L'horòscop diari del 4 de gener

Ja pots llegir el teu horòscop per al dilluns, 4 de gener de 2021. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Un assumpte tan quotidià com el repartiment de tasques domèstiques pot provocar una calorosa irritació en la llar del nadiu d’Àries. Potser és la teva parella la que et retregui la teva falta de compromís, o igual ets tu qui li sol·licita una major implicació dins de la llar.

Hi ha alguna cosa en els teus negocis que no et quadra, creus que els diners se t'està escapant per un forat i has d'estar molt concentrat per a trobar-ho.

Viuràs una decepció relacionada amb la teva salut; potser els clàssics excessos del cap de setmana no t'han permès perdre tant pes com esperaves.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Tens posades molt altes les teves expectatives en l'amor, i fins freguen el territori de la fantasia i el surrealista. Potser et creus que la vida és com un d'aquests contes de fades que els teus pares et llegien a la nit en anar-te'n a dormir.

Ara t'adones que demanar tants préstecs per a passar el Nadal en gran no era tan bona idea.

Si vols canviar alguna cosa en la teva vida, és el dia per a dur-lo a terme; per a molta gent és més fàcil deixar de fumar o començar una dieta en dilluns.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

No hi ha millor manera de començar la setmana que embolicat als braços d'una persona especial que t'adora i desitja estar al teu costat. Gaudiràs de l'envolupant energia de Venus en Sagitari que et porta prestar molta atenció a la teva parella.

Liderar un camí comercial o productiu entre diverses persones afins a la teva naturalesa professional serà una de les alternatives més rendibles de l'any.

Aquest dilluns la salut física estarà bé, podràs sentir cert cansament i una mica de decaïment.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Pots confondre sentiments i emocions en aquest dia. Així, potser et dónes compte del que senties cap a una persona que va entrar recentment en la teva vida no era amor com a tal, sinó més aviat certa idolatria. Et fascina, t'atreu físicament, però el teu cor no vibra en sentir la seva veu.

La protecció d'algú amb molt de poder es notarà en el teu lloc de treball; la teva jornada serà més senzilla que la d'alguns companys, i així podries despertar enveges.

No hauràs de preocupar-te per la teva salut, si esperes el resultat de determinades proves mèdiques rebràs bones notícies.
 

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Si notes que la teva relació s'ha estancat l'últim que has de fer és casar-te o tenir un bebè per a ‘arreglar la situació’. El que heu de fer és acudir a teràpia de parella. El solter, lligarà amb facilitat.

Si tens la teva pròpia empresa, et preocuparàs per certs protocols que no estan funcionant de manera correcta. Per aquest motiu, hauràs de reorganitzar el teu negoci d'una altra manera.

La salut serà bona en general, amb energia i de bon humor. Però, a causa d'algun menjar (o absència d'ell) podries sofrir una pujada o baixada de tensió.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

No miris per a un altre costat si tens una relació de parella que no passa pel seu moment més àlgid; tens un do per a trobar solucions senzilles davant les complicacions de la vida. Les coses avançaran en el camí que desitges si t'esforces una mica.

Quan arribis al treball, dedica el temps que estimis oportú a planificar les activitats que vols dur a terme al llarg del dia. Una bona estratègia a primera hora et permetrà administrar millor el teu temps i ser més eficient.

Hauràs de controlar les teves energies amb intel·ligència per a no caure esgotat a última hora.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

En l'amor, Plutó per la seva part t'empeny a ser més exigent i menys disposat a acomodar-te a situacions que ja no t'agraden. Va arribar per tant el moment d'aclarir coses amb la parella.

En el terreny professional gaudiràs del favor de Júpiter, qui t'ajudarà a afrontar els problemes amb serenitat i optimisme. Tindràs moments d'estrès.

D'altra banda, abordaràs la teva salut des d'una perspectiva més constructiva, més preventiva en tot cas. Ets conscient de la realitat que t'envolta i per això actuaràs en conseqüència.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Els astres estableixen nous patrons romàntics per a molts nadius del signe de l'Escorpí. Una meravellosa energia en el veí signe de Sagitari porta a la teva vida una brisa fresca de confiança en la vida.

Si estàs sense ocupació, els teus assumptes econòmics seran menys preocupants gràcies a un oferiment que arriba en el moment just. No et desesperis.

Per a aquest dilluns els astres impulsen una major cura de la teva salut. Hi ha molt que pots fer per a millorar.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

El teu horòscop avui diu que l'amor serà bastant constructiu i equilibrat per als nascuts en Sagitari, i hi haurà moltes parelles que es mouran per objectius comuns.

En el treball, les diverses situacions obertes trobaran un llançament definitiu a partir d'aquest moment. De fet, tindràs tant gratificacions com guanys.

Quant a la teva salut, la determinació i vivacitat que recuperaràs en aquest 2021 serà l'empenta adequada per a desenvolupar un programa de recuperació fitness, a més de portar una vida equilibrada i una dieta saludable. Com més relaxat estiguis, més energia tindràs.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

El temps de l'alegria sembla esfumar-se quan et deixes portar per la influència lunar que està esperant trobar els defectes en cada detall en lloc de lliurar-se a l'alegria de saber-se estimat i acompanyat per la persona a la qual mestresses.

És una excel·lent jornada per a les cabres pel que fa a la vida econòmica o financera. Si estàs a la recerca d'una nova ocupació no és un dia per a presentar-se a una entrevista.

És una jornada òptima per als nadius del signe de la cabra pel que fa a la salut.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Per als solters del signe, no només hi haurà trobades que poden conduir a l'amor veritable sinó també a una sèrie d'aventures interessants i divertides.

A l’àmbit professional, Júpiter i Saturn estan en trànsit darrere de tu i per tant són un suport molt vàlid per a afrontar obstacles importants en el treball i preparar un començament realment sorprenent d'any.

En la salut, a nivell emocional, la teva nova versió de tu mateix pot ser poc convencional, sorprenent, però increïblement sàvia en la seva singularitat. Faràs ús de les teves habilitats per a un bé major.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)


Envia-li a la teva parella un regal sorpresa al seu treball amb una nota romàntica. Se sentirà valorat i volgut. El solter estarà massa ocupat buscant noves maneres de fer fortuna i no s'interessarà per ningú. Els nous veïns que et resulten cridanerament interessants.

Una oportunitat per a guanyar diners se't tancarà en els nassos, però a canvi s'obriran altres portes (encara que menys suculentes). Companys de treball mal educats intentaràs treure't de les teves caselles.

Has de transformar els teus hàbits insalubres en rutines i alimentació saludable. Planifica menús i taules d'exercici i obtindràs bons resultats


Comentaris

envia el comentari