ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya suma 1.546 nous contagis, però el risc de rebrot i la positivitat segueixen baixant

L'horòscop diari del 31 de juliol de 2020

Ja pots llegir el teu horòscop per al divendres 31 de juliol de 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac

Àries Logo

ÀRIES

(21 de març - 19 abril)

Posaràs tota la carn a la graella, però alguns dels teus somnis se't resistiran durant aquest divendres. Allò que esperaves que succeís transcorrerà, però una mica més endavant del que anheles. Mentrestant, gaudeix del camí.

Coneixeràs noves persones que canviaran moltes de les teves opinions, i t'adonaràs que per a ser un gran professional cal estar sempre al peu del canó, renovant coneixements i il·lusions.

Encara que estiguis de vacances o de festejos evita els excessos, ets molt susceptible a intoxicacions per alcohol i a les digestions pesades.

Taure Logo

TAURE

(20 d'abril - 20 de maig)

Sabràs mantenir un clima de complicitat amb les persones que mestresses, i amb molt pocs esforços. La bona ona flueix al teu voltant, i sabràs donar-li a cadascun el lloc i l'atenció que necessita.

Et costarà esforços addicionals arribar fins al cim de l'èxit professional. Molts hauran d'enfrontar enemistats enfront d'un col·lega o un superior, amb els qui el desacord sàrria palesa i notori.

Trobaràs a faltar a persones que ja van marxar a l'altre món. Combinaràs un sentiment de melancolia amb unes ganes voraces de menjar-te el món i de no perdre el temps.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de juny)

Aquest divendres, Bessons, el millor serà que et lliuris a la passió sense restriccions en cas contrari et penediràs d'haver deixat passar un dia màgic des del punt de vista astral.

El dia passarà lent pel que fa a la vida professional, voldràs fugir aviat de les teves obligacions mundanes i és normal, de vegades hi ha temes que cobren més importància.

Comença com més aviat a aplicar el que coneguis en matèria de relaxació. No deixis de fer respiracions profundes quan detectis que el teu ànim es torna impacient o agitat.

Cranc Logo

CRANC

(21 de juny - 22 de juliol)

L'atreviment és a l'ordre del dia. Molts es decidiran, a la fi, a fer aquest salt que necessiten en l'amor, i es declararan a aquesta persona que et té boig, que fa que comptis les hores que falten per poder veure els seus ulls, el seu somriure.

Tot i que el cap de setmana està ja a la volta de la cantonada, no deixis per més endavant la recerca de solucions als teus problemes laborals.

Necessites moure't, no pots mantenir-te quiet en un sol lloc. Hauràs de canalitzar els teus excessos d'energia per no caure en la hiperactivitat.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de juliol - 23 d'agost)

Gaudiràs de l'afecte i proximitat de la teva parella, fins i tot sentireu que esteu vinculats de manera espiritual. Si estàs solter, avui podries començar una nova relació amb algú molt semblant a tu pel que fa a valors.

A la feina, hauràs de canviar els teus hàbits i rutines per ser més eficient. Silencia el mòbil i xerrada menys amb els teus companys. Centra't més en les teves tasques i aquest esforç es veurà recompensat.

Saturn et recordarà que no has de deixar les teves rutines saludables. T'aconsellem fer un calendari on apuntar tots els dies si has dut a terme els teus objectius.

Verge Logo

VERGE

(24 d'agost - 22 de setembre)

Sentiràs com una nova persona, que fins ara no forma part de la teva vida, s'acostarà fins a la teva vora, li resultaràs interessant i nou a parts iguals.

No confiïs massa en la situació; pot ser que aquest divendres no tinguis tot el control que esperes a l'hora de complaure als teus caps (o els teus clients); no cometis errors dels que es paguen molt cars.

Per rematar el dia, res millor que un bon bany amb pètals de flors que t'ajudi a desconnectar. Col·loca algunes espelmes al teu voltant, construeix el teu propi oasi.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'octubre)

Els solters, al seu torn, no són capaços d'estar serens i apropar-se a algú que els atrau, encara que tot apunta que podries començar una aventura amb aquesta persona. En resum, serà un moment de decepció i melancolia.

Pel laboral, podràs interactuar fàcilment, sent capaç d'obtenir petits èxits, rebre bones notícies i també augmentar els beneficis.

Sembla que avui la teva forma física i també i també la teva harmonia mental són un problema real, i Saturn et cansa encara més, de manera que avui no serà un dia fàcil de suportar.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'octubre - 21 de novembre)

És possible una marxa enrere d'alguns temes vinculats amb la vida de parella, especialment en la vida sexual. Molts nadius seran portats pel destí a revisar temes d'abans. De la manera que sigui, no has de deixar-te portar per pensaments melancòlics.

Possibilitat de gaudir d'un viatge professional o vinculat amb estudis superiors. Gràcies al fet que comptes amb bons amics o socis, podràs prendre aquesta oportunitat i la teva vida podria donar un tomb molt positiu.

Els astres t'adverteixen de possibles danys en la teva salut fruit del nerviosisme i la manca de paciència i calma

Sagitari Logo

SAGITARI

(22 de Novembre - 21 de desembre)

La teva predicció avui Sagitari revela que serà un moment propici per a aquells que, estant en parella, pensin en formalitzar la relació d'alguna manera, que pot ser oficial o no.

En el terreny laboral, els Astres et revelen que avui sabràs aprofitar les oportunitats que se't presenten. Els contactes amb persones estrangeres i els negocis amb l'exterior seran els més propicis durant tota la jornada.

En la teva salut, el millor està per arribar, ja que ara mateix, estàs en una posició immillorable per prendre les regnes i tenir cura de tu d'una forma integral.

Capricorn Logo

CAPRICORN

(22 de Desembre - 19 gener)

Diferents aspectes astrals et portaran a complicacions d'ordre vincular i afectiu Els problemes dins de la llar podrien donar-se per motius domèstics. Potser sentis que no es respecta la teva individualitat o la teva privacitat es veu vulnerada per la intromissió d'algú i qui confiaves.

Et mostraràs més previngut que de costum, la timidesa i la recerca de seguretat en les teves accions professionals podrien portar-te a manifestar dubtes a l'hora de conversar amb col·legues o clients.

És una jornada ideal per tenir cura del teu cos amb amor i dedicació

Aquari Logo

AQUARI

(20 de Gener - 19 de febrer)

Venus convida a la lleugeresa i a la diversió, sobretot de tipus sexual, de manera que els solters tindran moltes oportunitats per lligar, sobretot, si assisteixen a reunions d'amics.

En el terreny laboral, sembla que alguns projectes importants s'alenteixen, però només parcialment, i determinat sobretot per la teva voluntat de seguir endavant o no amb ells.

Pel que fa a la teva salut, hauràs vigilar aquests mals de cap que s'estan convertint en una cosa constant. Investiga l'origen, no et limitis només a prendre un medicament per alleujar el símptoma.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de març)

Et comprometeràs amb tu mateix a ser previngut en la teva pròxima relació. Ets el signe més romàntic, però voldràs controlar-te i deixar que la propera vegada sigui l'altra persona la que posi més afany.

La teva energia serà ideal per organitzar i distribuir els assumptes relacionats amb l'estratègia a seguir en el teu treball o empresa. Això t'aportarà admiració i prestigi entre els teus companys. Tindràs lucidesa a l'hora de realitzar inversions rendibles.

La idea de fer-te un tatuatge que representi la teva resiliència per aixecar-te dels mals moments i seguir endavant et rondarà pel cap.


Comentaris

envia el comentari