L'horòscop diari del 31 d'agost de 2020

Ja pots llegir el teu horòscop per al dilluns 31 d'agost de 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Sigues molt honest en l'amor, sobretot si estàs començant una relació. Vols tenir una relació que segueixi uns cànons establerts, unes construccions socials sòlides i rígides, o són rutines que no et criden l'atenció per res?

El desig de voler aparentar i enlluernar gent que ostenta un gran poder es convertirà en una arma perillosa, i les teves mentides — o exageracions — poden quedar en evidència.

Controla els teus problemes d'autoestima que estiguin lligats a la teva imatge i al teu físic; més d'un estarà pensant fer-se algun retoc innecessari.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

La combinació amorosa serà més aviat fàcil i relaxada. No t'interessarà discutir amb el teu cònjuge, vols gaudir dels moments més bonics i senzills.

Jornada molt interessant per la cosa barata i l'intercanvi; comprens que no tot en aquesta vida són diners, i ajudar a qui tens a prop amb un bé o servei pot tenir com a pagament que el gest vingui de tornada; l'economia col·laborativa és una cosa ancestral.

Alguns dolors d'esquena estan relacionats amb l'adopció de males postures a l'hora de seure. Vigila això.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Et sentiràs desafiat a comprendre sense reaccionar que no sempre les coses són tal com voldries. Hi ha persones que reaccionen de maneres molt diferents.

Si ets d'aquells nadius que treballen pel seu compte en una emprenedoria pròpia tindràs moltes idees que poden portar creixement econòmic a la teva vida professional.

Per aquest dilluns les influències astrals pel que fa a la salut dels nadius del teu signe seran molt positives. Podries gaudir d'un equilibri entre les teves energies físiques i emocionals.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Es preveu cert èxit en matèries d'amor. I hi haurà una dita extra per a aquells nadius que fa anys que estan en una relació. En la teva agenda estan escrites les paraules afecte i complicitat.

Apostaràs pels teus projectes de compromís d'una manera responsable. Es barregen les teves inquietuds professionals amb les personals. Tens idees molt ambicioses, no et faltarà creativitat, i anotaràs al teu cap nombrosos plans i idees potents.

Sigues un bon pacient si estàs duent a terme un tractament mèdic, o estàs sortint d'una complicada operació. Hauries de complir la paraula del teu doctor de forma polida.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol - 23 d'Agost)

Si tens parella, el clima amorós passarà de gris a rosa. Però per a això necessites tenir el teu propi cercle d'amics i les teves pròpies aficions. El solter obrirà les portes del seu cor, per donar la benvinguda al seu gran amor.

Si tens un negoci o empresa és probable que una persona amb poder i diners que ha sabut del teu projecte vulgui finançar-o comprar part de les accions d'aquesta. El desocupat que parli diversos idiomes trobarà feina pròximament.

Somiar que estàs malalt no és, estrictament, un somni premonitori. Abans d'angoixar innecessàriament, busca quin és el significat.

Verge Logo

VERGE

(24 d'Agost - 22 de Setembre)

Trobaràs un clima de complicitat en la teva vida de parella; encares aquesta setmana que fa de pont entre agost i setembre amb entusiasme, i el teu company de vida seguirà els teus passos sense cap mena de pudor.

Avançaràs significativament en la teva carrera, i brillaràs de forma espectacular si has començat en un nou treball o estàs al capdavant de responsabilitats noves. Necessites perdonar alguns errors que has comès al llarg de la teva vida. Deixa de martiritzar-te, ara passa a l'acció.

Potser et va malament visitar el gimnàs, però almenys fes algunes sessions d'abdominals a casa.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La predicció per a l'amor de Balança avui revela que, si el teu compromís en una relació ha canviat, probablement és perquè els teus sentiments també han canviat.

Pel laboral, les millores en la comunicació motiven un major interès, marcant un bon moment per compartir els teus plans. A més, si els dus a terme tu sol, és probable que no ho aconsegueixis.

La salut total inclou també fer un inventari de les teves actituds i hàbits, en aquest sentit, avui és un bon moment per a l'autoanàlisi. Fes-ho amb la intenció d'aprendre, no de criticar.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 21 de Novembre)

Hi ha algú proper esperant que deixis anar la teva cuirassa i deixis de banda el teu agulló per estimar-te i donar-te el que està al seu abast. No sempre tindràs un amor així de disposat a tolerar tanta indiferència.

Les influències del Sol al metòdic i pràctic signe de Virgo et salvaran de possibles errors fruits del somni i les fantasies creatives. Respecte dels diners un amic en dificultats et sol·licitarà la teva ajuda. 

Estaràs predisposat a problema als peus i cames. Cal que caminis amb cura.

Sagitari Logo

SAGITARI

(22 de Novembre - 21 de Desembre)

El teu planeta de l'amor és part d'un gran Trígono, el que afavoreix les teves relacions romàntiques. L'amor és una prioritat a la teva agenda i avui estàs enfocat completament en això.

Pel professional, el desenvolupament de la cursa serà fàcil, ja que estàs impulsat, enfocat i llest per al desafiament de donar el millor de tu. Si has fet els deures, hi ha poc que pugui obstaculitzar el teu èxit.

En la teva salut, entres en un període de rejoveniment i curació que et permet superar situacions que podien semblar insuperables en el passat.

Capricorn Logo

CAPRICORN

(22 de Desembre - 19 de Gener)

La frescor que aporten els astres a la teva vida afectiva permetrà el perdó intern per a molts dels nadius del signe de la cabra. La manera d'actuar més simple per a tu és aquella de la qual no et penediràs.

Avui sentiràs que és un nou cicle en la teva vida. Et sents ple de vitalitat i pots tancar sense esforç temes que romanien sense resoldre en relació amb impostos i pagaments.

Els planetes influeixen en la teva salut ensenyant-te a tenir cura del teu cos amb més responsabilitat.

Aquari Logo

AQUARI

(20 de Gener - 19 de Febrer)

Els que estiguin en una relació pot ser que avui sentin avorriment i monotonia, i els solters no tindran oportunitat de fer amistats interessants, perquè la majoria de les persones que coneguin seran avorrides i corrents des del seu punt de vista.

Pel laboral i econòmic, et llances a la feina amb ganes i Mercuri a Verge et dona un pensament analític. Gràcies a això, obtindràs una visió completa de qualsevol problema.

En la salut, avui sembla que avaluaràs la teva vida fins a la data i analitzaràs els teus errors, així com els èxits.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Si notes que la teva relació sembla haver-se refredat, fins i tot congelat, no et disgustis precipitadament. El clima astrològic està tens i no propicia ni els mims ni el romanticisme. Un client voldrà aprofitar-se de la teva bondat perquè ampliïs el projecte que ja teníeu tancat però pel mateix preu.

Si estàs desocupat, una ocupació està a punt de sorgir. Segurament les tasques siguin molt repetitives i avorrides però això és millor que res, no?

Podries tenir la pell de les mans molt resseca. Per posar-hi remei, fes un ungüent casolà de mantega de cacau i oli d'ametlles.


Comentaris

envia el comentari