L'horòscop diari del 4 de març de 2020

Aquí tens les prediccions d'aquest dimecres, 4 de setembre

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

La setmana avança amb una velocitat de vertigen. Tens la sensació que als teus dies algú li està robant hores.

La feina t'absorbeix i no li pots donar a les teves històries d'amor tot el temps que requereixen. Els teus estalvis es poden evaporar, gairebé per art de màgia, en plans d'oci i temps lliure. Si estàs planificant les pròximes vacances amb la família, trepitja el fre per no estavellar-te amb tot l'equip.

Perquè el teu dimecres sigui excel·lent en la salut, no facis massa esforços. Els teus músculs caminen una miqueta febles.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Aquest dimecres vols deixar tancats alguns assumptes sentimentals que no t'agraden o que et fan sentir incòmode. Posaràs paraules a aquestes emocions que estan enquistades dins del teu cor, el qual a partir d'ara podrà començar a sanar.

Dins de la teva casa hi haurà proposades molt interessants, potser vinculada a l'oci i que valdran la pena dur-les a terme encara que suposi gastar els estalvis.

L'única cosa que et fa infeliç en aquesta jornada és la xifra que dóna la teva bàscula. Malgrat tot, tindràs un dia d'allò més dinàmic.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

La tendresa s'instal·la en la teva llar i gaudiràs del benestar i la comoditat que significa estar envoltat de persones a les quals estimes molt i amb els qui et sents segur.

És un dia perfecte per als negocis. És possible que per mitjà d'una dona o gràcies als vincles de familiars amb persones influents, accedeixis a un préstec o a una suma de diners necessària per al teu progrés.

La jornada pot resultar esgotadora per això, si et sents fatigat serà possible recuperar molt bé el teu to energètic gràcies al moviment del teu sistema muscular

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Ets un dels signes que millor té el seu cel amorós. Si ets un nadiu que té parella comprovaràs com, per part teva, tot està bé. L'energia flueix entre tots dos cors, i fins i tot, alguns us miraran amb sana enveja. Com a solter, veuràs com la persona que estimes s'acosta a tu amb subtil sensualitat.

Els qui estan descontentaments amb el seu treball podrien prendre's un temps mort i analitzar les seves veritables inquietuds.

Continua amb els teus propòsits de salut, no tiris la tovallola encara que els resultats triguin a arribar.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Mercuri retrògrad entra en Aquari i en aquest període podràs adonar-te si la teva relació està formada per dos individus lliures que decideixen caminar junts o bé existeix dependència per part d'algun dels dos.

Tindràs l'habilitat de veure les febleses de les empreses i sorgiran idees en equip per solucionar necessitats i nínxols de mercat sense cobrir.

Bon dia per iniciar una carrera que tingui a veure amb l'esoterisme i el món paranormal. La tensió de la feina se't carregarà en les espatlles, un massatge en la zona amb oli essencial de romaní relaxarà els teus músculs.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

T'acusaran d'haver fet coses immorals o indecents en assumptes d'amor, sigui la teva parella, les teves amistats o qui correspongui. Hauràs d'assumir la tasca d'advocat per defensar-te. Intenta no perdre els nervis, i així, la veritat veurà la llum.

Les presses mai són bones en assumptes econòmics. Per això, si durant aquest dia signaràs un contracte de qualsevol tipus (laboral, de compra venda, un divorci…) para esment a cadascun dels seus punts.

Et sorprendràs a tu mateix controlant d'allò més bé la teva gana. Per un cop no abusaràs ni de dolços ni de fregits.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

En l'amor, la predicció d'avui diu que les condicions es mostraran favorables. És molt probable que puguis iniciar romanços bastant tendres i confortants o que milloris la teva relació de parella.

Per a la teva economia Balança, segurament coneixeràs a persones influents en el financer, per la qual cosa, segurament sortiràs beneficiat d'aquesta nova amistat o aliança.

Per a la teva salut, els esforços que has realitzat en l'àrea intel·lectual, laboral et portaran possiblement conseqüències a nivell físic, les que es faran notar sobretot en el sistema nerviós.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Estàs rebent els raigs de la vitalitat de la teva ànima i podràs progressar en els teus assumptes de parella, si fas l'esforç de concentrar-te en l'aspecte positiu i deixes enrere els conflictes i les diferències.

Els negocis també estan molt estimulats. Encara que creguis que les negociacions i els diàlegs referits a vendes, contractes, escrits i altres assumptes materials es troben en un moment d'obstrucció.

És bon moment per realitzar una teràpia psicològica en la qual puguis expressar els teus punts de vista i els teus sentiments.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Els solters tindran oportunitats aviat per experimentar tot el que comporten les relacions romàntiques. Probablement hauràs de triar entre una relació purament sexual i una més emocional, menys apassionada, però més satisfactòria.

Per a les teves finances, l'horòscop avui prediu que actuar en aquest moment és molt important i que, a més, has d'actuar principalment en el sector laboral per aconseguir millors ingressos.

Respecte a la teva salut, sembla que tens tot tipus d'influxos astrals molt positius, alguns dels quals van començar fa mesos. Bon moment per al creixement mental i espiritual.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Les mostres d'afecte dins de la parella inclouran trobades gastronòmiques, caminades i passejos. Tot el que desperti la teva sensibilitat estarà brindant la seva energia per al teu major bé i el de la teva parella.

Júpiter continua donant bones notícies als nadius del signe de Capricorn que es tradueixen de maneres diferents. Podrien manifestar-se ofertes increïbles que no pots perdre, nous llocs de treball, possibles negocis i oportunitats materials de tota mena.

És un moment excel·lent per a ocupar-te de les teves necessitats més íntimes. Et coneixeràs millor si disposes d'un espai de silenci diari en el qual ningú exigeixi la teva atenció.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La teva predicció en l'amor per a avui Aquari, augura que les persones més importants en aquest aspecte de la teva vida seran Cranc i Capricorn. Pot ser que la teva parella sigui d'un d'aquests signes, o que coneguis a algun nadiu avui.

Per a la teva economia, la predicció d'avui no augura res particularment beneficiós sobre les teves perspectives financeres.

Respecte a la predicció per a la teva salut, els Astres et recomanen estar segur de ser honest amb tu mateix i amb tots els que ho envolten. Les petites mentides poden ser més nocives que les veritats doloroses.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Voldràs portar la batuta de les teves trobades íntimes i fer el que et plagui (amb el consentiment de l'altra persona) sense sentir vergonya. No et vindrà de gust xerrar molt, sinó que aniràs directe a l'acció.

El teu caràcter estarà molt susceptible i no aguantaràs burles o bromes (encara que siguin inofensives) per part de ningú, i menys de companys de treball o superiors. Has d'anar amb compte Peixos, existeix un risc molt alt que t'estafin o robin diners.

Mentalment, pots sentir-te tancat, atrapat dins del teu propi cos en un món que consideres injust i cruel.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari