L'horòscop diari del 4 de maig

Ja pots llegir el teu horòscop per al dimarts 4 de maig de 2021. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

El nadiu del signe Àries entrenarà al seu cònjuge en noves maneres d'estimar, que trenquin la monotonia, i que promoguin la passió i el desenfrenament, però també el riure. En el teu llit hi haurà focs artificials.

La teva tenacitat i el teu coratge propi del teu signe et permetran superar tots els obstacles que vagin apareixent.

Venç una mica aquesta por (o és millor catalogar-lo d'ansietat?) que et produeixen les males notícies dels mitjans de comunicació. Sé molt acurat a l'hora de posar-te al volant, i no cometis imprudències.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Per sort, Taure, et trobes en un dia amb una certa protecció astral, que t'ajudarà a mostrar-te tolerant i indulgent. Tindràs una deliciosa humilitat, sabràs admetre els teus errors i buscar solucions perquè la pau i la felicitat governi al teu voltant.

Clima astral ambigu pel que fa al teu treball, així que no està de més prendre unes certes precaucions com no parlar mal dels companys, o no sortir abans que el teu torn hagi acabat.

Es deslligarà la teva gola, i tindràs facilitat per a caure als braços del menjar porqueria.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Podries sentir solitud en aquest tema, aquells amb volguessis compartir la teva sensació de no et comprenen o pensen que ets massa immadur. La Lluna es va d'Aquari i s'acosta a Peixos portant un clima confús amb si.

Respecte de l'elecció en temes professionals és possible que sigui necessari obrir un espai per a pensar, retirat de la influència d'altres persones que no coneixen tots els detalls d'un tema i t'aconsellarien malament.

Per a aquest dimarts els astres indiquen la necessitat de parar esment als teus ossos, les articulacions i tendons podrien estar demanant la teva atenció.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

El teu bon humor serà un dels teus punts forts en aquest primer dimarts del mes de maig. Et ve de gust conrear relacions noves, encara que cataloguis algunes d'elles com a amistats útils o de conveniència. Malgrat això, no descuris als teus amics de tota la vida.

En el teu treball podries cometre sonors errors, com tirar a les escombraries (o tirar a la trituradora de paper) una informació que era de vital importància.

Les decisions que prenguis per a sentir-te millor amb tu mateix seran correctes en general. Serà un dia bo per a endinsar-se corrents de meditació noves.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Serà un dia on te de molta mandra conrear el romanç i la passió. La desídia s'apodera de tu i el romanticisme que et caracteritza desapareixerà. El solter pretendrà conformar-se amb un amor mediocre.

En l'àmbit professional i laboral, tothom voldrà dir-te el que has de fer, i hi haurà moltes opinions malintencionades que et convidaran a tirar la tovallola. Fes cas omís perquè aviat colliràs recompenses.

En aquest dimarts aposta per les fruites dolces que continguin molta aigua per a sadollar el teu apetit i evitar una fartanera de menjar.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Gaudiràs d'una bona complicitat en parella. Sabràs formar un equip en fort, almenys en aparença. Només l'aparició de la nociva gelosia pot espatllar la màgia d'aquest dimarts.

Pensa amb cura abans de dur a terme accions que se surtin del legal per a aconseguir diners ràpids; pots lamentar la teva decisió durant molt de temps, més del que et duraria els diners.

Saps que estàs fent coses que van en contra de la teva salut. Aquest dimarts la teva família es preocuparà molt del teu benestar, i podrien cridar-te l'atenció per no complir amb les indicacions del metge.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Tu que normalment ets tan mundà i et sents tan còmode en la societat, mostra els teus talents, les teves bones habilitats interpersonals i evita amb cura les relacions que siguin massa elèctriques, ara mateix et convé una cosa més pausada.

Els que estiguin buscant treball trobaran més facilitats per a fer entrevistes. Tingues les coses clares i postula't només per a aquells llocs que realment et convencin.

Quant a la teva salut, potser avui alguns Lliura podia tenir problemes musculars en extremitats, i també en el genoll. Valora si es tracta d'una cosa passatgera o més seriós.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Si ja estàs involucrat en una relació de parella, conversar sobre els límits i els codis entre vostès no està de més. De fet podrien haver canviat en l'últim temps moltes de les veritats que suposaven com a inamovibles.

Si tens la teva emprenedoria comercial o treballes pel teu compte podràs avançar en assumptes que tenies demorats i que et feien sentir angoixat o frustrat.

Dóna't un massatge amb oli d'àrnica per a activar el retorn venós i descomprimir la tensió en els turmells.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Encara que totes les relacions impliquen esforços perquè funcionin en harmonia, els nadius de Sagitari no hauran de preocupar-se massa per aquest tema.

En l'àmbit laboral, Mercuri t'aporta agilitat mental, comunicació assertiva i versatilitat. Encara que també capacitat d'adaptació, curiositat i una certa preferència per desafiaments intel·lectuals.

En la salut, et sentiràs bé físicament, potser com a excepció, pot ser que alguns arquers tenen molèsties en la vista, però probablement es tracta d'un problema de vista cansada fàcil de solucionar. A nivell emocional, estàs transitant un moment bastant.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Aquest és un dia perfecte per a molts nadius que sentiran la influència de la Lluna en conjunció al colossal planeta Júpiter donant un toc de somni i felicitat plena en les relacions romàntiques de les cabres.

Si estàs buscant ocupació, no hi ha dubte que estàs sent afavorit per la vibració planetària que ajuda al fet que t'expressis correctament i et dirigeixis al lloc indicat en el moment apropiat.

La lluna en el signe de Peixos influencia l'acumulació de líquids en els turmells i els peus.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Els solters probablement inicien moviments, i aconsegueixen gràcies a un suport que reben resoldre alguna cosa que els estava limitant en el passat.

En el professional, és un moment en el qual tot el que tingui a veure amb estudi, aprenentatge, actualització de coneixement, aprendre algunes coses pràctiques o aprofundir en les tècniques sortirà molt bé.

 
En la salut, hi ha moviment emocional per a aquells nadius que estiguin desorganitzats o que no tinguin les coses planificades. Alguns se sentiran limitats o com que moltes coses estan costa amunt.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Peixos, si necessites tenir la raó en absolutament tot respecte a la teva relació romàntica és que no vols una parella, vols un fan incondicional. El solter cridarà a un antic amor de la seva joventut.

Un clima amorós tibant et farà estar de mal geni en el treball. Això podria provocar desacords amb els teus superiors a l'hora de seguir ordres. Per als quals tinguin una reunió de socis tibant, treballa el teu llenguatge corporal per a no transmetre inseguretat.

Transforma el mal humor en una cosa productiva: aprofita aquesta energia per a netejar a fons la casa o fer una rutina d'exercici intensa.


Comentaris

envia el comentari