IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

L'horòscop diari del 31 de març de 2020

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Aquest dimarts sentiràs la temptació de sospitar (i molt) de les intencions futures del teu cònjuge. No li donaràs un minut de respir, i li resultarà difícil recuperar l'alè.

El planeta Venus t'omple de passió en el treball, lloc en el qual malbarataràs la teva creativitat i la teva inspiració. Sabràs coordinar-te amb altres companys (i caps) en el projecte en el qual estàs involucrat, i faràs grans progressos.

En aquest dia hauràs d'anar amb compte amb la teva salut, si ets un Àries que té problemes amb les vies respiratòries (asma, bronquitis...). El teu cos et demanarà excloure del teu menú els menjars copiosos. Els greixos no et faran molt bé, i el teu trànsit digestiu t'ho agrairà.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

El teu cor camina embolicat en un huracà d'energia. La teva ànima es depura de les seves pors, aprens a perdonar-te aquelles coses que feies malament, i deixes de pensar que ningú et vol en aquest món, o que estàs sol.

Fa temps que vols invertir els teus diners, però els astres et conviden a assessorar-te bé. No deixis els teus guanys a les mans del primer que et digui que és un expert, busca garanties per a l'èxit. Que no t'embenen fum a preu d'or.

Seràs un dels signes del zodíac amb major energia sexual; abraçant la passió aconseguiràs que aquests problemes mentals que ennuvolaven la teva ment es congelin o fins i tot desapareguin.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Avui és un dia fantàstic en particular per a aquells que van néixer en el tercer deganat, estaran vivint els beneficis de la posició actual dels astres. Hi ha molta energia ajudant al fet que tinguis un millor vincle amb la teva parella.

La teva habilitat per als negocis és sabuda per tots i per això podries ser convocat per a integrar una societat, la necessitat que potenciïs els projectes comercials d'algú de la teva família és probable d'acord amb els patrons astrals que s'observen en el Zodíac.

El dolor en les articulacions pot originar-se en qualsevol moment de la vida, pot tractar-se d'una manca de minerals en la teva dieta o deure's a males postures. És hora de valorar el teu benestar.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

El mòbil, les xarxes socials, l'ús i abús de l'ordinador i d'altres elements de comunicació es convertiran en una pedra en el camí del teu amor. És paradoxal que allò que serveix per a unir-nos als quals estan lluny ens distanciïn dels qui estan a prop.

Aquest dimarts serà un excel·lent dia per a reorganitzar la gestió de les teves finances. Pots beneficiar-se de l'assessorament d'especialistes, dels quals podràs fiar-te amb total tranquil·litat.

Hauràs de ser molt assenyat en matèries de salut per a no sofrir una recaiguda en alguna malaltia que donaves ja per liquidada. En matèries de salut no es pot abaixar la guàrdia, Cranc! Recorda el teu propòsit d'esmena.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Els astres estan tibants en la teva zona de l'amor i podries trobar-te amb una ruptura de parella que no t'esperaves ni has vist venir. Això et deixarà tan sorprès que la teva reacció serà molt freda. 

Dia de sort i positivisme per als nadius d'aquest signe que treballin en arquitectura o on s'utilitzi el càlcul i la matemàtica superior.

Si necessites demanar-li a l'Univers una mica concret, ajuda't dels rituals per a atreure'l a tu. Cremant encens i posant tota la teva atenció en això també podràs aconseguir-ho.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Sortiran a la llum assumptes dels quals no vols parlar amb la teva parella. No esquivis el tema encara que resulti controvertit. És més, resultarà interessant parlar d'ell sense embuts i si es tracta d'un problema, tots dos podreu pensar com buscar-li una solució.

A la feina tindràs un dia molt interessant i dinàmic, Verge, ja que perquè gràcies al teu bon humor i el teu contagiós optimisme veuràs obertes de bat a bat portes professionals que creies tancades i barrades.

Advoca per descansar tant el teu cos com la teva ment. En fosquejar, presa alguna infusió relaxant i veu aviat al llit. Si et desagrada el sabor de les tisanes, hi ha moltes pastilles naturals de til·la o valeriana.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

El teu horòscop d'avui en l'amor diu que podràs gaudir de un vincle pròxim amb la teva parella i una relació cordial amb els membres de la família. Això pot garantir-te uns moments molt feliços.

Quant als diners els Astres t'aconsellen planificar les teves despeses meticulosament i evitar o reduir els innecessaris. Això pot ajudar-te a pagar préstecs o altres deutes que hagis contret en el passat.

La predicció per a la teva salut avui Lliura, diu que tot està baix control. Aquest refredat o dolor sobtat que ha aparegut per a no deixar-te descansar bé, o fer de la teva vida un calvari, desapareixerà.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Els astres et predisposen per a gaudir de la vida en família, les anomenades als avis, connectar amb les històries ancestrals o recordar una figura maternal són part de les teves necessitats aquesta tarda.

Els esforços que avui hagis de realitzar tindran un premi especial, Escorpí. Has demostrat amb escreix el molt que et compromets i per això tindràs una recompensa.

Els nadius d'Escorpí en general estan passant una temporada molt positiva en el referit a la seva salut. No obstant això deixar de cuidar-se no serà una bona opció si volen que el benestar perduri.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

L'amor brilla per als nadius de Sagitari, sigui que estiguin en parella o solters. Les possibilitats de gaudir de la passió, la màgia i l'entusiasme de l'amor són molt elevades. Aprofita cada moment intensament.

Respecte a la teva economia, segurament voldràs compartir amb les persones que aprecies la teva bona situació financera. Ets una persona generosa, per la qual cosa sempre estàs disposat a ajudar als altres en tots els sentits, també en l'econòmic.

La predicció per a la salut dels nadius de Sagitari, porta notícies positives, perquè sembla que estàs trobant la manera de mantenir-te en forma. Aquest cuidat diari del teu cos, el trasllades també a tota la teva família.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Avui serà una jornada en la qual petits gestos d'amor per part de tots dos alimentaran la relació i sanaran petites ferides que podrien estar arrossegant del passat.

És molt important que aprenguis a donar valor a les teves labors, ets massa exigent amb tu mateix i no et permets la mínima fallada i d'aquesta forma moltes vegades no flueix l'abundància que mereixes.

Tots noten quan alguna cosa no camina bé amb els teus temes afectius o professionals perquè el teu rostre s'apaga i la teva mirada s'endureix, Capricorn. És un dia perfecte per a consultar amb un psicòleg o terapeuta que escolti les teves inquietuds.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La predicció d'avui per als Aquari en els assumptes del cor és bastant prometedora. T'espera un dia ple de coses bones, mostres d'afecte per part dels quals t'envolten, i fins a alguna declaració d'amor.

Respecte a la teva economia, podries passar per un període de dificultats, no a causa de la teva mala gestió, sinó de problemes externs a tu. Problemes que concerneixen l'entitat bancària, a la teva empresa, o als qui d'alguna manera custodien els teus diners.

Pel que fa a la teva salut, l'horòscop d'avui augura un dia de bones energies. Els problemes de salut que tenies sembla que es van solucionant i van deixant lloc a una recuperació d'energia bastant notable.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Tot el que sorgeix del teu inconscient gràcies a Mart donarà pas a actituds venjatives i rancunioses per part teva. Potser estàs pagant el teu dolor i ràbia amb les persones més pròximes a tu i no t'estiguis adonant.

Una ruptura amb un soci està a punt de produir-se, ja que estàs actuant de forma massa independent. Si canalitzes bé les energies, ho tens tot a favor per a fer canvis a millor de la mà del teu company. 

Els aspectes planetaris podrien influir-te i portar-te problemes de circulació a les mans. Si et notes les mans inflades i se't trenquen les ungles amb facilitat, són símptomes d'una mala circulació sanguínia.


Comentaris

envia el comentari