L'horòscop diari del 30 de novembre

Ja pots llegir el teu horòscop per al dilluns 30 de novembre de 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac

  • NO T'HO PERDIS: El teu horòscop per aquesta setmana ja està disponible. Fes clic aquí

Aries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Comences la nova setmana carregat d'eufòria i amb ganes de diversió. Estàs disposat a dir-li adeu al mes de novembre amb magnificència.

En el treball es preveu un dia molt efectiu i actiu, en el qual aniràs fins i tot un pas per davant dels teus competidors més directes. Aprofita així qualsevol oportunitat per fer-te destacar (però no presumeixis de talents o destreses que no tens).

Tindràs els nivells d'optimisme elevats fins al punt més àlgid que poguessis imaginar, per la qual cosa qualsevol malaltia passarà a un segon pla.

Tauro Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Venus et regala una bona dosi d'animació en la teva vida matrimonial, i hi haurà un gust especial a picant; es fomenta el teu costat més passional (i creatiu). Sentiràs un renaixement de la sensualitat i la complicitat, i la bona educació es barrejarà amb la disbauxa amorosa.

Saps com aconseguir excel·lents transaccions financeres, ja tens una agudesa felina molt desenvolupada; hi haurà persones que et posaren pedres en el teu camí, però seràs més llest i buscaràs camins alternatius per arribar a la teva meta.

Vés amb compte amb la teva esquena, sobretot si has de carregar pes.

Géminis Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

És un dia molt especial per als nadius del signe de Bessons que gaudeixen avui dels magnètics i emocionals efluvis de la lluna en el seu signe.

Si ets d'aquells nadius que s'exerceixen brindant serveis estètics com ara la perruqueria, la cosmetologia o el massatge tens una oportunitat òptima per mostrar el molt que saps i el bé que se't dóna el teu ofici o professió.

Si ets sensible al pèl de gossos o gats avui estigues allunyat de les mascotes o passaràs un moment incòmode.

Cáncer Logo

CÀNCER

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Dibuixa un somriure a la cara, perquè aquest dilluns està fet perquè t'ho mengis amb maduixes amb nata. Hi ha bons moviments al voltant de la teva vida amorosa. Els astres permetran respirar amb tranquil·litat als que surten d'un període de crisi dins de la parella.

Presta atenció als detalls, ja que un descuit d'allò més irrisori podria acabar amb un projecte professional que actualment està a les teves mans. Roman molt despert i revisa les coses dues vegades.

La música resultarà sanadora per al teu estrès, ja sigui escoltant algun disc del teu grup preferit o tocant un instrument.

Leo Logo

LLEÓ

(23 de Juliol - 23 d'Agost)

El nadiu de Lleó que estigui jugant a dues (o tres) bandes en l'amor serà descobert. L'eclipsi lunar d'avui en Bessons reflecteix sis mesos anteriors d'estira-i-arronsa entre les teves ganes de passar més temps en família, però no poder treballar menys.

En la teva ocupació, l'ambient estarà tibant a causa d'alguns errors ocasionats per la falta d'atenció. En el cas de necessitar diners urgents (si no trobes una ànima caritativa) hauràs d'acudir a un banc.

La teva força interior t'ajudarà amb la recuperació d'una malaltia. Podràs fer vida normal tot i que amb algunes molèsties.

Virgo Logo

VERGE

(24 d'Agost - 22 de Setembre)

La teva sensibilitat serà molt notòria, i pràcticament qualsevol cosa t'afectarà. Potser és que el Nadal és a prop i et vénen molts records de felicitat del passat, sensacions que semblen ja molt llunyanes i irrepetibles per les més diverses circumstàncies.

Pel que fa a la feina, estaràs molt preocupat pel teu futur professional; la paraula crisi se sent cada dia més fort i no saps fins a quin punt el teu cap pot córrer perill.

La teva salut serà bastant bona, i gaudiràs d'un ràpid poder de recuperació, sobretot si has patit alguna lesió muscular, o potser un sonor esquinç.

Libra Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Com a bona Balança, et resulta essencial conservar a qualsevol preu l'harmonia en la parella. A vegades, fins i tot, arribes a l'apatia per por a molestar l'altre.

Professionalment, tant col·legues com amics s'encarregaran d'obstruir el camí dels nadius de Balança i impedir que es posicionin dels àmbits més destacats. Poc serà el que podran fer per revertir aquest panorama en aquests moments.

En la salut, el més important perquè aconsegueixis travessar sense més trastorns físics el dia d'avui, és que facis força activitat física.

Escorpio Logo

ESCORPIÓ

(23 d'Octubre - 21 de Novembre)

És la lluna plena de Bessons i tens per davant una jornada especial. La llum de les lluminàries donarà una brillantor especial a la vida sexual dels nadius del teu signe, Escorpió.

Avui, el teu instint s'imposarà sobre la teva capacitat lògica i et portarà a prendre un risc que pot semblar excessiu per a aquells que treballen al teu costat, però que pot tenir avantatges a la teva vida laboral.

La teva natural atracció pel paranormal pot portar-te a passar per estats d'ansietat molt desfavorables.

Sagitario Logo

SAGITARI

(22 de Novembre - 21 de Desembre)

En termes generals, no serà un dia de grans definicions en l'amor, tot el contrari del que succeirà en l'amistat, ja que la companyia serà perfecta al desembre per al signe de l'alegria.

En l'àmbit professional, les teves respectives activitats professionals exigiran als arquers ser més metòdics i responsables que l'habitual.

Pel que fa a la teva salut, la teva força vital està constituïda en bona part per l'optimisme que sempre t'ajuda a superar totes les dificultats. No obstant això, et convida a mostrar també la teva innata bondat.

Capricornio Logo

CAPRICORN

(22 de Desembre - 19 Gener)

Molts nadius estan intentant donar un tancament a problemes familiars que els mantenen afeixugats sense acabar mai d'aconseguir una entesa amb els seus éssers estimats.

L'eclipsi de la Lluna en Bessons influència la teva vida professional i et provoca la necessitat d'actuar d'una manera precisa davant d'un assumpte que canviarà les dinàmiques de la teva professió.

Per a aquest últim dilluns del mes de novembre els astres t'impulsen a donar-te molt més descans i cures per evitar travessar un moment de debilitat física.

Acuario Logo

AQUARI

(20 de Gener - 19 de Febrer)

Sembla que avui els sentiments contradictoris s'apoderaran dels nadius d'Aquari. Molts se sentiran insegurs pel que fa a la seva parella i, alhora, no s'atreviran a preguntar ni a aclarir els dubtes que els atemoreixen.

A la feina, els nadius d'Aquari estaran una mica en l'aire, cosa que els passa sovint. Si bé les tensions no seran tantes, el treball mental constant a què ells mateixos se sotmetran, podrà fer-los entrar en un curtcircuit.

En la teva salut, no seria gens estrany que apareguin problemes d'insomni.

Piscis Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

L'amor que arriba entrarà per la porta gran, sense dubtes, sense complicacions, amb molta admiració, respecte i passió. Els teus fills faran una mena de motí i volen que compleixis les seves exigències a canvi de la pau.

No et consideres una persona malgastadora, però, la veritat és que quan tens un cúmul de diners acabes gastant. Amb Urà en oposició a Venus les sorpreses no et poden agafar desprevingut, has de guardar.

Quan puges de les profunditats del mar, en què de vegades et submergeixes per recarregar les piles, tornes a brillar amb tot esplendor.


Comentaris

envia el comentari