YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

L'horòscop diari del 31 de desembre

Ja pots llegir el teu horòscop per al dijous 31 de desembre de 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Hauràs de caminar amb peus de plom perquè l'amor brilli amb força; la teva mitja taronja no passa pel seu millor moment i a tu no t'interessa tirar més llenya al foc.

Els últims dotze mesos han estat molt durs; però procura prendre una mica d'aire durant aquesta jornada i reflexionar en quin punt estàs i cap a on et vols dirigir a partir de demà.

Procura no exposar-te massa al fred, però tampoc abusis dels calefactors i altres electrodomèstics que podrien ressecar les teves mucoses. Hi haurà nadius d'Àries que presentin problemes cutanis lleugers.
 

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

La jornada està marcada pels esdeveniments familiars, els retrobaments i les felicitacions amb amics amb els quals s'havia perdut cert contacte. Aprofita els bons impulsos astrals per a llimar picabaralles del passat.

Sabràs estirar el temps del teu rellotge per a complir amb totes les teves responsabilitats familiars i personals, i amb una mica de fortuna, fins podràs dissenyar estratègies professionals de cara a l'any nou.

Intenta canalitzar aquesta ansietat que a vegades et corroeix a través d'activitats artístiques, dóna la benvinguda a l'any nou amb l'ànima neta i buidada.
 

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Si ets dels nadius del signe dels bessons que estan passant una temporada de solteria, et sorprendrà saber que l'amor està molt a prop. No temis expressar els teus sentiments i els teus desitjos de vibrar i compartir el teu afecte.

Tens per davant un dia fantàstic per a projectar els teus somnis en el laboral i professional. Podries rebre notificacions i cartes i acceptar una proposta o pla de negocis que véns estudiant des de fa temps enrere.

Et sentiràs amo d'una salut òptima. L'energia astral és més que benèfica per això gaudeixes d'un gran benestar.
 

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Has de treure els teus dimonis fora; deixa de pensar que ets una persona que no es mereix la felicitat, o que només sap fer passos equivocats cap a la felicitat. A vegades causes malestar a la teva parella o la teva família sol perquè veus tot de color negre, no perquè actues malament.

Et serà molt útil el teu afany de superació. T'agraden els canvis i la novetat, i esperes amb il·lusió que el 2021 estigui ple de bones notícies.

En principi no tindràs cap revés de salut, però tampoc forcis la teva màquina, ni vetllis més del compte.
 

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Voldràs sentir la calidesa de la teva parella, familiars o amics per a saber que, malgrat haver estat un any difícil, estàs envoltat de gent a la qual estimes. L'important d'aquesta nit és tenir-vos els uns als altres i brindar pel bo que està per arribar.

Saps que no has estat un treballador o un cap exemplar aquests últims dies, així que la teva estratègia a seguir serà la d'evadir qualsevol contacte humà durant la jornada laboral.

No serà un dia de gran vitalitat i podries tenir algun mal de panxa.
 

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Per fi acaba enguany en el que tant has sofert i en el qual les coses van deixar de ser tal com les coneixíem. El teu cor, no obstant això, no s'ancora en les vicissituds de la vida i et reclama una mica de diversió.

De cara al futur més immediat fixa metes diferents i variades. Diversifica els teus esforços i els teus projectes, i treballa tan dur com com fins ara, i fins i tot una mica més.

Encara que vulguis donar la benvinguda a l'any nou no pequis de llaminer, i controla la quantitat d'alcohol que preses.
 

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

En l'amor, les energies t'afavoreixen avui Balança, ets emprenedor i optimista. La teva sensualitat guanya a poder mentre Venus s'ocupa més de la teva vida familiar, també podries trobar equilibri entre la libido i la complicitat.

En el terreny professional, la presència de Júpiter i Saturn, que es reuniran en la teva desena casa solar, significa que seràs molt eficient i podràs trobar solucions adequades als problemes que sorgeixin en el treball.

Quant a la teva salut, qualsevol malaltia relacionada amb el clima que puguis estar sofrint desapareixerà ràpidament.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

No voldràs acabar malament la festa. Per això, Escorpí, lliurar-te al goig de cada dia seria fantàstic. Aquesta és la festa de tancament d'any, el moment en el qual res hauria d'enfosquir la teva ment ni el teu cor.

Cuida els teus objectes personals, no et distreguis en conduir, i observa el crèdit disponible si realitzaràs compres, no sigui que t'endeutis sense voler-lo.

Si passaràs molt de temps parat o vas a una reunió i passes la nit ballant, anant d'aquí cap enllà, és important que cuidis el calçat que vagis a utilitzar.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

En l'amor, avui serà un dia molt bell. El teu amor i la teva relació de parella prosperaran, de fet, gaudiràs de relacions pacífiques. És bo que no et deixis desanimar per les dificultats que trobes en alguns moments.

En el treball, la predicció d'avui diu que no estaràs molt pendent de la teva carrera, ja que aquesta passarà a un segon pla en la teva vida, almenys de moment.

En la teva salut, és vital que optis per aliments saludables i mantinguis un estil de vida actiu i lluny d'addiccions.
 

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Molts nadius han passat dies molt complexos aquest 2020 i per això l'esperança d'una vida millor en família. Els nadius de menor edat viuran un dia perfecte en companyia dels parents més pròxims.

Rebràs una molt bona inspiració de la lluna que des de Cranc t'impregna de percepció intuïtiva. Des d'allí mostra la direcció que has de prendre i el millor camí a seguir per a tu.

Seràs amo d'una salut de ferro. Estàs vivint una temporada de gran fortalesa i energia gràcies a la influència del Sol en el teu signe.
 

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

L'amor et porta i et transporta, Venus i Mart anuncien una sinergia entre els teus sentiments i els teus desitjos. Llavors, Venus es torna secret i fred mentre que Mart potencia el teu signe de manera excessiva.

A nivell professional, la teva situació millorarà i canviarà amb el temps ja que et veuràs afavorit per la sort d'aquí a no res.

En la teva salut, aquest últim dia de l'any no hi haurà res que et preocupi en aquest sentit. Segurament hi haurà aspectes de la teva salut que vulguis millorar de cara al Nou Any, però de moment tot està baix control.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Demostraràs amor preocupant-te per la teva família, tant si pots reunir-te amb ells aquesta nit com si no. L'important serà que estigueu connectats de l'un o l'altre manera. El solter podria emportar-se alguna carabassa aquesta nit. L'aparellat serà directe amb el seu cònjuge a l'hora de demanar intimitat sexual.

Comença un respir en el teu lloc laboral. Les energies continuen sent tibants, però ja començaràs a sentir una mica d'alleujament.

Et notaràs cansat, potser és necessari que et fiquis al llit a dormir una estona aquesta tarda si no vols adormir-te abans de les 12.


Comentaris

envia el comentari