YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

L'horòscop diari del 4 de juliol de 2020

Aquí tens les prediccions d'aquest dissabte, 4 de juliol de 2020

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Es propicien els viatges interiors durant aquest dia, no cal que facis les maletes, Àries! Tindràs certa facilitat per ordenar tots els teus sentiments i tots els teus projectes de futur. Sabràs bé què és el que busques en una relació.

Si et toca treballar, que sàpigues que la jornada serà bastant suportable. Ignoraràs els problemes que hi ha a prop teu, i amb cert egoisme sa, et centraràs en aquelles tasques que et pertoquen exclusivament.

Et sentiràs bastant cansat, encara que la nit anterior vas gaudir d'un somni llarg i reparador.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Amb els pocs esforços que facis, aconseguiràs un dissabte excel·lent i màgic en l'amor. Reviuràs la passió amb la teva parella si proposes alguns plans frescos i senzills, escriuràs bonics moments en el vostre llibre d'amor.

Medita sobre els errors que vas cometre en els últims dies en assumptes laborals, i quines mesures prendràs perquè no es tornin a repetir.

Durant aquest cap de setmana tindràs algunes activitats socials en què els excessos estaran a l'ordre del dia. Sigues fort per no caure en la temptació.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

És un bon dia per establir noves metes en comú amb la teva parella. Si estàs en una convivència, assumptes relatius a la llar o als canvis que podeu dur a terme junts, poden servir per enfortir la unió entre vosaltres.

Avui és possible que la voluntat triomfi per sobre la desgana. Aconseguiràs donar per acabades algunes responsabilitats que t'aclaparaven.

No deixis per l'últim atendre les teves necessitats físiques i psicològiques. Ets el més important de la teva vida, no ho oblidis.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

La teva mirada està carregada d'una magnètica energia durant aquest dissabte. Així, aconseguiràs captar l'atenció de qui desitgis, encara que corres el risc també d'atreure a prop teu a persones que no t'interessen gens ni mica. Aprofita aquest poder de seducció amb saviesa.

Pensa si realment fas tot el possible per millorar les teves condicions de treball. Analitza la teva situació, comprovaràs que en el fons tens una actitud conformista.

El teu benestar estarà molt lligat al teu bon humor. Alguns dels teus rivals intentaran fer-te enfadar de forma gratuïta, però les discussions absurdes no estan fetes per a tu.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol - 23 d'Agost)

Si has idealitzat a la teva parella te n'adonaràs que, com qualsevol ésser humà, també té els seus defectes. Has de veure la teva relació des d'una perspectiva més realista i sana. Els solters comptaran amb una intuïció maximitzada. Els astres et beneeixen i protegeixen per fer aquest viatge llarg que et ve tant de gust.

Algú del teu entorn demanarà la teva opinió sobre unes inversions que vol realitzar. Sigues caut i imparcial amb els teus consells.

Caldrà que facis exercici si no vols tenir un excés d'energia i que això et produeixi mal de cap.

Verge Logo

VERGE

(24 d'Agost - 22 de Setembre)

Vols passar un dia tranquil en assumptes d'amors? Per a la teva fortuna, els astres propicien la felicitat, aconseguiràs allunyar-te dels problemes mundans, i tindràs la màgia a l'abast dels teus dits.

Has d'arriscar-te una mica més en el teu treball, i més, si ets un nadiu que està al capdavant del seu propi negoci. Necessites comprovar que els teus esforços donen bons resultats, o si per contra estaves apostant per una estratègia equivocada.

La teva energia està en alça, augmenta la confiança en tu mateix i et creuràs capaç de fer coses increïbles.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'octubre)

Avui no hi haurà molt de temps per a les trobades romàntiques. Més aviat optaràs per mantenir-te a una distància prudencial de qui estimes, preservant d'aquesta manera la teva intimitat.

En el terreny laboral, tot indica que acabaràs enfadant-te amb els que desaproven els teus projectes. Tindràs enfrontaments que afectaran negativament als teus plans.

No hi ha indicadors de risc pel que fa a la teva salut física, excepte les variades tendències a emmalaltir per qüestions emotives o nervioses. Els òrgans més afectats seran, com de costum, els ronyons, però també l'aparell digestiu. Et convé prendre molt líquid.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 21 de Novembre)

El teu mestratge en l'alcova es manifestarà com mai abans. Veuràs amb alegria que has aconseguit pujar un esglaó més en la recerca de l'alquímia sexual. Et sentiràs el nexe entre el cos de la persona estimada i el cel.

Pel professional, prendre un descans i pensar en els motius pels quals tens aquesta estranya sensació de por t'ajudarà a ordenar les teves idees i col·locar cada percepció en el lloc adequat.

Els mals de cap i les neuràlgies són típics en dies com aquest en què permets que pensaments foscos inundin la teva ment

Sagitari Logo

SAGITARI

(22 de Novembre - 21 de Desembre)

Avui Sagitari, el planeta Venus continuarà inclinant per afalagar i encantar als altres, fent que les relacions siguin significatives i harmonioses, tant a nivell social com romàntic.

En el terreny professional, un nou començament, o un enfocament revisat, comença a prendre forma. Tindràs cura de com comparteixes diners i recursos.

En relació amb la salut, avui et sentiràs més intuïtiu del que és habitual, recollint tots els senyals ocults de les persones que t'envolten, durant tot el dia. Seràs com un radar d'informació. Segueix dedicant temps a cuidar-te cada dia.

Capricorn Logo

CAPRICORN

(22 de Desembre - 19 de Gener)

Les explosions d'ira, les males respostes i la discòrdia són possibles si et deixes portar per les emocions i no raones prou.

Hauràs de dedicar part del dia a buscar estratègies de venda teus productes o serveis que siguin compatibles amb els canvis que ha sofert el teu entorn social en els últims temps.

La sexualitat es veu estimulada pels astres i serà recomanable que facis cas als crits de la natura.

Aquari Logo

AQUARI

(20 de Gener - 19 de Febrer)

Avui els Aquari que estiguin en parella viuran moments idíl·lics inoblidables, els que conformaran un veritable retorn a les primeres etapes de la relació.

Pel professional, si bé tot es desenvoluparà normalment, han de tenir en compte que podria haver-hi discussions, per la qual cosa convé que evitin les disputes i els frecs amb companys de tasques, així com també amb subordinats i superiors.

Pel que fa a la teva salut, els astres prediuen que avui persistiran aquestes molèsties musculars que han desencadenat el teu mal humor aquests dies. Has de sortir d'aquest cercle viciós.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Et vindrà de gust trencar amb la rutina i t'atreviràs a plantejar-li fer a la teva parella una de les teves fantasies sexuals. Si estàs solter i portes temps veien-te amb algú que t'agrada, és el moment de fer un pas més.

Les compres impulsives per internet estaran a l'ordre del dia. Reflexiona sobre si realment necessites tot això que vols comprar. A la feina, un client posarà a prova la teva paciència i respondràs de forma brusca a causa de la influència de Mart en Àries.

Tindràs mal de mandíbula a causa de l'estrès. Recorda respirar fondo en situacions tenses.


Comentaris

envia el comentari