YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

L'horòscop diari del 30 de març

Ja pots llegir el teu horòscop per al dimarts 30 de març. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

La teva parella i tu continuareu festejant la sòlida història d'amor, com si un mes i mig després es tornés a celebrar Sant Valentí. Coneixes molt bé la solidesa de la vostra relació, encara que no arribes a ser conscient de l'enveja que despertes en molts.

Una persona d'un cercle professional amb el qual ja no tens tant de contacte et demanarà que li tiris una mà.

Estàs controlant molt la teva alimentació, i alguns efectes d'aquest control ja l'estan notant els qui estan prop de tu, que aplaudiran el teu bé aspecte o la teva silueta més estilitzada.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Març s'ha passat volant, gairebé sense tenir els peus en la terra; fas una mica de balanç i consideres has estimat a la teva parella, als teus éssers més pròxims i que has donat el millor de tu.

Canviaràs d'opinió en alguns temes relacionats amb el treball, i com a conseqüència, millorarà la teva comunicació amb el teu habitual equip. Prevaldrà una bona coordinació, i s'abandonarà aquesta atmosfera de competència aguda i, en última instància, nociva.

Els canvis de temperatura et poden enxampar desprevingut; no et fiïs del color del cel, ni tampoc de la predicció del temps.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Les coses no són sempre com desitges a vegades has de bregar amb situacions poc felices que et porten a un estat anímic molest. Un enuig o irritabilitat donarà com a resultat una discussió que no volguessis tenir, hauràs de contenir l'energia de Mart en el teu signe.

No és un bon dia per a sol·licitar un préstec. Júpiter en bon aspecte al teu Sol pot portar-te a tenir massa confiança en la teva sort.

Amb aquest aspecte astral és fàcil caure en l'autoengany. És un moment ideal per a sol·licitar cita amb un professional que t'ajudi a desnuar contractures molt molestes.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Encara que intentis evitar-ho, acabaràs tenint una discussió amb la teva parella. Heu sofert una petita desavinença, diminuta, però és necessari asseure's i parlar perquè la història no es repeteixi.

Empra part del teu temps a bussejar en internet i veure si pots millorar el teu currículum. Considera millorar els teus idiomes, perquè en un món global el comerç internacional són necessaris.

A l'hora d'anar a la compra presta molta atenció a allò que adquireixes. Desconfia dels productes que per l'ull no et semblin que estan en bon estat, no vagis a acabar aquest dimarts amb l'estómac regirat.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

El teu cònjuge estarà molt pendent de tu i et demostrarà amor de diverses i variades formes. El solter no sap el que vol. Necessites conèixer-te millor, acceptar allò que s'està transformant i deixar que el teu cor et vaig guiar.

Els altres noten la teva bona ratxa i voldran pegar-se com a llepasses a tu per a treure profit. Cura perquè aquests interessats podrien portar-te problemes més endavant. En l'àmbit econòmic no és una bona època per a gastar en capritxos.

Et despertaràs amb nàusees matutines i podria haver-se el fet que anit vas sopar molt tard o a un possible embaràs.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Algú del teu passat amorós té la intenció de tornar, però la teva confiança personal et fa saber que ni tu ni ell (o ella) sou les mateixes persones. Encara que el romanç et va marcar molt, ja no hi ha cabuda en el teu cor per a les inseguretats o els mals sentiments.

Has d'ordenar el teu despatx o el teu entorn de treball. Sabies que netejar el teu escriptori incideix en la productivitat?

Desfés-te de tots els papers que ja no necessitis, aposta per la senzillesa. Evita l'alcohol i també el menjar picant; el teu estómac comença el dia molt sensible.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Avui Balança, podrien tenir lloc discussions acalorades amb la parella. Les disputes poden incloure a la família política i pot ser que no estiguis en condicions favorables d'arreglar la situació. Els solters del signe, no correran millor sort, per la qual cosa avui, no haurien de tenir massa expectatives.

En el professional, els diferents planetes donaran suport a l'arribada de bons socis comercials i nous projectes.

En la salut, només podràs gaudir de la teva vida si ets capaç de mantenir una bona salut. Prendràs cartes en l'assumpte per a millorar la teva resistència i immunitat.
 

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Mart està en el signe de Bessons i des d'allí t'impulsa a prendre acció en assumptes relatius a les relacions de parella estimula les relacions i la intimitat sexual. Això pot suavitzar les distàncies viscudes en els últims dies sempre que no et deixis portar per una tendència a ocultar la veritat o dir mentides.

Mercuri i Neptú en bon aspecte al teu Sol et conviden a somiar en gran. L'energia es desplega en l'èter i ets amo del teu futur si t'animes a projectar els teus desitjos mentalment.

Descansa i beu abundant líquid. Les tisanas de camamilla són molt efectives en casos d'indigestió i inflamacions.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

La teva naturalesa apassionada i sentimental estarà avui Sagitari, al punt més àlgid. Per això, tant solters, com compromesos, viuran un dia bastant intens emocionalment.

En el terreny professional, no et detindràs davant els obstacles i trobaràs solucions pràctiques i concretes, a més de collir noves adhesions per als nous projectes que tens al cap.

Quant a la salut, a nivell físic, et trobes bé, però, sobretot, no oblidis continuar cuidant-te adequadament. Potser has de passar per una petita intervenció quirúrgica, de la qual et recuperaràs de manera ràpida.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

No deixis lliurat a la sort el destí d'una relació important en la teva vida. Lluita i mostra els teus sentiments per a recuperar l'amor. Si ets solter, la nostàlgia podria portar-te a sofrir pensaments tristos anhelant un passat que ja no és possible.

Els assumptes financers de passaran avui per una jornada reeixida en la qual la sort serà el to del dia. Els astres indiquen una bona tendència en l'econòmic.

És un bon moment per a anar darrere de la teva salut psicològica. Si encara no ho estàs fent és hora de començar les teves sessions de teràpia.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

El millor àmbit, o en el qual tindràs més sort avui, seré el de la família i la parella, sens dubte és el lloc on pots carregar energies, i on et sentiràs més feliç.

Et tocarà manejar importants responsabilitats en el treball, on no es veurà retribuït el teu esforç, potser és bon moment per a començar a buscar una altra ocupació.

En la salut, és bo que aprenguis a gestionar adequadament les emocions. Has de baixar la ingesta de carn, sobretot les vermelles, i procura tenir hàbits de vida més saludables en general.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Tornes a ensopegar amb la mateixa pedra. Les falses promeses de la teva ser estimat que canviarà i a ser millor persona i parella aviat se les emportarà el vent. Compte, Venus combusta en Àries pot portar-te a ser massa impulsiu i egocèntric.

Sortirà a la llum un error greu que vas cometre en el teu anterior treball. Els estudiants haurien de començar a planificar-se per a arribar a temps al lliurament de projectes.

Si ets al·lèrgic a algun aliment porta sempre amb tu antihistamínics i deixa ben clar al cambrer les teves intoleràncies.


Comentaris

envia el comentari