les teves finances, continues comptant amb una bona entrada de diners procedents del teu treball. Ets una persona conscienciosa pel que fa a l'administració dels recursos, per la qual cosa, ara mateix no tens problemes econòmics.

La predicció per a la teva salut en el dia d'avui Aquari parla d'un possible problema de gola. Al marge que fos una cosa vírica, també hauries de tenir en compte l'origen psicosomàtic del problema.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Sorgiran enemics secrets que volen fer-te la vida impossible. Fins i tot podrien preparar-te paranys per a fer una acusació greu sobre tu. No vulguis defensar-te sol, Peixos.

Alguna activitat que t'agrada preferiràs fer-la en secret i mantenir-la oculta. Aquestes tindran a veure amb un bé major. Podria ser que donis diners de manera anònima, realitzis algun ritual per a beneficiar a un ser estimat, etc.

És un dia molt bo perquè t'ocupis d'assumptes relatius a la teva salut, dedicaràs un espai del dia per al teu benestar físic i psíquic.


Comentaris

envia el comentari