L'horòscop diari del 4 de maig de 2020

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

El Sol no il·lumina la teva relació aquest dilluns. I és que la teva parella camina en un dia una miqueta ombrívol, i et tocarà estar aquí donant-li suport, com tantes vegades ha fet per tu.

Tindran molta fortuna els nadius del carner que es dediquen al món de la compra i venda de béns immobles; el sector immobiliari deixarà importants acords en el forn.

Per a evitar aclaparaments fes les coses al seu degut temps: juga amb la teva agenda per a atendre totes les teves cites i les teves responsabilitats. T'evitaràs maldecaps.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

L'estabilitat arriba als teus amors: el dia serà bastant calmat, aquest dilluns Venus et protegeix amb cura i t'ajuda al fet que la pau brilli. Alguns afortunats seran el protagonista d'una sorpresa preparada amb molt d'afecte.

Accepta qualsevol invitació per a un esdeveniment relacionat amb el teu sector professional: els astres preveuen que coneguis a persones influents, o que reprenguis vells contactes que resultin útils per al teu futur més imminent.

No t'has adonat gairebé del ràpid que ha passat el temps. Recuperaràs alguns dels propòsits que et vas fer de cara a l'any nou.

  

 

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

No temis Bessons, tot el que vius en aquesta jornada és la porta que et porta a un estat de maduresa emocional que et brindarà millors perspectives en el futur. Recorda que les paraules que pronunciïs tenen el seu efecte sobre les persones a les quals estimes.

S'amable per a no haver de demanar disculpes més tard. Aquest dilluns podries viure el temor clàssic previ a exàmens o moments de classificació que et porten a demostrar el molt que saps i l'esforç que has posat a ser el millor.

Existeixen efluvis molt positius que enfortiran el teu organisme.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Les noves tecnologies podrien jugar-te una mala passada. Evita utilitzar les mateixes per a dur a terme atrevides formes de festeig, perquè el receptor dels teus missatges o fotos podria no ser el desitjat.

Estàs embolicat en bones vibracions en l'àrea laboral i la teva intuïció en temes de negocis serà encertada. Sabràs quines persones vénen de front i quins guarden foscos interessos.

Cuida molt la teva pell, beu aigua perquè es mantingui hidratada, i si estaràs exposat al sol, el protector solar serà avui el teu gran aliat: així evitaràs insolacions o molestes cremades.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Es produirà una discussió amb la teva parella relacionada amb el sexe, el temps lliure que passes amb els teus amics o en què gastes els diners destinats a la llar. Et sentiràs molt decebut i et donarà mandra discutir.

Amb Plutó en regressió en la teva zona laboral pot ser que estiguis movent els fils darrere del teló. Realitzant accions, canvis, millores que des de fora no es perceben però que són necessaris.

Posseiràs una força de voluntat molt potent que t'ajudarà a deixar enrere hàbits molt nocius per a la teva salut, com per exemple, deixar de fumar.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

La teva setmana comença amb una jornada carregada de grans contrastos, i així, oscil·laràs entre dues tendències amoroses oposades. D'una banda, es desperta un gran desig d'escapar i conèixer noves sensacions fortes; i per l'altre, el somni d'estabilitzar la teva vida matrimonial.

Corres el risc d'enfrontar-se a una atmosfera bastant tibant en el teu lloc de treball, bregant amb companys que estan més puntimirats de l'habitual.

T'involucraràs molt en les teves activitats esportives, i es potenciarà la teva capacitat per a concentrar-te en objectius específics. Molts atletes aconseguiran millorar la seva marca.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Les qüestions relacionades amb l'amor no seran fàcils avui. Hauràs de treballar més per a aconseguir els teus objectius socials i amorosos, encara que sigui complicat.

Tant en les finances, com en el laboral, és temps d'aprendre del viscut i actuar cautelosament. Si bé podrien presentar-se oportunitats interessants, aquest moment és crucial per al teu futur.

En relació amb la salut, la predicció diu que és bona. La majoria dels planetes tenen un aspecte harmoniós, per la qual cosa no hi ha contratemps o obstacles importants perquè gaudis de bona salut.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Un cor harmoniós i la capacitat de lliurament seran els protagonistes de la teva vida amorosa. Molts dubtes s'aclariran i vibraràs un sentiment d'unitat i equilibri poc freqüent.

Plutó retrògrad en Capricorn genera el sorgiment de dubtes i plantejaments en l'àrea laboral. Hauràs d'enfrontar el desafiament de reconèixer les dificultats actuals i trobar noves sortides.

Hi ha magnífics contactes planetaris per als nadius d'Escorpí avui pel que fa a la salut i l'equilibri energètic. La majoria dels planetes es troben en una relació harmònica.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

La teva predicció per a l'amor avui dilluns Sagitari t'aconsella deixar que les teves idees creixin lentament i ser pacient. La teva sensibilitat està creixent per moments.

Respecte al terreny professional i econòmic, la predicció d'avui adverteix que canviar els teus plans pot portar-te a carregar-te amb obligacions que no esperes en absolut.

En matèria de salut, els Astres avui prediuen un dia on la teva atenció estarà centrada en aquests problemes en les extremitats que han aparegut recentment. Pot ser que el procés de curació sigui més lent del que esperaves.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Si aprens a comunicar-te amb el cor obert, superaràs aquests problemes en un instant. Aprendre a escoltar és part important d'aquest moment en la teva vida.

Els astres mostren una tendència als canvis i més flexibilitat en les idees. La por a la pobresa i el fracàs no afavoreixen el teu creixement material, per contra et porta a perdre seguretat.

Avui veuràs indicis del canvi que els astres tenen preparat per als nadius del teu signe. Hauràs d'aprendre a gestionar el teu nerviosisme.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

No tinguis por que et rebutgin. En assumptes relacionats amb els sentiments, pots esperar un gran avenç.

Les teves finances semblen estables, però no pots esperar molt de progrés en aquest sentit. No obstant això, hauries de poder cobrir totes les seves despeses amb l'ajuda dels teus estalvis.

La predicció per a la teva salut avui, diu que hauràs de prendre totes les mesures de precaució per a mantenir-te forta i en forma. Una bona dieta és imprescindible, el ioga i la meditació poden ajudar-te.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Tots els nadius de Peixos seran propensos a tenir un amor secret, viure una relació doble secreta, o ser infidel a la seva parella practicant el llibertinatge sexual de manera oculta. Podries viure un gran disgust per part del teu pare, filles o germanes.

Si tens algun examen, entrevista o reunió és molt probable que et quedis en blanc i et mortifiqui la vergonya. Existeix risc que sofreixis una estafa o engany financer.

Els astres propicien en tu tristesa, confusió i mandra. Hauràs de treballar el teu sentit comú i força de voluntat per a no veure't arrossegat per aquestes energies.


Comentaris

envia el comentari