L'horòscop diari del 4 de de febrer

Ja pots llegir el teu horòscop per al dijous 4 de febrer de 2021. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Hi ha molt bons influxos energètics per als nadius d'Àries que viuen una relació a distància. En principi aquest tipus de festejos (o matrimonis) ofereixen més disgustos que alegries, però avui la truita es donarà la volta. Connectareu més que mai malgrat els quilòmetres que us separin físicament.

En el treball perds el temps en tasques que no són molt importants, i altres que mereixen tota la teva atenció les despatxes de pressa i corrent.

Per a potenciar la confiança en tu mateix considera un canvi d'imatge. T'atreveixes a demanar cita en un centre d'estètica?

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

El nadiu de Taure està en un d'aquests dies en què el Sol brilla especialment per a ell i per als seus amors. Tens una actitud adequada davant la vida, sents la calor pertot arreu i no estàs disposat a perdre el teu valuós temps en laments o records tempestuosos.

La teva agenda estarà carregada d'esdeveniments, alguns d'ells molt importants, com la renovació d'un contracte o la signatura d'un sucós acord que et farà guanyar diners.

Et tocarà controlar la teva força, podries tenir un problema per fer les coses amb més ímpetu del que necessiten.
 

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Si estàs en una relació de llarga data, ja saps que no sempre les coses flueixen i que per això és bo donar aire per a respirar i seguir més buidats. Tomàquet un temps personal per a buidar-te.

Si estàs buscant ocupació para esment als anuncis en la web potser et trobes amb una oportunitat excel·lent. El número de la sort per als nadius del signe dels bessons avui és el 34.

Els astres mostren una tendència a la irregularitat intestinal i els dolors de la zona baixa abdominal.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Sents una gran necessitat de comunicar-te en assumptes d'amor. Estàs cansat de callar allò que sents, la qual cosa necessita el teu cor, i posaràs tota la veritat damunt de la taula. Vols solucionar aquest assumpte que fa que et costi agafar el son.

En el treball hi haurà bon enteniment, i podràs fer les paus amb aquest company amb el qual vas tenir subtils enfrontaments dialèctics.

Quan vagis al supermercat analitza la composició de cada cosa que tiris en la teva cistella, comprovaràs que hi ha massa articles excessivament ensucrats, des dels sucs als precuinats.

 

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

El teu ser estimat estarà una cosa taciturna, et tocarà donar-li el teu suport, escoltar-li i acaronar-li sense que li atabalis. El solter es crearà mil escenaris al seu cap si la persona que li agrada no li contesta ràpid als seus missatges.

Si et dediques a la compra-venda d'immobles tancaràs un acord molt rendible. Necessites una major conscienciació sobre les teves compres i una estratègia per a estalviar.

La Lluna en Escorpí activa el teu costat més sexual, que no podràs satisfer. Però també t'ajuda a aprofundir en la psicologia dels altres.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Et sents el protagonista d'una comèdia romàntica, d'aquestes que donen per televisió els caps de setmana. Les teves preocupacions durant aquest dijous seran molt fútils, el teu cor et diu que tot marxa sobre rodes i així serà.

Tens el risc d'entrar en conflicte amb algun soci o col·lega de professió. Els astres et donen un consell: abans de començar una discussió, seria convenient que t'informessis a fons sobre els problemes que tractareu. Com més sàpigues, millor.

Aposta pels cosmètics naturals, i no et maquillis massa, tens molta bellesa tal qual ets.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

El planeta Júpiter està en la teva cinquena casa del plaer durant aquest mes i la major part de l'any, la qual cosa afectarà la teva vida amorosa. En aquest sentit les relacions són crucials per al teu benestar mental i emocional.

En el terreny professional, l'energia favorable està amb tu per a donar-te suport, diners, connexions laborals i capacitat de persuasió.

En la salut Mart entra en el teu sector de la intimitat i anima la teva vida privada fins a principis de març. És útil per a desenterrar coses i despertar passions i desitjos que potser has ignorat o enterrat.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

d'infidelitat, sospites i conflictes de gelosia i possessió. Tant de la teva part com de part de la teva parella podrien ficar-se en racons foscos del seu psiquis.

Pot ser que hagis estat sotmès a molta pressió i per això estàs cansat o distret, alguns problemes en les teves relacions fan que l'energia mental es trobi dispersa i per això hagis descurat el teu treball.

Els nervis que passaràs durant tota la jornada podrien danyar la teva salut si no prens precaucions

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Avui quatre de febrer les influències planetàries adverses faran que les teves relacions entrin en crisis. Tal vegada, surt a la llum informació sobre la teva parella de la qual no tenies idea.

Quan treballis, estaràs molt dedicat i concentrat. No hi haurà res que t'a part dels teus objectius. Els teus plans per al futur guanyen en consistència perquè ho tens tot molt ben planificat en la teva ment.

A nivell físic, et sentiràs bé, però és possible que hagis de posar més l'accent a complir amb les rutines diàries d'activitat física.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Quan el planeta Urà està en moviment directe en l'àrea de romanç convida a ser directe en les teves paraules, és per això que pot ser que diguis alguna cosa que incomodi a la teva parella però saps que és una veritat que bull per sortir a la llum.

Si has estat lluitant per a tirar endavant una emprenedoria és probable que tinguis cada dia majors indicis d'èxit.

Si estàs sofrint alguna malaltia i no veus avanços en el tractament és probable que hagis arribat al punt de necessitar realitzar una consulta amb un altre especialista.
 

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Ja sigui que estiguis acompanyat o no, l'Univers et permet expressar el teu potencial d'amor amb el teu comportament i les teves paraules, indica Mercuri en el teu signe.

En el laboral, experimentaràs els canvis que siguin necessaris per a obtenir millors condicions, i tu seràs el que decideixi, si vols canviar de treball i dedicar-te a complir els teus somnis, aquest és el moment.

Hauràs d'anar amb compte amb la teva salut, són moments que porten molts canvis, i estaràs ocupat atenent assumptes importants, però recorda que la salut també és molt important.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Que la teva parella estigui rumiant tot el dia i no compti amb tu et farà sentir desplaçat i només, la qual cosa et portarà molt possiblement a l'empipament. Deixa-li el seu espai i ja veuràs que més tard acudirà a tu.

Sonen campanes de grans projectes en els quals estaràs involucrat però la burocràcia de papers retardarà molt aquest pla. Si necessites sanejar les teves finances potser et convé demanar una reunificació dels teus préstecs i deutes.

Neptú en trígon a la Lluna en Escorpí t'aporten un descans reparador i somnis plens de simbolisme ( podries somiar amb vides passades).


Comentaris

envia el comentari