L'horòscop diari del 4 d'agost de 2020

Ja pots llegir el teu horòscop per al dimarts 4 d'agost de 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac

Aries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

La felicitat et somriurà de manera moderada aquest dimarts; Venus protegirà la teva relació amb el teu cònjuge, però no farà de tu un dels signes més passionals ni tampoc dels més divertits.

Has de valorar-te més professionalment, fins i tot si hi ha gent al teu voltant que et convida a canviar de sector, o directament llençar la tovallola. No et deixis portar per les circumstàncies, busca sempre una raó per seguir remant cap endavant.

Estaràs llest per desfer-te de certs hàbits que són molt perjudicials per a la teva salut; el mes només està arrencant i veuràs com val la pena esforçar-se.

Tauro Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Establiràs una bona complicitat amorosa; les parelles que conviuen sota el mateix sostre aconseguiran conformar un equip fort i unit. Els que encara no han fet aquest pas posaran la paraula mudança sobre la taula.

El ritme i el volum de la teva feina augmentarà per causes externes. Hauràs de tenir el cap fred perquè ningú et faci oblidar els teus objectius.

Vés amb compte amb els excessos, tant gastronòmics com sexuals. Hi ha certes pràctiques al llit que poden provocar lesions si no es practiquen de la forma correcta.

Géminis Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Bessons, avui algú de la teva família podria acusar-te d'estar sent massa sobreprotector amb els teus fills o parella Presta especial atenció a les teves amistats, no hauries d'estar a prop dels que no paren de criticar-. Un amic envejós podria ser més negatiu en la teva vida que algú que es mostri enemistat amb tu.

És un moment en què les entrevistes importants obtenen resultats positius gràcies a la bona disposició astral que afavoreix la teva manera de comunicar-te i alhora et mostra empàtic i receptiu al teu interlocutor.

Espera bones notícies respecte d'analítiques o estudis.

Cáncer Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Conrea la teva paciència en l'amor; la teva tendència natural és la de ser un Cranc despòtic en les teves relacions romàntiques, fins i tot sense tenir una raó sòlida per a això.

Viuràs alguns enfrontaments relacionats amb l'ambient laboral, probablement amb els teus superiors. L'univers et manarà senyals perquè actuïs de la millor manera (o almenys la menys nociva).

La teva vitalitat serà increïble, i la gastaràs en activitats que has de deixar liquidades encara que no t'entusiasmin molt (assumptes familiars, de treball, gestions personals...). Busca un forat a la teva agenda per dedicar-te a les teves aficions.

Leo Logo

LLEÓ

(23 de Juliol - 23 d'Agost)

Qüestionaràs a la teva parella perquè fa dies que mirant el mòbil a tota hora. No és que estigui parlant amb una tercera persona, sinó que s'ha enganxat a un joc en línia. Els solters tindran una actitud freda en el terreny amorós.

Jornada propensa a les pèrdues de diners. Evita fer inversions o prestar diners. A la feina, l'ambient serà de bon rotllo i companyonia, predominaran els riures i les bones vibracions.

Tantes converses et deixaran afònic, per recuperar-te pren un parell de cullerades de mel abans d'anar a dormir.

Virgo Logo

VERGE

(24 d'Agost - 22 de Setembre)

Hauries de proposar-algun pla a la teva parella, una situació en què pugueu deixeu-vos anar la cabellera i deixar que la tendresa, la complicitat i la sensualitat corrin al seu lliure albir.

Aprecies importants transformacions que han començat a succeir-se en la teva feina; s'anaven succeint de forma gradual, però ara ho notes molt més. No tindràs por, saps que en aquesta vida tot ha d'evolucionar i créixer.

Els teus ulls estaran amb certa sensibilitat en aquest dia; fàcilment podries contreure una conjuntivitis o qualsevol altra infecció. Sabies que les piscines són un focus per a aquest tipus de problemes?

Libra Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

L'horòscop d'avui et revela que la teva millor arma en l'amor serà l'empatia. Amb aquesta qualitat podràs arribar tan lluny com desitgis, fins i tot en les situacions més complicades o incertes.

Pel que fa a la teva professió, la predicció d'avui augura bons resultats, tant en el laboral, com en l'econòmic. Segurament no seran immediats, però el camí cap a l'èxit està assenyalat.

Evadir-te dels problemes a través del menjar o altres substàncies no et servirà de molt. És més, afegiràs un altre problema: el deteriorament de la teva salut.

Escorpio Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 21 de Novembre)

Voldries ajudar als que ho necessiten i brindaràs tot el que estigui al teu abast per afavorir als teus éssers estimats. La vida familiar dels nadius del signe d'Escorpí serà molt important, però especialment se centraran en els nens de la família.

Aquells nadius que ocupin activitats que estan en contacte amb l'art o l'entreteniment gaudiran d'un bon influx astral que els portarà a millorar els seus ingressos o les seves condicions laborals.

Avui la fertilitat dels nadius del teu signe serà ressaltada per la influència astral.

Sagitario Logo

SAGITARI

(22 de Novembre - 21 de Desembre)

La teva predicció per a l'amor avui Sagitari augura que serà un bon moment per aprofitar el teu atractiu sexual, que ja saps que el tens a flor de pell. T'esperen, per tant, nits de passió i romanticisme.

En el terreny professional, si canalitzes millor els teus pensaments, aconseguiràs assolir els teus objectius laborals. També hauràs d'aprendre a establir prioritats i així recuperar l'equilibri.

En la salut, serà un dia de molta diversió i aventura, ha arribat aquest moment en què cal gaudir al màxim el que la vida et permetrà viure.

Capricornio Logo

CAPRICORN

(22 de Desembre - 19 de Gener)

L'amor arriba de les maneres més insòlites. Aquells nadius que estan en parella o vivint amb el seu enamorat se sentiran agraïts per la comprensió i el suport que reben davant d'un problema aliè a la llar.

Qualsevol cosa que vulguis fer és possible quan focalitzes el teu poder interior. No creguis en impossibles. Aixeca't amb el peu dret i treballa des de primerenc en els teus objectius.

La flexibilitat i la salut són dues de les metes que ronden pel teu cap, Sentir-te bé, ser flexible en els teus moviments i gaudir de cada hora del dia serà important.

Acuario Logo

AQUARI

(20 de Gener - 19 de Febrer)

El teu horòscop per avui en l'amor Aquari indica que serà un dia molt constructiu en l'àmbit familiar. Podries dir-se que avui tindràs una vida feliç i pacífica en companyia dels teus éssers estimats.

Pel laboral, un excés de confiança podria ser perjudicial, portant-te a una pèrdua monetària. No obstant això, serà un bon dia per a aquells que busquen feina.

En la salut, ara estàs més conscienciat pel que fa a la necessitat de cuidar-te. Et preocuparàs més per obtenir informació sobre els aliments que ingereixes, la seva procedència i la seva composició.

Piscis Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Et sentiràs estancat en la teva relació de parella. Per tornar-vos a enamorar haureu de fer un esforç per trencar amb les rutines, fer activitats noves, i fins i tot fer-li un gir a la vostra vida sexual.

A la feina els aspectes planetaris tensos t'infonen por al fracàs i això pot propiciar conductes deshonestes en la teva persona o que diguis mentides per tal de sentir que el teu lloc de treball està assegurat.

Comprar flors com tulipes o roselles i tenir-los en un lloc visible de la teva llar et faran sentir més feliç i la seva energia màgica et proporcionarà força i valor.


Comentaris

envia el comentari