L'horòscop diari del 31 de maig de 2020

Aquí tens les prediccions d'aquest diumenge, 31 de maig

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Les relacions amb el teu cònjuge seran bastant delicades. Per a l'Àries solter, les possibilitats de conèixer a algú interessant augmenten. L'afirmació i l'èxit seran els teus objectius prioritaris.

Posaràs tota la carn a la graella per a aconseguir-los. No obstant això, resultarà difícil crear una harmonia entre la teva vida privada i la teva vida professional. Advoca per passar el teu diumenge en un entorn silenciós, en mesura del possible.

Que l'únic so que t'emboliqui de manera natural sigui el cant dels ocells, o el vent passant per les branques dels arbres.

  

 

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Et llevaràs molt afectuós en aquest diumenge. Voldràs manifestar els teus sentiments més bells tant a la teva parella com als teus familiars. En alguns brollarà un instint paternal, si és que fins ara no has tingut fills.

Et costa trobar la concentració a la feina. Fins al vol d'una mosca et resulta una excusa bona per a deixar el que estàs fent i anar després d'ella. La teva agenda pot ser molt ajustada, però no descuris la teva forma física.

Què tal si per fi fas el pas per a emprendre una activitat esportiva de manera regular? Els teus amics et donaran la motivació que et falta.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Al nadiu del signe que encara està solter els astres l'ajudaran a veure l'amor d'una manera més senzilla i al mateix temps es tornaran més tendres i oberts a escoltar als altres.

D'alguna manera els astres et banyen en l'almívar de la vida, Bessons. Si reps un missatge que difama a algú conegut és millor que facis de compte que mai ho has llegit. Elimina-ho de la teva ment i dels teus dispositius.

És molt important que escoltis el que el teu cos t'indica, potser vols començar una dieta baixa en greixos, cerca un nutricionista.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Seràs un nadiu molt presumit, al qual li agradarà conquistar a qualsevol que se li posi per davant. Les teves mirades traspassaran cors amb una facilitat esbalaïdora.

Tindràs un gust molt exquisit per les noves tecnologies, i et costarà treball no comprar un nou telèfon mòbil d'última generació o una gran televisió per a la teva llar. Abans de caure en la despesa, pensa en el consum sostenible.

La rutina et té una miqueta atrapat, i necessites que la teva ment voli en llibertat? El bitllet cap a aquest estat que cerques el trobaràs en els llibres, en les novel·les.

.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Estaràs més xerraire i potser t'atreveixes a expressar les teves preocupacions a la teva parella. El solter de Leo sabrà seduir i conquistarà el cor que vulgui, fins i tot parlant via missatges. Un familiar de confiança et cridarà o anirà a visitar-te. No fa falta que li comptis molt.

Aquesta persona ja et coneix, sabrà que necessites una ajuda i te l'oferirà. Utilitza les xarxes socials com a inspiració per a obtenir noves idees i descobrir nínxols de mercat.

És un dia per a moure els músculs. Un passeig, una ruta amb bicicleta, unes ballarugues amb la música alta… qualsevol exercici és bo!

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Seria bo que fessis un viatge cap al teu interior, recorris la teva vida, el teu historial amorós i vegis quines cicatrius del teu passat encara estan obertes. A continuació, podràs jutjar amb major temprança el teu present, i la teva parella, si és que la tens.

Les preocupacions quotidianes et fan tenir el cap en els núvols. Hauràs de ser fort i intel·ligent per a separar la vida personal de la professional. Tindràs una gran sensibilitat cap a les olors.

No portaràs bé que hi hagi gent al teu voltant amb poca higiene, el teu estómac es regirarà, fins podries tenir una mica de nàusees.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La teva predicció d'avui en l'amor Balança revela que tindràs la possibilitat de percebre sensacions fins ara ignorades. T'animaràs a gaudir del plaer, lliurant-te al desconegut sense por i amb seguretat, guanyaràs en experiència.

Si bé algunes demores en el pla professional mantindran en suspens a molts nadius, en general s'imposaran els bons negocis. Avui regnarà l'equilibri i l'equanimitat en les relacions entre socis.

En la salut, si estaves patint alguna malaltia la curació està molt a prop, si no, el teu cos es despertarà amb major vitalitat que mai.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Si ets d'aquells que estan distanciats de la seva parella i sents que la comunicació és impossible, veuràs una escletxa de llum que et brinda l'esperança d'una reconciliació i una trobada atzarosa entre tots dos que podria resultar molt favorable.

Potser has sentit que un núvol de desgràcia podria estar enfosquint la teva vida professional. Has de superar-ho com tu saps, veient en el llot de la pèrdua l'oportunitat de ressorgir.

Avança amb força, Escorpí. Si et deixes portar pel temor, no faràs més que afeblir el teu sistema immunitari.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Aquest últim dia del mes de maig aportarà als Sagitari un ventall de possibilitats que es desplegarà davant ells, oferint-los moments de gloriosa intimitat i uns altres de desagradable falta d'entesa amb els seus enamorats.

Quant a les finances, els diners entrarà i sortirà en petites quantitats, hauran de cuidar de les seves despeses per a no tenir problemes.

Amb referència a la teva salut, pot ser que avui et sentis sobrepassat pels esforços als quals et sotmetran diferents contrarietats, per la qual cosa et veuràs obligat a enfortir el teu estat psíquic i físic.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Si estàs vivint en parella, sabràs el difícil que és discutir amb tu, si no guanyes, empates, Capricorn i ja és hora que comprenguis que en l'amor si un perd, perden els dos.

Hauràs d'acceptar que les coses no es donen tal com les somies i que és el teu deure anar amb totes les teves forces en la cerca dels teus objectius encara que et sentis cansat de les hostilitats i complicacions.

Disposes de molta més energia en tu del que pensaves i donar un bon ús a aquest cabal de vida dependrà de la teva actitud mental.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Avui en l'amor els Aquari demostraran que no els espanten els canvis, però sí la restricció de la llibertat. Aquest serà el principal motiu pel qual moltes parelles passaran per vaivens amorosos sense concretar res.

En el professional, sembla que les influències planetàries són una mica contradictòries, però acabaran beneficiant als Aquari. Per a començar, Urà i Neptú t'ajudaran a fer canvis en l'àrea laboral.

En la teva salut, sembla que ja t'has imposat com a hàbit triar els productes destinats a la teva alimentació segons el preu, en perjudici de la seva qualitat.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Els astres et proporcionen cert poder d'influència sobre algú que t'estima o algú de qui estàs enamorat. Així que, podràs manipular a aquesta persona al teu antull però més endavant hi haurà conseqüències.

L'arrogància no va amb tu i no perdràs el teu valuós temps escoltant fanfarronades de ningú vanant-se dels seus assoliments professionals i materials. Faràs bé de sortir, penjar o tancar aquesta conversa i invertir la teva energia en alguna cosa que et faci realment feliç.

Estaràs especialment actiu en l'àmbit amorós i sexual. La teva pell estarà especialment receptiva per a absorbir qualsevol tractament que t'apliquis.

  

 

Comentaris

envia el comentari